Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Jesli zapraszasz mnie do gry to najpierw dodaj mnie na white liste , bo mnie widocznie nie dodales sadząc po tym co mi wyskakuje jak chce sie polaczyc z serverem

@edit Przepraszam , mialem inny nick ^^ . Wybaczcie moj blad..

Opublikowano

Nick w grze: skrzym3k

Ile masz lat?: 16

Staż gry: pół roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Nudzi mi sie gra na singlu .

Zapoznałeś się z regulaminem?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: jasne ;d

Opublikowano

Nick w grze: Achmen

Ile masz lat?: 14

Staż gry: Od bety.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam fajnego serwera. Gra tu także mój kolega Perzot. Wniosę mila atmosfere.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak.

Opublikowano

Nick w grze: Destiiny

Ile masz lat?: 15

Staż gry: pol roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ polecił mi serwer kolega jestem bardzo ciekawe tego serwera.Bardzo lubie serwer serwery roleyplay

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Nick w grze: Naxter

Ile masz lat?: 17

Staż gry: Rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chciałbym zagrać, na waszym serwerze ponieważ wydaję mi się iż jest to serwer godny uwagi. Nie jestem napkiem, który niszczy co popadnie, jestem kulturalny miły. Być może, zostane na tym serwerze na dłużej.

Opublikowano

Nick w grze: Nightlin

Ile masz lat:12

Staz gry:2miesiące

Dlaczego chcesz zagrac na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Nudzi mi sie na singel i chciałabym zagrać z normalnymi ludzmi.Serwer wydaje sie byc fajny ze zgrana ekipą.Chciałabym go przetestowac.

Zapoznałes sie z regulaminem:Tak

Zareklamujesz nasz serwer:Oczywiście

Opublikowano

Hahaha krzysztofa;] i myslisz ze cos tym postem zdzialasz? to dlaczego staraales sie wszystko naprawic a serwer padl ? Bo zrobilem wszyskich w konia . Bo tylko tyle umiesz. Zobaczymy czy dlugo pociagniesz z serwerem haha .

Opublikowano

Mam pytanie ,czy serwer dalej jest naprawiany? czy po prostu trzeba pisać jeszcze raz podanie na WL? ,forum jest wyłączone z powodu modernizacji ,także szukam odpowiedzi tutaj :>

z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Serwer i forum ma przerwe techniczna w najblizszych godzinach forum bedzie wlaczone a serwer to dopiero za jakies 2h poniewaz backup mapy sie wgrywa .

Po wgraniu mapy dalej byl blad wiec dalej go naprawiamy . Trzeba czekac

Opublikowano

Nick w grze: Sanity

Ile masz lat?: 16

Staż gry: Troche to sie w MC grało, mam za sobą posade moderatora na jednym z serwerów.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Mam nadzieje że to nie jest kolejny serwer, który padnie po kilku dniach, czy też godzinach. Planuje tu sobie spokojnie pograć i nie spinać sie jak wcześniej. Widze że serwer dopiero startuje więc będe mógł się spokojnie rozwijać.

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się.

Opublikowano

Jak możecie dodajcie kuzyna:

Nick w grze: Ltblu

Ile masz lat?: 12

Staż gry: 0%

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera,Dobrej zabawy,Budowania

Opublikowano

Sanity & Ltblu Zapraszam ( xxDominxx skoro kuzyn ma 0% stażu gry to go pilnuj żeby nie psocił ;p )

@edit

Joseph ... brak kolorku ;p (zielonego )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...