Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez godzinę pisałem odpowiedz do Wszystkich Waszych postów... Niestety przypadkowo wyłączyłem przeglądarkę i wszystko sobie poszło...

Nie mam zamiaru z Wami dyskutować. Wszystko jest zawarte w moim poście. Opinia nie jest dla Was, tylko dla innych graczy.

@michji, jeśli nie liczysz się z opiniami innych graczy to prawdopodobnie nie powinieneś być administratorem.

1-100233-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

CreedCity

IP:creedserver.pl

TS3:creedts.pl Port 9987

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy raz zgadzam się z Voltem, w tym, że nie polecam servera.

A nie polecam go z tego powodu, że dostałem bana :] A najlepsze jest to że to przez błąd administracji, która odblokowała cały false book dla gracz, lecz ja jako uczciwy gracz poinformowałem kumpla z administracji o tym, po czym spytałem czy mogę sobie zatrzymać stacki diaxów, które wziąłem z dispensera (mc1201), na to alanthi odpowiedział że mogę, pod warunkiem, że nie będę w top money. Ok, przez pierwszy dzień nic nie było, po czym dostałem bana za 'Bugowanie Gry'. A najlepsze jest to, że gdybym im o tym nie powiedział, ktoś mógł by sobie zrobić tabliczki, i wyłączać co 10 min server, ale po co, jestem tylko graczem, ban dla mnie, przyjdzie następny :]

Pozdro dla Alanthiego!

Opublikowano

Nick w grze: Miko25

Ile masz lat?: 14

Staż gry: Pół roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Słyszałem od kolegi że serwer jest fajny. Szukałem jakiś fajnych serwerów a wasz mi się spodobał. Bardzo lubię grać na multi a wasz serwer mnie zainteresował.

Zapoznałeś się z regulaminem?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Gamer, itemy można kopiować też robiąc most z falsebooka [bridge]. Do tego działa bug z duplikacją dirta i sanda z pistonami.

Administracja jest zbyt zajęta swoimi sprawami aby sprawdzać podstawowe bugi lub bugi z youtube.

CreedCity

Opublikowano

Serwer został zaatakowany ddosem, przez co niemożliwy był dostęp do gry. Sprawa zostaje jutro zgłoszona NA POLICJĘ. Decyzją administracji serwer zostaje zamknięty do czasu rozwiązania sprawy przez policję.

Wszelkie wykupione rangi się nie zmarnują, ich czas zostanie przedłużony o czas nieaktywności serwera

(+ rekompensata za przerwę w funkcjonowaniu serwera w postaci dodatkowych 7 dni rangi).

Opublikowano

Prawdopodobnie osoba ddosująca korzystała z serwerów zagranicznych po 3$. Kiedyś chyba o tym wspominałem, ale nie sądziłem, że ktoś z tego skorzysta, lol.

CreedCity

Opublikowano

Volt i tu jest odpowiedz

Art. 268. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

I usługodawca musi udostępnić dane ponieważ jest uzasadnione podejrzenie przestępstwa, proponuje poczytać kodeks karny

alanthi.jpg
Opublikowano

Wiesz ile ludzi DDoSowało PayPala, MasterCarda i wiele innych serwisów za sprawą WikiLeaks? Czy ktoś z Polski poniósł jakąś odpowiedzialność?

- Z uwagi na fakt, że ataki w większości są przeprowadzone z zagranicy, z sieci serwerów zombie bądź zawirusowanych komputerów pojedynczych użytkowników, zlokalizowanie atakującego jest wręcz niemożliwe (...)

4chan rulez

Jeśli serwery nie są w Polsce, jak zmusisz usługodawcę z innego kraju na podanie danych klienta?

CreedCity

Opublikowano

Volt ja mieszkam w holandii serwer stoi tez w holandii i myśle że wszystko na ten temat.

Aha i volt poczytaj kodeks karny (jak juz pisalem) i prawo miedzynarodowe bo widze ze nie jestes w temacie.

alanthi.jpg
Opublikowano

Uderzyć w stół, nożyce się odezwą, volcik echh.

Jeszcze do ciebie zapukają, nie martw się.

Opublikowano

Nick w grze:Nero

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 1 Rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Szukam jakiegoś porządnego serwera. Z ogarniętymi ludźmi nie niszczącymi budowli oraz przyzwoitymi Adminami. Mam nadzieję, że do takiego typu ten serwer należy.

Zapoznałeś się z regulaminem?:Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh, ok, słowa Volt o tym że gracze dla Was są tylko nickami są w 100% prawdziwe, wy jako administracja możecie używać flyhacków, ale graczom to już nie wolno ... Jakby patrzeć to administracja to też gracze.. ale u was tylko 'tym chodzącym nickom' nie wolno używać. Najlepiej koniec tematu.

Opublikowano

Nick w grze: eVo

Ile masz lat?: 15

Staż gry: Niecaly rok ok. 8 machow

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam nowego serwera gdzie razem z nowymi kolegami mozna stworzyc cos kreatywnego .

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Myśle ze napewno ; ]

fiiilm.gif
Opublikowano

Ehh, ok, słowa Volt o tym że gracze dla Was są tylko nickami są w 100% prawdziwe, wy jako administracja możecie używać flyhacków, ale graczom to już nie wolno ... Jakby patrzeć to administracja to też gracze.. ale u was tylko 'tym chodzącym nickom' nie wolno używać. Najlepiej koniec tematu.

Jedna sprawa - wyobraź sobie że administracja ma na głowie WSZYSTKICH graczy + 100 innych spraw na serwerze, także z tego powodu możemy używać latania. Żeby się wszędzie szybko dostać, czy sprawnie i szybko założyć cuboida na duży teren. Tak samo mógłbyś powiedzieć że skoro Wy gracze nie możecie używać /tp czy jakiejkolwiek komendy do szybkiego przemieszczania to i my nie powinniśmy...

poza tym, dla osób składających podania:

Serwer został zaatakowany ddosem, przez co niemożliwy był dostęp do gry. Sprawa została już zgłoszona NA POLICJĘ.

Decyzją administracji serwer zostaje zamknięty do czasu rozwiązania sprawy przez policję.

Wszelkie wykupione rangi się nie zmarnują, ich czas zostanie przedłużony o czas nieaktywności serwera

(+ rekompensata za przerwę w funkcjonowaniu serwera w postaci dodatkowych 7 dni rangi).

Opublikowano

Tp to jest komenda, a jak sama nazwa wskazuję Flyhack to jest hack... A więc nie rozumiem co sugerujesz, skoro do szybkiego przemieszanie masz komendy a nie hacki..

Pierwszy raz widzę server gdzie administracja musi używać hacków (Fly), aby się przemieszczać.

@Edit

A poza tym w powodzie mojego bana nie pisze nic o FlyHacku tylko o 'Bugowaniu Gry', a więc?

Opublikowano

Tu miały być podania czy tylko jakieś sugestie co do serwera? Nie chcecie to nie grajcie JEZU robicie z tego wielka AFERĘ o jakiegoś Fly'a .

Tak przy okazji administrator przeczytał by parę podań , bo co nie którzy maja również ochotę zagrać ...

fiiilm.gif
Opublikowano

Nick w grze: KazdyMaChwile

Ile masz lat?: 12

Staż gry: 2 miesiące

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chciałbym zagrać na waszym serwerze, gdyż zachęciły mnie do gry dobre opinie innych użytkowników. Lubię budować oraz robić kopalnie. Mam nadzieję, że pomyślnie rozpatrzycie moje podanie. ;D

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście.

Zareklamujesz nasz serwer?: Mam paru kolegów, co grają w minecrafta, czyli zareklamuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

yumekaa popraw podanie, brak koloru

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...