Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: wrobelptak1

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 6 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Grałem na serwerze i bardzo mi się podobało i chciałbym to przeżyć jeszcze raz bo było miło

Zapoznałeś się z regulaminem?: oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

beznazwy1x.png
Opublikowano

Nick w grze: Macio69

Ile masz lat?: 15

Staż gry: 7 miesiecy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Gralem na Craft-X dobrze mi sie grało. Fajna byla ekipa i mila. Chcialbym jeszcze raz zagrać.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Jak bede miał czas. ;P

Opublikowano

Nick w grze: Eques

Ile masz lat?: 18

Staż gry: pół roku, może więcej.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera, który nie padnie po tygodniu, bez dzieci potrafiących jedynie obrażać innych i niszczyć to co ktoś zbudował oraz z dobrą administracją.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Jeśli będzie spełniał moje oczekiwania to oczywiście polecę go znajomym.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Nick w grze: Gibonek

Ile masz lat?: 18

Staż gry: Ponad pół roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera w którym przeżyje błogie chwilę upojenia, ciszy po "ciężkiej" pracy. Chcę poczuć magię Gryllsa Beara, szkołę survivalu w przestrzeni PC.

Zapoznałeś się z regulaminem?: A jakże.

Zareklamujesz nasz serwer?: Owszem.

Opublikowano

Serwer super ! Polecam . Cały team Profesjonalny .

Post był edytowany

Opublikowano

Czemu administracja mialaby sie tlumaczyc ze swoich postepowan? wydaje mi sie ze wtedy sprawdzal czy dzialaja bany czy cos nowego zwiazanego z banami a ty wylapujesz dana chwile tylko po to aby udowodnic ze administracja cos sprawdza w grze . I Dlaczego nie dodales ze zniszczyles miasto nad ktorym administracja z tego serwera rowniez pracowala? Jestes 0 i tyle mysle ze takich graczy nie potrzeba poniewaz nic nie wnosisz do gry tylko ja niszczysz. Kazdy rozumie twoje oburzenie i chec pokazania jakim to sie jest ale czlowieku ludzie sie staraja cos buduja a ty to w kilka sekund niszczysz... Wiec radze najlepiej nie czytac komentarza powyzej bo jest on poprostu smieszny.

b_560_95_1.png

Opublikowano

B3D3K wszystko jest niestety w logach ; ] twoje ip mamy wiec co sie wychylasz do przodu ze wszystko jest glupie i jest bezpodstawne ? Wszystko jest pod kontrola a twoj kumpel tez dostanie bana .

Opublikowano

Polecam wszystkim graczom MineCrafta ten serwer .

Post był edytowany

Opublikowano

Bartek ja nie bedę nic tlumaczyl. Mam już dość waszego ciagłego prześladowania i niszczenia wszystkiego co staram sie zrobić . Są dowody a czy zasadne to już stwierdzi policja bo dziś zlożylem doniesienie. Poprzednie twoje ataki na moje serwery przemilczałem i nic nie robiłem bo myślalem ze pójdziesz po rozum do głowy i się opamietasz ale widze ze za glupi jestes zeby wiedzieć kiedy się wycofać. Skutek jest taki że zgłoszenie jest juz na policji . Więc taka jedna dobra rada moż już powiedz tatusiowi co narobiles zanim powie mu to policja moze kara bedzie lzejsza. Tyle w tym temacie reszte mozesz mi powiedziec przez adwokata. Kazdy twoj i michala post w tym temacie uznam jako naruszenie mojej prywatnosci i bedzie skutkowalo wytoczeniem ci sprawy o przesladowanie , nekanie i ponizanie a pamietaj ze mam zapisy wszystkich naszych rozmow z gg i skyp. Wiec zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz a potem tego nie pisz.

alanthi.jpg
Opublikowano

B3d3k nie musimy sie Tobie tlumaczyc masz bana i tyle pogodz sie z tym a pozatym masz multi konto tak jak sam powiedziales

więc zrobiłem konto pod innym nickiem
Opublikowano

Do B3D3k

1. Naucz się ortografii zanim coś napiszesz.

2. Przestań w końcu pisać głupoty, na serwerze gra już ok. 20-30 osób i tylko ty się skarżysz, choć nawet nie grasz.

3. Skoro nie chcesz niszczyć serwera, czemu ciągle wchodzisz na Extremecraft pod innym nickiem?

4. Skoro nie chcesz nam zniszczyć reputacji, czemu nas wyzywasz i obrażasz?

5. Dlaczego piszesz dużymi literami dodając kolor? Tyle już napisałeś że każdy z niecierpliwością czeka na twój post.

6. Powstrzymaj się od pisania. Nie podoba się? Napisz post i koniec. A ty się kłócisz.

7. Co chcesz osiągnąć? Ciągle upierasz się że nie chcesz zniszczyć serwera, ale perfidnie nas prześladujesz?

Piszę jak kulturalny człowiek i liczę na kulturalną odpowiedź. Od tego jak mi napiszesz, zależeć będzie to, czy faktycznie chcesz dowieść prawdy, czy zniszczyć serwer.

EDIT 1. Ten ban z powodem "tak dla jaj" wyciąłeś z kontekstu, wklej całą sytuacje.

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni i koniec tego sporu.

Jeśli dostanę dowody że którykolwiek z was działał na szkodę lub niszczył serwer, zostanie zbanowany.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Nick w grze: Ganemi

Ile masz lat?: 16

Staż gry: Około dwóch latek. : )

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer wydaje sie calkiem w porzadku.Wiele ciekawych oraz pozytywnych opinii slyszalem na jego temat,ale takze od dawana poszukuje jakiegos ciekawego serwera online : )

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak,gdy tylko bd miał sposobność i okazje.

Opublikowano

Nick w grze: Blak

Ile masz lat?: 21

Staż gry: okolo miesiaca

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce zobaczyc jak to jest grac na serwerze multi

Zapoznałeś się z regulaminem?: TAk

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram sie

Opublikowano

Nick w grze: Detronix

Ile masz lat?: 17

Staż gry: kilka miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): po wstępnej reklamie wydaje się fajny i chcę go sprawdzić, a może zostanę na dłużej ; )

Zapoznałeś się z regulaminem?: yhym

Zareklamujesz nasz serwer?: jak będzie fajny to tak ^ ^

Opublikowano

Nick w grze: igarnio

Ile masz lat?: 17

Staż gry: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Lubie serwery gdzie graja ludzie a nie boty. Wasz serwer wydal mi sie obszerny z duza iloscia graczy. Adminowie są spoko skoro napisali ze jest whitelist

Zapoznałeś się z regulaminem?: takK!

Zareklamujesz nasz serwer?: pewnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...