Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [24/7][Dedyk][WL]

Artistofphat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzysztofa skoncz swoje glupie docinki w nasza strone bo nic nimi nie wskurasz. Kto sie nie zna to sie nie zna. Przynajmniej administracja extremecraft nie olewa graczy jak i serwera jak jest jakis problem i nie ucieka od tych problemow tak jak Ty.

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Kenn3l

Ile masz lat?: 18

Staż gry: 3 miesiace

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce poznac innych graczy. Dobrze sie bawic. Szukam porzadnego serwera.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram sie

Opublikowano

Nick w grze: pankal2

Ile masz lat?: 15

Staż gry: Gram okolo 9 miesiecy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Nie wiem o co chodzi w tym pytaniu, ale jak przypadnie mi do gustu to zostanę ;D

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak, kiedy tylko znajdę czas/okazje

Opublikowano

Nick w grze: Wiatrowiec

Ile masz lat?: 16

Staż gry: 6 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Widzę, że serwer popularny co za tym idzie dobry. Liczę, że będzie tu miła atmosfera. Jak widzę profesjonalna administracja

Zareklamujesz nasz serwer?: Jak będzie okazja

Opublikowano

Nick w grze: DaRuH

Staż gry: Gram 1 rok w minecraft'a

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ szukam jakiegoś fajnego serwera na którym będę mógł grać z kolegami. (Wiem że to nie są 3 zdania ale nie będę pisał na silę. Mam nadzieje że administracja to zrozumie)

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak, zasady na tym serwie są bardzo przejrzyste.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak jeżeli mi się spodoba to zaproszę swoich kolegów na ten serwer.

beznazwy1yo.png

Jeżeli podobało się tobie to co zrobiłem daj Lubie to. Ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Moje tuty:

[DL][PLUGIN][1.2.3]FigAdmin Po Polsku. [1.2.3]

1.1:

Opublikowano

Proszę o dodanie Serafia do gry oto podanie:

Nick w grze: Serafia

Ile masz lat?: 15

Staż gry: od wersji 1.5.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer wydaje się być bardzo ciekawy oraz chcę pograć w końcu na serwerze multiplayer,ponieważ jak dotąd nie miałam możliwości

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiscie.

Opublikowano

server off ?,no chyba ze to na 1.7.3 stoi, bo na 1.8 ani rusz

Nick w grze : suchy89pl

Ile masz lat : 18

Staż gry: Alpha v1.1.0

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Wydaje się być ciekawym serverem, zobaczymy jak w praktyce.

Zapoznałeś się z regulaminem: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer: Tak.

Opublikowano

Serwer poki co jest na 1.7.3 poniewaz jeszcze nie zmieniamy na 1.8 bo czekamy na aktualizacje wszystkiego . i prosze posac podania wedlug wzrou albo na www.NAZWASERWERA*.pl

Opublikowano

Dodaj- Kamifox

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

Nick w grze: NowyMaly

Staż gry: Duży

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Od dawna szukam jakiegoś dobrego serva. Przyciągnęła mnie prezka i szczegółowy regulamin przez który wydaje mi się ze admini zajmują się serverem co dla mnie jest ważne. Poza tym pluginy i dużo pozytywnych komentarzy. Tyle:)

Zapoznałeś się z regulaminem?: Jasne

Zareklamujesz nasz serwer?: podam link do prezki kilku osobom

Opublikowano

Nick w grze: Sepuku13

Ile masz lat ?: 16

Staż gry: od wersji 1.5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania) Słyszałem o tym serwerze dużo dobrych opini i sam chciałem sprawdzić czy to prawda. Podaba mi się to że serwer działa na 24h 7 dni w tygodniu, i ma pluginy.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Jasne

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak zaprosze kilku kolegów.

Opublikowano

Nick w grze: Lizus

Ile masz lat?: 12

Staż gry: 8/7 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): chce zagrać dlatego że podoba mi sie pewien plugin .Dokładniej Supernatural players jestem ciekaw jaki on dokonica jest.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Opublikowano

Nick w Grze:Ziomekkamperxd

Ile masz lat?:15

staż Gry:Od Beta 1.3.1

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serverze:Server wydaje sie ciekawy bardzo lubie survivale to bede wchodził na ten server ciągle

Zapoznałeś sie z Regulaminem:Tak i bede go przestrzegał

Zareklamujesz nasz server:Tak nawet jak banem bada grozić

Opublikowano

Nick w grze: Mufin

Ile masz lat?: 13

Staż gry: od wersij 1.4 , znam wiele komend.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce zagrać na waszym serwerze ponieważ wywnioskowałem że z gry na singlu nic mi nie przychodzi z moich budowli nic.A poza tym lubię serwery RPG i raczej umie się zachować.I co by tu jeszcze ,aha myślę że administracja będzie miła dla nowych graczy

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak przeczytałem można by go trochę skrócić.

Zareklamujesz nasz serwer?: Pewnie

Opublikowano

@UP Krzysztofa

W porównaniu do twojego serwera to jeszcze stoi a nie pada po tygodniu, znowu zaczynasz wojnę dzieciaczku ?

SERWER STOI POD 1.8 ZAPRASZAM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: zenekkkk

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 1.5 Beta

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ lubię grać na serwach. Słyszałem że jest spoko.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Zareklamujesz nasz serwer?: Z miłą chęcią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...