Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot do minigier

Sopelek997

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ogólnie przetestowałem i działa pięknie tylko boje sie bana,ale sądzę że ciężko było by go wykryć więc robie nooby i spr :D wykrywalność bota

Opublikowano

Tak więc kontynuując mój zaczęty wątek :

-zrobiłem sobie bota( masakryczne expienie go ale wytrwałem :D)

-Zrobiłem te 20x5 :D i normalnie i spokojnie przełożyłem itemki <3

Będę jeszcze testował wykrywalność przez tydzień jak nie dostane bana , to po prostu będę bardzo ucieszony

A co do bota jedna rzecz mnie wkurza gdy chce sobie zastopować prace bota bardzo przeszkadza mi to automatyczne branie nagrody ,ale aż tak to nie boli więc nie będę miał bólu dupy , a co do ludzi co im piszą ,że bot nie nadąża itd itd to nie wiem w czym problem u mnie to pięknie działa :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sopel, taka drobna sugestia co do bota :) Nie każdemu on działa, ponieważ ludzie grają na różnych rozdzielczościach ekranu. To, że ustawimy okno NT na 1024*768, nie znaczy, iż u każdego będzie ono w tym samym miejscu. Ja np. mam monitor 1440*900, i bot mi nie działa. Dlatego, proponowałbym zastosowanie w Twoim bocie przeniesienia okna gry nostale do lewego górnego rogu, i wtedy ustaleniem współrzędnych pikseli w bociku :) nie wiem jak u Ciebie, ale w moim języku programowania jest to taki skrypcik:

<step>
<action>Move Window</action> \\chyba nie muszę nic tłumaczyć :)
<options>Window Title</options> \\ --||--
<value1>-3</value1> \\ To jest pierwsza współrzędna przeniesienia okna gry
<value2>-25</value2> \\ A to druga (czyli okienko NT przeniesie nam się w lewy górny róg, zaczynając od współrzędnych (-3,-25>
<data type="string">NosTale</data> \\ nazwa przesuwanego okna
</step>

Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś :) Pozdrawiam.

Opublikowano

@up to jest Ait w tym języku wygląda to tak:

Winmove("NosTale",0,0)

Co do bota to sopel chyba go nie aktualizuje.

kb8.png

Opublikowano

@up to jest Ait w tym języku wygląda to tak:

Winmove("NosTale",0,0)

Co do bota to sopel chyba go nie aktualizuje.

Dokładnie coś takiego! Sopel, jeżeli to czytasz to proszę, dodaj ten mały skrypcik i zmień wspórzędne pikseli, wtedy będzie pewność, że każdemu to zadziała :)

Wyślę mu jeszcze PM, żeby na pewno poznał ten pomysł ;d

Opublikowano

Otóż nie , niestety nie działa u wszystkich np u mnie działa wyśmienicie , a u cb może nie działać :P

Opublikowano

@UP

Nie da się dostać za to bana ponieważ działa on po pixelach i nie wysyła żadnych lewych pakietów do servera gry.

Da się, Aslani.

Od wprowadzenia bana systemowego nie da się oszukiwać w minigrach całkowicie bezpiecznie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up Oj to jest prawda lecz używam tego bota coś około 3 tygodnie i nie dostałem jak na razie żadnego bana .

Opublikowano

Da się, Aslani.

Od wprowadzenia bana systemowego nie da się oszukiwać w minigrach całkowicie bezpiecznie.

Ale bota do minigier nie zostawiasz na całą noc tylko patrzysz czy wyrabia tyle pkt ile chcesz. Żeby dostać za takie coś bana musiałbyś nie być przy kompie a gm musiałby stać koło ciebie i cię zapytać czy jesteś czy coś. W innym wypadku NIE MA SZANS na bana w mini grach za bota który za wskaźnik bierze pixele. No chyba że Ci się coś pomyliło i chodzi Ci o te cuda co ludzie tworzą i wrzucają na "epke" - hacki na to że bomby w tartaku się nie pojawiają, że nie tracisz życia jak spadnie bomba itp. Ale to już jest ingerowanie w pakiety przesyłane na server, owszem za to bana można dostać z automatu nawet.

@SanthinHD

Jak mi powiesz jaką masz rozdziałkę ustawioną w windowsie to spróbuje napisać skrypt który zmieniał by położenie okna gry względem rozdzielczości systemowej żeby bot Sopla zadziałał wszystkim. Lub zapytam Sopla czy ma jeszcze kod do bota bo on to chyba w autoitcie pisał to może mi udostępni, jak nie ma kodu to spytam czy mogę zdekompilować to.

Opublikowano

@up rozdzielczość jutro ci podam , a co do kodu to nie trudź sie Lobod pisał w tej sprawie i Sopel nie ma juz kodu tak więc nadzieja w tobie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...