Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] NBot v1.0 + Wykrywacz GM

Teakwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to bardzo prosty w obsłudze bot ( Zaledwie dwoma klawiszami ) napisany przezemnie :)

Jest on napisany w vTask Studio.

==============Changelog==============

v1.0

[+] Bicie mobów spacją (np. grochy)
[+]Auto siadanie gdy HP<20%

[+]Potowanie gdy HP<35%
[+]Możliwość zrobienia pauzy

[+]Wykrywacz GM

[+]Możliwość podania ile bot ma siedzieć podczas restu.

v1.1

[+]Usprawnione GUI (Dymki z napisem co bot aktualnie robi)

[+]Optymalizacja skryptów

[+]Bot pusczony na WinVista już się nie zacina
[+]Usunięcie niektórych zbędnych rzeczy

v1.2

[+]Bot będzie używał skilla na przycisku 1.
[+]Przekąski! Można wybrać co ile bocik je pochłonie :) (Beta)

[+] Bot działa w 100% na Win7/Win8 x64 oraz x32

[+]Po wykryciu GM bot zrobi screena, a potem dopiero wyjdzie z gry

[+*]Bot nie zawiesza już tak systemu podczas gry

* - tyczy się słabszych komputerów, ponieważ nowsze "przeżyją" stałe ataki na klawisz "spacja" :)

======================================

Ustawienia gry:

1. Musimy wyłączyć cyfrowy wskaźnik poziomu HP i MP, klikając po prostu na cyferki :) Otrzymamy coś takiego:

2lkbbbo.jpg

2. Aby wykrywacz GM się nie bugował, musimy zaznaczyć czat ogólny.

m9yj3n.png

3. No i w końcu ostatni krok. Tak powinien wyglądać nasz config gry. Oczywiście chodzi mi o rozdzielczość, tryb okienkowy oraz bity.

125gj1f.png

4. Konfiguracja dolnego paska:

n42e.png

1 - Skill

8 - Eliksir życia

9 - Eliksir many

0 - Przekąski

Uwagi:

[-]Bota TRZEBA uruchomić jako administrator na Win7/Vista, ponieważ musi on przenieść okno NosTale w celu poprawnego czytania pikseli i w niektórych przypadkach przy uruchomieniu jako normalny użytkownik nie działa "SendKeys" (Wciskanie klawiszy przez program).

Download:

http://www35.zippyshare.com/v/16877877/file.html

Skan (0/47):

https://www.virustotal.com/pl/file/34658a533ca5ebe86979ac38b6e23b617fed0bffbcd9ffdb32b48865eace969a/analysis/1373658085/

Czego będę próbował w przyszłości?

- Połączyć bota z "Crack Makerem" żeby obsługiwał dwa okna gry naraz,

- Dopracować skrypt przekąsek bo niestety bot za często robi się głodny

- Umożliwić konfigurację bota z poziomu pliku config.txt (tam będą wszystkie konfiguracje, a bot przy każdym uruchomieniu będzie je zczytywał zamiast ciągle się o wszystko pytać)

:)

Bota postaram się ulepszać w miarę możliwości.

Wersja 1.3 zależy od Was. Krytyka + Sugestie bardzo mile widziane.

Opublikowano

Hmmm sam ten program robiłeś?

@edit

Sorki nie doczytałem do końca i pomyliłem z innym botem o podobnych funkcjach

@edit2

Jeśli by można to ja bym zaproponował aby bot chodził do sklepu i sprzedawał niepotrzebne rzeczy lub zrobić shophack co otwiera ci sklep i możesz w nim sprzedawać jak u normalnego npc.

Opublikowano

Hmmm sam ten program robiłeś?

@edit

Sorki nie doczytałem do końca i pomyliłem z innym botem o podobnych funkcjach

@edit2

Jeśli by można to ja bym zaproponował aby bot chodził do sklepu i sprzedawał niepotrzebne rzeczy lub zrobić shophack co otwiera ci sklep i możesz w nim sprzedawać jak u normalnego npc.

Głupi jesteś. To jest niemożliwe do wykonania. Bot to nie jest sztucznia inteligencja , bot to jest naśladowanie ruchów i upodobnianie się do niej.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Akurat coś takiego jest możliwe do wykonania, po prostu ustawi się, że np. po godzinie bot otwiera sklep z oczywiście cenami domyślnymi, i wystawia np. pierwsze 3-4 linijki z ekwipunku główny lub różne. Aczkolwiek nie wiem czy byłoby to komuś przydatne ;p Zaraz wrzucę nową wersję, zoptymalizowaną i wywalę co nie potrzebne :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie co do funkcji bota , od razu przepraszam jeśli ta informacja już jest napisana .Czy bot działa w zminimalizowanym oknie ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

zanim pobiorę mam jedno pytanie  Wykrywacz gm działa? bo jak używałem innych botów i spotkałem gm to zdążyłem wyłaczyć i wszystko ok.a troche się  boję o konto bo nie widzi mi się na nowo bicie lvl"a

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...