Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot do minigier

Sopelek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie nie moge ci powiedziec czy działa na win7 ponieważ takiego nie posiadam , wiec sprawdż . Prawdopodobnie nie bo wielu ludziom to nie działa .

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, przeglądałem kod tego bota i wychodzi na to że działa tylko na Win XP z rozdzielczością ekranu 1024x768 i kolorami 16/32bity. Sprawdzałem na Win 7, 1024x768, 16bitów - działa, ale strasznie wolno i co chwile się zacina. Generalnie wydaje mi się że łatwiej będzie napisać nowego bota niż przerobić tego ponieważ w tym kodzie co sobie zdekompilowałem (za pozwoleniem Sopla) jest całkiem sporo namieszane. Jak ktoś jest zainteresowany kodem tego bota to niech mi napisze na priva.

Opublikowano

witam mam problem, mianowicie podchodze do tartaku,włączam bota, klikam start a bot nic nie reaguje dopiero jak zginie (bo nic nie trafi) to kursorem coś pokręci i tyle. Nie wiem czy ja coś źle robie czy problemem jest to że mam windows 8

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wracając to wykrywalności tego to po używaniu 3 tygodni pod rząd dostałem bana tylko na jednego noob chara , i na główne konto które nie uczestniczyło przy wymianie itemów , czyli po ip mnie dorwali , czyli zróbcie sobie oddzielne konto na sprzedawanie nagród .

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

z czym związany jest ten programy z cheatem do tartaku ?

W Cheat Enigne można również zwolnić grę itp.

Jeśli komuś bot ''za szybko działa'' zwalnia go po prostu w Cheat Engine w bardzo łatwy sposób.

giphy.gif

Opublikowano

masz skype/ts , pomógł byś mi bo się na tym nie znam .

Kontakt na skype/ts nie będzie konieczny, jesteśmy tu po to aby pomagać Ci i innym użytkownikom. Wyjaśnij bliżej w czym jest problem.

Zgaduję, że nie zbyt rozumiesz jak posługiwać się cheat engine, ale to może być zbędne. Spróbuj najpierw odpalić bota bez cheat engine, być może będzie działać bez niego.

giphy.gif

Opublikowano

Cheat Engine jest związany z tym hackiem tym , że wstrzykuje on dll'ke o nazwie speedhack.dll która zmniejsza szybkość danego procesu..

A ogólnie cheat engine jest to program który wyszukuje "szufladki" w pamięci ram potocznie nazywane adresami które mają przypisaną jakąś wartość np. 0x3EOFA067 może mieć wartość 13 itp . Pozwala też w Memory Viewerze zobaczyć jak program się wykonuje w assemblerze oraz w kodzie hexadecymalnym ;).

nostaleh.png
Opublikowano

chodzi o to ze udeza mi drewienka ale potem jak przyspiesza i szybciej lecą te drewna to nie nadąza mi w nie walnąć i trace zycia i dochodze do nagrody najwyzesz 2 .  Czyli pasowało by przyśpieszyć bota albo opóźnić drewienka .

Opublikowano

chodzi o to ze udeza mi drewienka ale potem jak przyspiesza i szybciej lecą te drewna to nie nadąza mi w nie walnąć i trace zycia i dochodze do nagrody najwyzesz 2 .  Czyli pasowało by przyśpieszyć bota albo opóźnić drewienka .

Mi bot działa dobrze. Nap pewno masz wszystko dobrze ustawione (NosTale rozdzielczość 1024x768 w oknie) i w ustawieniach bota masz ustawiony swój system windows?

giphy.gif

Opublikowano

Nie mam zaznaczonegho swojego windowsa,  jak zaznacze windows xp czyli taki jaki mam bije mi tylko "lewą strzałką" a na Viscie bije mi prawą i lewą tylko potem za wolno .

Dochodze maxymalnie do 4,5k pkt potem juz nie wyrabia bot .

• 1 rok później...
Opublikowano

Z racji tego, że ceny fm'ów i hm'ów poszły w górę, pytam czy posiada ktoś/zrobił wersje która teraz będzie działała bez arzutów, z góry dziękuje :>

4566511400.png

Opublikowano

Nie obejdziesz tego, serwer sprawdza to po swojej stronie i łatwo o bana, jeżeli wynik nie mieści się w normie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...