Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot do minigier

Sopelek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może być z tą wersją jeszcze więcej problemów niż z tamtą bo może nie być najnowsza, więc się nie dziwcie, że Wam nie działa. Nie jestem w stanie teraz nic poradzić, bo nie mam już kodu.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam pytanie bo dochodzi do 20k punktów i nadal gra a napisałeś że przy 20k pkt przestaje grać dopiero jak mi pieńki spadaja do przestaje i poziomu nie wybiera tylko ja musze i od nowa gre brać czy da sie jakos zeby przy tych 20k pkt przestał grać i brał 5 poziom sam i grał od nowa??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bot dziala najlepiej na pelnym ekranie dla mnie ;P

@up bot nie moze byc wykrywalny bo dziala na zasadzie szukania koloru i jak taki kolor bedzie w danym miejscu na ekranie naciska szczalke proste ;p nie ma zadnego wsztykiwania wiec raczej nie ma szans ;p

Pozdrawiam ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Autor napisał ,że bot jest niewykrywalny. Ale czy na pewno ? Używa go ktoś już dłuższy czas ?

Pozdrawiam ;D

Tak Przemek to jest nie wykrywalne
Opublikowano
a ja mam pytanie bo dochodzi do 20k punktów i nadal gra a napisałeś że przy 20k pkt przestaje grać dopiero jak mi pieńki spadaja do przestaje i poziomu nie wybiera tylko ja musze i od nowa gre brać czy da sie jakos zeby przy tych 20k pkt przestał grać i brał 5 poziom sam i grał od nowa??

bo to było w najnowszej wersji. niestety zamknęli megaupload, a ja nie miałem już jej, więc musiałem wrzucić jedną z wcześniejszych

z resztą, pisałem to już dwa razy

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam taki problem, że wszystko pięknie tylko ta wiewiórka nie ubija mi tych na dole drzew. Czym to może być spowodowane? Ustawiam dobry system.

Opublikowano

Ta wersja jest szczerze powiedziawszy chujowa, więc nie dziwię się Wam, że nie działa tak jak powinna. Na razie niestety będzie tak jak jest. MOŻE jak będę miał chęci i czas to napiszę jeszcze raz tego bota od zera i postaram sie aby był niezawodny.

Pzdro

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam

Moje zapytanie jest takie . Czy ma ktoś tą wersję bota w której program sam dobija do 20 k punktów , sam pada i naciska nową grę i tak w kółko aż do wyczerpania punktów produkcji? Bardzo mi na tym bocie zależy , jak ktoś go ma to proszę zuploadować.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niezłe, like leci.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Bot działa, tylko ma 1 błąd bo mam win7 i jak zaznaczę windows xp to bije na tartaku, ale ręcznie muszę załączać nową gre, a jak załączę win7 lub win vista to nie bije ale automatycznie załącza nową gre. Nie wiem czy tylko ja mam taki błąd ale super by było gdybyś to naprawił

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sobie pare napów na ND zrobiłem, i mam ich z 8...

zrobiłem sobie tartak na magu, i wchodze napami do Mini, tak to mnie nikt nie wykryje... :D

OKOŁO 640K DZIENNIE!!! <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...