Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot do minigier

Sopelek997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Potwierdzone info.

Bot działa świetnie, lecz dostałem bana.

Nie radzę używać za często z własnego doświadczenia.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Jechanie na pakietach nadal jest możliwe. Wystarczy przeanalizować nowe pakiety otrzymywane od serwera.

da radę tylko jeśli masz 50+ lvl i 170k+ repy. pakiety "send" się nie zmieniły. w "Recv" zauważyłem (chyba) nowy pakiet, ale nie wiem jak to obejść.

Btw wiecie że na PLu jest dostęp tylko do czterech z 6 minigier? 6tą da się odpalić packet loggerem (Recv: mlo_st 5) ale przy piątej (mlo_st 4) gra się crashuje. 

Opublikowano

Jechanie na pakietach nadal jest możliwe. Wystarczy przeanalizować nowe pakiety otrzymywane od serwera.

Oczywiście, że się da, ale nie na 21lvl. :) Mam parę kont +80 przynajmniej fmy skoczyły i w sumie zarabiam więcej niż zarabiałem na 30 nupkach. :D

A przy okazji mniej roboty na ustawianie tego. xD

Opublikowano

5 poziom daje się co 21,5sec...taki pakiet został w kodzie od entwella i jeśli granica ta nie zostanie odczekana to z automatu po kilku sekundach masz bana. A co do pakietów na 21lvl. Możliwe...obejście trudne nie jest. Z braciszkiem już myślimy jak napisać program i go udostępnić :) cos musi rozjebac gospodarke :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Kyosha dobrze wiedzieć, za zawsze robiłem na 22,1 sekundy bo to najniższa granica jaką ustaliłem. Oprócz tego na grach poz1-4 nie ma żadnego limitu czasowego (można było je robić od razu x20, przynajmniej przed patchem)

Udało ci się obejść? ja nie zauważyłem nic nowego w Send packetach po zrobieniu minigry (są takie jak zawsze używałem), a pakiety recv wyglądają tak:

mlo_info 0 3128 2 1200 0 0 0 999 1000 3999 4000 7999 8000 11999 12000 19999 20000 1000000 
## wejście do minigry o id 3128

guri 2 1 xxxxxxx ## początek tańca postaci/stop tańca postaci xxx- id postaci

eff xxxxxxxx ## animacja minigry ( młotek przy kamieniołomie itp) xxxx - id postaci

mlo_st 3 ## numer minigry 0-3 - tartak, staw, kamyk, strzelnica, 4 - niedostępna na PL, 5 - memory(można ją odpalić tylko poprzez pakiet) - można użyć tylko po wejściu do minigry poprzez mlo_info

mlo_lv 0 ## poziom nagrody (0-4)

mlpt 1100 100 ## tego nie rozumiem

mlo_rw 2192 2 ## id i liczba otrzymanego itemka

jesteś pewny że sprawdzenie poziomu i repki nie stoi po stronie serwera?

Działa nadal odbieranie samych fmów? bo kolega mi powiedział, że nie.

Opublikowano

@czarna198812

Na 21 czy 50+?

@CrunsherGCV

Pakiet ktorego nie rozumiesz to nic innego, jak aktualizacja pkt do grania (chodzi o te codzienne 2000)

Przy okazji, udalo sie komus poza Kyosha obejsc blokade samymi pakietami?

Opublikowano

@czarna198812

Na 21 czy 50+?

@CrunsherGCV

Pakiet ktorego nie rozumiesz to nic innego, jak aktualizacja pkt do grania (chodzi o te codzienne 2000)

Przy okazji, udalo sie komus poza Kyosha obejsc blokade samymi pakietami?

ale tutaj nie było nic do obchodzenia. po prostu nowe pakiety....nadal nie wiem tylko jak odebrać nagrody na 1lvl'u :/ do mnie na pw nie piszcie. raito może Wam pomoże :3 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha

Uzywajac nowych pakietow, ktore byly wyciagane normalnym charem kilka minut wczesniej i probujac odwzorowac cala komunikacje loggerem 1:1, za kazdym razem wywala error dot. repki i lvla. De f**k? :D

Opublikowano

@Kyosha

Uzywajac nowych pakietow, ktore byly wyciagane normalnym charem kilka minut wczesniej i probujac odwzorowac cala komunikacje loggerem 1:1, za kazdym razem wywala error dot. repki i lvla. De f**k? :D

o tym mówiłęm, ja "nowych" pakietów używałem od dłuższego czasu, i nic się w nich nie zmieniło, oprócz tego że teraz wyskakuje error. Chyba jedyny sposób to wyexpienie tych nupków do 50 i 170k repy. Znacie jakiś sposób na szybkie wbicie 170k repy oprócz ptsów?

Opublikowano

o tym mówiłęm, ja "nowych" pakietów używałem od dłuższego czasu, i nic się w nich nie zmieniło, oprócz tego że teraz wyskakuje error. Chyba jedyny sposób to wyexpienie tych nupków do 50 i 170k repy. Znacie jakiś sposób na szybkie wbicie 170k repy oprócz ptsów?

rób rankingi od 1 lvl'a. do 50 poziomu wbijesz 58k z samych misji :3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Duzo lepiej niż bot do minigier jest robienie ptsow. A co taki bot potrafi ?

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nie działa mi na win 7 ultimate 64 bit . Jeden raz cos zadzialalo i zaczol bic ,ale tylko pienki gorne i to nie wszystkie.

ps; jakbym zainstalowal win xp sp3 bylo by git?

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Bot do minigier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...