Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powoli wbijam 94 lvl moim cieniem na lc pl (baaaardzo powoli),ale zanim wypakuje-zainstaluje gre stąd to pewnie już setkę wbije.

Nie wiem czemu instalka staje na kilku % i ani dygnie. Zaczynam mieć obawy- skoro taki problem z zainstalowaniem to jak będzie z samą grą :( . Slaby komp mi wcale nie pomaga,a i net nie śmiga jak tża. Jeszcze kilka prób i sobie podaruje , ale zanim...to mam kilka pytań do tych , którym się udało i już sobie grają:

-ile zajmuje wbicie 100 (bez plvl,dopalaczy z is...)

-czy serw.dzaiała 24h

-czy duże lagi

-czy długo trwają konserwy

-czy klient z oficjalnej strony naprawde działa

dzięki za pomoc - odwdzięcze się w grze . pozdro. nq :ninja:

tak, czasami są prace

w juno troszke

pare h

działa

:>

Opublikowano

skąd wziąć peta - smoka, konia na destiny. na pl były fletnie i jajka , a tu?

może głupie pytanie, ale nie wiem.

Opublikowano

Witam! Właśnie pobieram instalkę destiny. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda tutaj exp petów? Czy tak jak na pl czy jest zwiększony i o ile?

Opublikowano

Exp petow jest zwiekszony i to duzo w godzine dwie mozna zrobic 37 lvl konia

Troche ponad jedna godzine wystarczy posiedziec na kobrach, polecam przy okazji po pierwsze wejsc na kanal non pvp bo czesto wpadaja hlvl a po drugie co jakis czas patrzec bo sa takie mendy co sciagaja pare mobiw i teleportem wracaja do miasta a mob leci na nas..

Opublikowano

Siemka mam pytanko wiecie czemu nie ma od rana npc Wirwi znikł Wie ktoś co jest grane ?? :D

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mam kilka pytań .

Działa serwer ?

Jest Cień ?

Ciężko wbić 90 ?

Jak z item-ami + ile dropią i jaki max poziom ulepszenia ?

Czy są nowe skille ?

I jak z petami ? czy im ciężko exp leci ?

Opublikowano

Serw działa

Cień jest

Wbic łatwo, lecz jak wiesz trzeba farmić pu, wiec farma + 90 lvl = 1 max 2 dni (oczywiście jak full ogarniasz)

Itemki dropia mały +, lecz na ulepszenie hs'ami jest 100% szansy a hs dropia bardzo często

Tego nie wiem

Hmm srednio

Opublikowano

+16 oczywiście ;]

@up2 kolego 5-7 godz to to co napisałem, nie wszyscy są nolifami co siedzą 7h na kompie -.- 2 dni to jak ktos sie po 2, 3h -.- pierw pomysł jak zaczniesz nabijać posty

@down tego nie wiem, wiem ze z 777 komus dzialalo ;]

Niema problemu ;]

Opublikowano

mam pytanie ściągnąłem klienta z strony głównej i chce mieć multi i coś mi nie działa a koledzy którzy graja dłużej maja normalnie może to zależeć od klienta?

edit juz naprawilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...