Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nic. Znudził mnie zwykły LC. Spróbujemy tego. Może po 90 lvl nie będę już zasypiał w tomb. Zasysam klienta (idzie jak krew z pi..y. No ale może sie opłaci. Do zobaczenia na arenie :)

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja go do tej pory nie moge pobrac :(

po prawka juz dziala link na stronie ;) , nie idzie tak zle mam po okolo 300kb/s ;)

jak na razie problem z wypakowaniem , staje mi na 3% na pliku whitedeer.tex i stoi :( wcale sie nie porusza nie wiem co mam zrobic ;(

pomoze mi ktos czy nie co mam zrobic z tym fantem ??

Opublikowano

podał by mi ktoś link z pobraniem last chaos destinity

Prosze o szybką odpowiedz;p

moze ktos napisac wreszcie??

Rusz głową!

Na pierwszej stronie jest link.

Opublikowano

Powoli wbijam 94 lvl moim cieniem na lc pl (baaaardzo powoli),ale zanim wypakuje-zainstaluje gre stąd to pewnie już setkę wbije.

Nie wiem czemu instalka staje na kilku % i ani dygnie. Zaczynam mieć obawy- skoro taki problem z zainstalowaniem to jak będzie z samą grą :( . Slaby komp mi wcale nie pomaga,a i net nie śmiga jak tża. Jeszcze kilka prób i sobie podaruje , ale zanim...to mam kilka pytań do tych , którym się udało i już sobie grają:

-ile zajmuje wbicie 100 (bez plvl,dopalaczy z is...)

-czy serw.dzaiała 24h

-czy duże lagi

-czy długo trwają konserwy

-czy klient z oficjalnej strony naprawde działa

dzięki za pomoc - odwdzięcze się w grze . pozdro. nq :ninja:

Opublikowano

ale na stronie nie dziala link do clienta ....

wczoraj przez chwile dzialal ale dzisiaj juz znowu sie nie da nic zrobic , a po drugie ten client nie da sie wypakowac ... nie wiem dlaczego staje w jednym miejscu zawsze na jednym pliku whitedeer.tex

Opublikowano

Powoli wbijam 94 lvl moim cieniem na lc pl (baaaardzo powoli),ale zanim wypakuje-zainstaluje gre stąd to pewnie już setkę wbije.

Nie wiem czemu instalka staje na kilku % i ani dygnie. Zaczynam mieć obawy- skoro taki problem z zainstalowaniem to jak będzie z samą grą :( . Slaby komp mi wcale nie pomaga,a i net nie śmiga jak tża. Jeszcze kilka prób i sobie podaruje , ale zanim...to mam kilka pytań do tych , którym się udało i już sobie grają:

-ile zajmuje wbicie 100 (bez plvl,dopalaczy z is...)

-czy serw.dzaiała 24h

-czy duże lagi

-czy długo trwają konserwy

-czy klient z oficjalnej strony naprawde działa

dzięki za pomoc - odwdzięcze się w grze . pozdro. nq :ninja:

Hmm 100 lvl z farma zajmie jakies 2 godziny max , serwer dzial 24/7,jak jest jakis event na jakims ch to tak ;p ale zwykle na ch 1 sa najwieksze lagi bo najwiecej ludzi ,konserwy sa w roznych godzinach i roznie trwaja ,hmm ja pobralem i dziala ;p

Czy moze mi ktos odpowiedziec ? Ile trwac bedzie 100% na destiny na ch 2

Opublikowano

a wlasnie ja mam problem bo mi tez staje na 3% i dupa zawsze na jednym pliku , to wez spakuj swojego clienta i wzuc na fileserve czy hotfile i duzo ludzi bedzie ci wdziecznych :)

Opublikowano

Hmm 100 lvl z farma zajmie jakies 2 godziny max , serwer dzial 24/7,jak jest jakis event na jakims ch to tak ;p ale zwykle na ch 1 sa najwieksze lagi bo najwiecej ludzi ,konserwy sa w roznych godzinach i roznie trwaja ,hmm ja pobralem i dziala ;p

Czy moze mi ktos odpowiedziec ? Ile trwac bedzie 100% na destiny na ch 2

Lol jakie konserwy ? Nie ma na destiny żadnych konserwacji serwerów, nie wiem czy na jakimkolwiek privie są konserwacje.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

sluchaj niemoja wina ze mam slaby net i ze mi sie uploadowac bedzie 10 godzin !!!!

wiec sprobuj jeszcze raz pobrac i rozpakowac i ogarnij

Opublikowano

sluchaj niemoja wina ze mam slaby net i ze mi sie uploadowac bedzie 10 godzin !!!!

wiec sprobuj jeszcze raz pobrac i rozpakowac i ogarnij

no ja rozumiem , ale wiesz zrobilem to 3 razy i nic ,

a moze podziel to na pare czesci i sprobuj to jakos wzucic moze przejdzie :) moze byc nawet po 20mb aby bylo ;)

Opublikowano

Sprobuje na party po 100 mb razem bedzie z jakies 12 partow ale uprzedzam niewiem czy wejdzie po wczesniej probowalem tak tylko ze jeden 1gb prat byl a drugi 200 i ten 1 nie wszedl ale sprobuje ;p

Opublikowano

ErrorLog.txt - w tym momencie mi staje (nie zebym się tym jakoś podniecał). Dalej nie daje się wypakować. Tworzy puste foldery itp. i koniec. Z grubsza wygląda to na uszkodzoną instalke. O zaciągne jeszcze raz może się uda.

Opublikowano

No ta zła instalka to mógł być problem. Tearaz widze , że pobrana ma 802mb zamiast 1,2gb. Juz idzie nowa z turbo speedem 122 KB/s. lol za 3 godzinki bedzie :)

koleszka sebus901 tez zobacz ile waży twoja-może też źle pobrało.

Opublikowano

Jest pięknie.

Destiny nie ma porównania z LC pl. Exp szybki, pu-w gozdinke prawie 30k pu, dropu tyle że nie pyli się schylać, grad niebianów, ceny śmiesznie niskie, cały czas pełny pasek.... . Nic tylko cieszyć się grą. To mi leży. Suuuuper. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...