Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to czmemu mi sghkk

nie ?

Destiny ma tylko 779 MB : D

a jak się sciągnie to może się spatchuje ? :D

to czemu mi unstalka nie dziala ?
Opublikowano

z royem czy beza i tak hujowe lagi . Admini banuja za bzdety a jak sie cash ładuje to dobrze jest a jak zbanuja to nie odadza.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

z royem czy beza i tak hujowe lagi . Admini banuja za bzdety a jak sie cash ładuje to dobrze jest a jak zbanuja to nie odadza.

Wina Twojego komputera, że masz lag'i. . . Banuje za bzdety . . . nie używaj hack'ów =). . . . cash laduje się i jest dobrze . . . 20zł max wydałam i dorobiłam się tego co niemcy przy wydaniu 200-300 euro sie nie dorobią. . .

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A za co mają Ci kase oddac jak wydales na cash ?;pp

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Wina Twojego komputera, że masz lag'i. . . Banuje za bzdety . . . nie używaj hack'ów =). . . . cash laduje się i jest dobrze . . . 20zł max wydałam i dorobiłam się tego co niemcy przy wydaniu 200-300 euro sie nie dorobią. . .

Kto sie dorobil ten sie dorobil :) Ja Ci expilem all postacie i robie eq na nie wiec nie mow ze sie dorobilas hah.

@TOPIC zapraszam wszystkie 200-tne lvle na grod w te niedziele :) Wiecej informacji znajdziecie na forum serwer destiny :>

titan.jpg
Opublikowano

Kto sie dorobil ten sie dorobil :) Ja Ci expilem all postacie i robie eq na nie wiec nie mow ze sie dorobilas hah.

@TOPIC zapraszam wszystkie 200-tne lvle na grod w te niedziele :) Wiecej informacji znajdziecie na forum serwer destiny :>

Sry, lecz na cleric'u wszystko sama robiła. =) EQ sama kupiłam, ulepszyłam etc.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Witajcie gdy instaluje mi się owy serwer to wyłąćza mi się instalacja przy róznych procentach rekordowo doszło do 70% próbowałem już z 15 razy (naprawdę) bardzo mi na tym zależy dajcie link może do zwinrarowanego lub zipowanego klienta tego serwerka prooosze

Opublikowano

Już mam rozwiązanie, jeśli maicie ten sam problem co ja to odpalcie 2 instalatory naraz i jak pojawi wam się w jednym error to nie wyłączajcie go :)

Niedługo dodam LastChaosDestiny.rar do ściągnięcia jeśli macie problem to piszcie do mnie

// Nie pisz posta pod postem, wystarczy opcja edytuj :) - ostrzeżenie - zielinskipawel4

Opublikowano

niema byc 350 tylko podobno 230-250 lvl

ale teraz tylko dodali skille armory i cos jeszcze ;p

aaa antyhack czy jakos tak ;p

Opublikowano

niema byc 350 tylko podobno 230-250 lvl

ale teraz tylko dodali skille armory i cos jeszcze ;p

aaa antyhack czy jakos tak ;p

ta antyhack który zżera procesor :X

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

I event 100 % ulepsz HS i 80 % runą :D

na d1? ;o to trzeba by wejść zrobic wepke :D

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Moze ktos zauploadowac pliki z folderu destinylc?? potrzebuje wszystkie procz "data" bardzo bym prosil. Calos zajmie ok.30mb to nie duzo.

I jeszcze by mogl ktos zauploadowac Cale te lc?? Bardzo bym prosil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...