Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej,ludzie mam kłopot

Jak włączam serwa to pogram 5-6 min i mam DC

Zaczeło sie jak zaczołem grać cieniem

Maił ktos kiedys ten kłopot?

jesli tak to proszę o rozwiązanie

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

pozdro

FanLc

http://pl.gpotato.eu...eferrer=Mrasura

Kliknij,zarejestruj i wbij 50lvl na rappelz(albo 10 na Allods Onnline) a uszczęśliwisz samotnego człowieczka i jego małego kotka

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
tak można kupować,moje pytanie brzmi jaką postacią na tym prywacie najlepiej grać oprócz Cienia pod względem exp w Moorasce i pvp?

Wizard assassin archer

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Elo Elo

sorry ze zaśmiecam forum (nie mam juz DC) ale jest chyba jakis bug czy co

ze jak niebianem ulepszam wep na wiecej niz +15 to mi pali!!!!!

A armor pali od +6 wyzej

Czy to normalne jest?(chodzi mi o ustawienia jakies zeby było trudniej czy coś)

Proszę o błyskawiczną odpowiedź

FanLc :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://pl.gpotato.eu...eferrer=Mrasura

Kliknij,zarejestruj i wbij 50lvl na rappelz(albo 10 na Allods Onnline) a uszczęśliwisz samotnego człowieczka i jego małego kotka

Opublikowano

Ludzie od dluszego czasu gdy proboje wlaczyc lc extreme wyskakuje mi blad patch file is crashed a w okienkach gdzie pisza nowosci znaczy gdzie powinny byc eventy itd pisze ":) we're back" pomocy niech ktos pomoze albo da namiary na inne lc ale nie 777 tylko jakies z wiekszym expem itd od extreme hehe z góry dzieki wlaczylem jako admin i teraz wyskakuje mi"an error has occurred while instaling tha patch file .Restar your pc and run the patch program again" no i wylaczam kompa i wlaczam znow lc i znow to samo ;;/

Opublikowano

niewmam engine.dll mam engine a jak biore przez engine pisze ze this program couldynt runself czy cos takiego po czym error xtrapa ze nie zauktualizowalem dostepnej wersji

Opublikowano

elo. Mam taki problem wypakowałem extremelc sobie do folderu, spolszczyłem i mam error "Send the raport?", a potem jest tylko słynne "nie wysyłaj" i gra sie wyłącza. Ktoś pomoże??

Opublikowano

Lipne spolszczenie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Chcialbym dodac ze teraz niby sie wlacza ale nie dojdzie do menu logowania i juz send error report help omg prosze niech ktos pomoze ;d

aha dodam ze send error report wyskakuje tylko i wylacznie jak wlaczam lc przez nksp klikajac na niego plikiem engine a probojac wlaczyc normalnie to wyskakuje mi blad z tymi patchami co wyrzej pisalem :(((

Opublikowano

Paldin20 prawdopodobnie potrzebujesz patcha Ten błąd to x-trap czy send error tylko ?? Jeśli x -trap to mam potrzebnego patcha

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Paldin20 prawdopodobnie potrzebujesz patcha Ten błąd to x-trap czy send error tylko ?? Jeśli x -trap to mam potrzebnego patcha

juz sam niewiem chyba xtram bo wgl patchow nie ciaga mi ktore sa potrzebne do uruchomienia gry wczesniej cos z xtrapem wyskakiwalo teraz xtrap nawet sie nie wlacza ale wez zapodaj go tu linkiem albo cos;p z gory dzieki

tak podeslij ten plik linkiem albo cos

Opublikowano

Nie mam jak wrzucić na żądny server Słaby net Ale spróbuje

Jedynie na co mi się udało wrzucić to na to Mam nadzieje że pomogłem Po lewej stronie masz takie drzewko Wchodzisz w Gry potem Patch-e lc i tam jest plik wystarczy kliknąć i pobrać ale chyba musisz być zarejestrowany

//reflinki

Mój komputer:

Opublikowano

ok sciaglem ten plik teraz jakbys mogl gdzie go wkleic wypakowac czy cos? :D

ehh nadal nie dziala :( gdy wlaczam lc wyskakuje blad ze nie moze patchow pobrac kur.a ;/

Opublikowano

Ehh czasami warto zajrzeć na forum extreme:

http://forum.extremelastchaos.com/showthread.php?309-Patch-file-is-crashed-fix

Oto cała filozofia

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

A ja mam pytanie czy mogę np. sam folder bin itp. wkleić na 777lc clienta tego co teraz jest?

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Czyli mogę czy nie :P?

i jakby ktoś mógł folder bin upnąć byłbym wdzięczny bo może znajdę stary client 777 ep2

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...