Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale nie ma na dest 1 100 % ulepszamnia HS

i czy musze pobierac od nowa czy instalowac lc zebym mogl wbic 215 ?

100% hs'em i 70% runą jest na destiny 2

Narazie max jest dalej 200. Trzeba czekać. =) Trzeba zbierać token'y na 200lv amor + na nowe skill'e przedmioty. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jak kupić cover set Polski?

Bo jak wchodzę w pakiety to jest mało, a Polski tylko dla tytana

Opublikowano

Witam przy sciaganiu wyskakuja mi 4 trojany :) zalezy mi na tym zeby tam pograc.. macie jakies inne strony bez wirusow zeby pobrac i spokojnie grac ? :)

Opublikowano

Zapraszam na LastChaosGenericName01 <3

LCGenericName :

Nick : FanghtaneFoul

Profesja : Royal Knight

lvl : 200+

Gildia : Loners <3

,,Boos jest tylko jeden''

Opublikowano

FanghtaneFoul,miałeś palka w NewbieS na PLu?;d

// Takie pytania na PW - zielinskipawel4

//Zakaz handlu.

Opublikowano

1.Jest on bo pobieram właśnie

2.Czy ktoś podexpił albo pomógł bo większość grałem w Nostale,Lol,minecarft,metin2 a do LastChaos mnie ciągło.Ale nic nie wiem o LastChaos :(

3.Skąd wzionść zwierzaa :D

4.i Co to PU :D

5.Czy ktoś mnie weźmie do gildi :D

Odwdzięcze się ,naprawdę.To są pytania oczywiście :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

3.Skąd wzionść zwierzaa :D

4.i Co to PU :D

3.Skąd wzionść zwierzaa :D A więc jeżeli masz smocze jajo, idź do Lorein, która znajduje się w Juno, a następnie do Archeologa Jajana, po tym dostaniesz smoczka, a jak masz fletnie pana zrób to samo, dostaniesz kucyka.

4.i Co to PU :D PU- Punkty Umiejętności, za nie kupujesz skille.

pracafa.png
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem na destiny 2 nie gralem 2 tygodnie i nagle wchodze a tu nie moge sie zalogowac wyskakuje komunikat zle haslo. Ale napisalem do Gm i sprawdzil dane i sie zgadzaja. Na strone rejestrowania tez nie moge wbic a jak biore opcje odzyskaj haslo link wysyla ale nie dochodzi na mojego email a email jest dobry ktos ma jakis pomysl co sie moglo stac ?

Opublikowano

Poproś o zmienienie pasów czy coś w tym stylu

Pomogłem daj Like

Opublikowano

mam pytanie od 4 miesiecy albo troszke dluzej nie gram i teraz jak wchodze mam send errora i nie moge odpalic gry przez plik LC tylko musze przez NKSP (jesli byly patche do pobrania mozecie podeslac mi linki bylbym wdzieczny :) ) ( juz zrobilem )

Opublikowano

Mam pytanko co to spolszczenia Działa tu też te samo spolszczenie co na 777 http://chaosprojekt.com/translator/ Czyli niemiecki na polski czy jakieś inne ustawienia trzeba wybrać ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

no dobra a nie będzie żadnych dc itp

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

mam problem gralem sobie spokojnie i wkoncu sie wylogowalem bo chcalem na inne ch wejsc i congle mi pisze ze jestem congle zalogowany prubowalem wylaczalem kompa wylaczlam neta odlistlowalem lc zaistalowalem i nic nic nic prosze o szybkom pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...