Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Moim zdaniem epików jak na 4fun nie jest za dużo.

Neo grają wszędzie. Wymień mi jeden serwer tam gdzie nie grają.

A żeby nie robić spamu to na pisze moje zdanie na temat serwa.

+ Team w miarę.

+ Expi się szybko.

+ Fajni ludzie.

- lagi

- często off

- częste ataki na serwer

Moim zdaniem najlepszy 4fun w Polsce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera XenoxMt2.

1. Czy mozna coś zrobić z tej tarczy smoka na 90lv?

2. Skąd wziąć kd um/traumy/luda?

3. Czy raty 100% yang i 200% exp sa zawsze właczone bo jak kiedyś gralem to tak nie było ;P

I jak mi sie coś przypomni to dodam.

A teraz zmienam temat.

Mam na wymiane/sprzedaż zbroje na 90/137lv dla woja z fajnymi bonami, kd+9, zbrojke dla sury na 115lv z fajnymi bonami i kd+9 i broń jednoręczną na 135lv z śr. 52+15luda i kd+9 a to wszystko zamienie na jakieś fajne eq ninja lub sprzedam. Oferty na PW.

Opublikowano

2. potrzebujesz chyba tam kilkanascie kd + 10 u takiej obok kowala sie je robi

3. to tylko gm daje a raz dali nawet 2000% i w tedy z jednego spota atlantdy v2 na 105 lvl leciało około 3 kulek

a i jeszcze jeden + poniewaz jak rozwalisz metka około 120 lvl to czasami dostajesz 3 kulki expa

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

2. potrzebujesz chyba tam kilkanascie kd + 10 u takiej obok kowala sie je robi

3. to tylko gm daje a raz dali nawet 2000% i w tedy z jednego spota atlantdy v2 na 105 lvl leciało około 3 kulek

a i jeszcze jeden + poniewaz jak rozwalisz metka około 120 lvl to czasami dostajesz 3 kulki expa

ale częsciej ci spada do zera i nic z tym nie robiom nieważne jaki lvl masz same dzieci GA letajom w EQ z nawi i kazdy to olewa z AD tylko IS sie liczy i nic wiecej.rozumie to żeby serv utrzymac to trzeba kasy , ale są ludzie ktuzy utrzymujom ten syf i chcom odpowiedzi a tu ban i sprawa zamknienta nie tędy droga szanowni nobkowie i admini to tylko gra a nie Hazard dzieciaki nauczcie sie życia . BO to życie a nie bajka i nie tżepac sie GÓWNIARZE

Opublikowano

ale częsciej ci spada do zera i nic z tym nie robiom nieważne jaki lvl masz same dzieci GA letajom w EQ z nawi i kazdy to olewa z AD tylko IS sie liczy i nic wiecej.rozumie to żeby serv utrzymac to trzeba kasy , ale są ludzie ktuzy utrzymujom ten syf i chcom odpowiedzi a tu ban i sprawa zamknienta nie tędy droga szanowni nobkowie i admini to tylko gra a nie Hazard dzieciaki nauczcie sie życia . BO to życie a nie bajka i nie tżepac sie GÓWNIARZE

Idź lepiej do szkoły, metin źle wpływa na dzieci.

Serwer spoko pomijając:

-Lagi

-Noobów z pro lajt eq cholera wie skąd

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server GIT jeżeli potrafimy sobie skutecznie radzić z neosami . Na servie jest bug exp o którym mało osób wie i na lvl wystarczy 5% - 10% :)

bez yt.

Opublikowano

Server GIT jeżeli potrafimy sobie skutecznie radzić z neosami . Na servie jest bug exp o którym mało osób wie i na lvl wystarczy 5% - 10% :)

Jaki bug exp? :D

­

Opublikowano

Może nie będę ujawniał bo jeszcze zablokują ja mam pytanko jak zrobić kamer moda bo jakieś jebane dziecko mi zabiera cały czas zwoje na smoku ....

bez yt.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na XenoXie macie lagi jak macie słabego kompa. Nie jest to wina GM. Gdybyście grali na nim dłużej niż "300 minut, czyli 5h " wiedzielibyście co,gdzie, jak, po co, na co i dlaczego, kiedy są eventy i inne tego typu sprawy. Gdybyście czytali forum XenoXa, to wiedzielibyście, że COFKI były spowodowane m.in. awarią prądu/neta u PAWEMOLA, Włamanie się do bazy danych ( po 30 minutach atak został odparty i teraz są najnowsze zabezpieczenia )

Serwer zaje[CENZURA]. Mam tam 194 WOJ BODY, 190 SURA BM - Każda postać zbroja 180 i po 4 miecze +18Um, 15l i elit KD

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

hahahaha Xenoxmt2 odkąd pamiętam to serwer bardzo łatwy :). prze ze mnie z Easy na 4fun się zrobił w 3dni eq na 180 ... za łatwy i bezsensu pełno bugg było i przez to z 50% ekipy odeszło :(. Kd UM nie działało bezsensu

Opublikowano

Wszystko jest naprawione i serdecznie zapraszam do gry na TYM serwerze.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

Opublikowano

tsaaa ale jakoś 1/2 miechy po dodaniu nowych rzeczy nikt nie naprawiał :)... już minęło SPORO CZASU i nic nowego serwer już bez przyszłości tylko wbić 250 i eq i koniec gry serwer do 2tygodzni 1tydzień jedziemy od 1lv do 190lv z eq na 2tydzień z wbiciem do 250 ... żałosne

Opublikowano

W styczniu ( do połowy ) ma być eq 190+ i nowe zwoje/ expowiska. Będą questy pt. ZABIJ 50 OSÓB Z LVLEM LEPSZYM OD SIEBIE.

Opublikowano

tsaaa ale jakoś 1/2 miechy po dodaniu nowych rzeczy nikt nie naprawiał :)... już minęło SPORO CZASU i nic nowego serwer już bez przyszłości tylko wbić 250 i eq i koniec gry serwer do 2tygodzni 1tydzień jedziemy od 1lv do 190lv z eq na 2tydzień z wbiciem do 250 ... żałosne

Z tym że jak zaczynasz dopiero grę tam i masz słabe eq to 1 tydzień Ci nie starczy na wbicie bo musisz dodać czas na użeranie się na spotach i ksucie noobkow bo o ile pamiętam tam sporo osób gra.

Opublikowano

Ja niestety znam tajemnicę Pawemola i całej jego pracy. Przez to nawet nie wejdę na ten serwer.

A raczej nie powrócę, bo kiedyś byłem jednym z najbardziej szanowanych tam GameMasterów.

Opublikowano

Ja tam sobie pogrywałem troszke wbiłem chyba 170 lvl surka i 150 ninja.

A więc tak napisze coś , aby odnieść się do tematu. :)

(+) PLUSY.

-Duzo nowych map

-W miarę ciekawa fabuła

-Dużo nowych itemów

-Da się grać bez is

(-) MINUSY

-Za dużo graczy przez co nie ma gdzie biegać

-Lagi,zacinki,cofki spowodowane zbyt duzą ilością graczy i zbyt słabym dedykiem

-No cholera , nie da się już tak wykoksać tak jak można by było to zrobić przy starcie serwera

-durne jak dla mnie kd'ki luda,um itp...

-mało ingerencji administracji na skargi,prośby itp.

-Bronie i zbroje są nowe co 5 lvli przez co cięzko zrobić je wszystkie

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Ja grałem na tym serwie ... jak nie dodali eq/map żeby wbijać na 145+ to serwer był PROOO 2tyg na eq na 145 miodzio :)

Jak dodał to eq to teraz zrobie postać w 1dzień do 145 a nawet może i 2postacie bez niczego ;p.

Eq zrobie na 2dzień i 5dni nudzenia się w m1 lub zrób sobie eq z 4x abs + hp ale Hp hmmm nie z będę jak masz 400k hp z eq na 180 pozdrawiam :)...

Miałem ninje 180 + eq all abs miecz 2reka strzały sztylety hp + kd ludzi woja ninja / szaman sura + buff biłem 80/85% serwera na 1/2 skill Ekipa z chunjo typu N00T czy coś tak pro gracz w 1/2 dni miał eq na 180 :). ja miałem odrazu po nim

6-7bon + dodania zmiany 1/5 bon wszystko za darmo idziesz do m1 robisz eq Hp + przeszywka 2kontem szamanka buff eq inta robisz PT skill na P idziesz exp-ic w V1 na szponach do xx lv potem do V2 do xx lv kupujesz eq na twoj lv i szamanka wbijasz max inta idziesz na V3/4/5/6/7/8/9 i już lv masz teraz eq idziesz na mapke gdzie są metiny na tą nową bijesz przez 3/4 H wszystkie dropią ci leczenia i te inne bezsilności 50% już masz na zbr i broń to teraz robisz mentala i idziesz na smoki czy tam co potrzebne i eq na 145 lv ... co za problem ja nie widzę żadnego potem eq na 145lv i exp-isz na tej mapce gdzie dropiłeś te zwoje idziesz na dzikusy szpony czy co tam chcesz

Poradnik mini xD By TenJedynyxX <--- pod takim nickiem grałem

Opublikowano

Uwaga!!!!

XenoxMt2-główniany serwer nabiłem 195lvl i mi zarobali całe eq miałem tam nick bodex333 teraz nikomu nie polecam tego serwa bo to nie tylko mi bardzo wiele osób okradają na tym je**** serwie zrobie wszystko by ten serwer padł ,żeby nikt nie przeżywał takiego szoku jak ja że się meczyłęś kilka nocy żeby wydropić ulepszacze na eq a potem jakiś noobek ci zabierze eq . Mówie wam tylko otym żebyście nie grali na tym serwie zapraszam na inne serwery typu:metin5 s1,s2,cavalos s1,s2 guerta mt2,diamond mt2,elite,pandora,nexus,itd tylko nie XenoX .GM jest wyrozumiały ale nie umie opanowac tych licznych kradzieży kont ;/ .Jeśli chcecie tracić czas na gra na takim serwie tak jak ja grałem tam ok. 22.000min i zdobyłem zbr. na 180 bron do expa na 180 broń do pvp 180 i 2broń bo kd luda;p na 180 nameczyłem się kilka nieżłych długich i męczocych nocy i co jakieś dzieci mi zabrały eq z full abs ,full all do pvp i z osobnym eq do expa i tw inne typu naszyjnik,tarcza do pvp i do expa na 155 więc to troche dużo było ;/ w tym jeszcze 37zwoii zemsty,10 zwoii korzeni i 74 zwoii niezdarności na same niezdarności nawed nie do eq zeszła 1noc :( .Niektórzy ludzie są tam spx miałem tam kolege który zemną grał miał buffa i podał mi passy więc w noc sobie dropiłem ,i teraz i mu i mi zarobali eq nasze nicki z gry :

-bodex333

-Goordon

-Ghordon

Dziękuje za przeczytanie tej długiej wypowiedzi na ten głupi serwer

aktualnie gram na diamond mt2,glador i cavalos ;p

dziękuje i wesołych świąt

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Hehe no co ty ? :). Okradają to jedyny serwer na którym można zdobyć eq na innych serwerach nie tracąc eq na Xenoxmt2 :)...

Ja osobiście Okradałem tam noobów i mnie też okradziono ale oddawałem eq :). po jakimś czasie ale dorosłem bardziej i już nie kradnę

Eq z Xenoxmt2 hmm serwer za łatwy dużo dzieci ... którzy piszą muj tesz ktura itd. i pisza jeszcze że ty jesteś dzieckiem i masz 10latek a oni po 20+ :D

Opublikowano

jeśli chcesz się na nim grać to tylko w nocy i nic więcej pozatym serw spx ale jak mówie kradną eq na nim albo gm albo jakaś banda bachorów

osobiście bym nanim pograł ale ;/ już nie bo okradli i... dupa ;/

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...