Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Hermiona v1.0

yaszko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kolego muszę ci powiedzieć że nabrałem smaczka na tą gre już kiedyś w nią grałem ale mi się znudziła ale dzięki twojemu botu zaczynam to lubić od nowa więc czekam na wersje testową i powodzenia w pracach :)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yaszko Cześć mam pytanko czy idzie napisać bota lub też funkcje która by skanowała atak przeciwnika który właśnie np mnie atakuje i wydobywał/a by informacje na temat wysłanych wojsk?

Opublikowano

yaszko Cześć mam pytanko czy idzie napisać bota lub też funkcje która by skanowała atak przeciwnika który właśnie np mnie atakuje i wydobywał/a by informacje na temat wysłanych wojsk?

masz na myśli że ktoś Cię atakuje a Ty chcesz widzieć jakie wojsko na Cb idzie ??

Opublikowano

nie znam się na tym jakoś super, ale tak na 99,(9) % nie ma na to szans, myśle że nawet na 100% jest to niewykonalne, musiałby być jakiś bdb skrypt który by wchodził głęboko w serwer plemion, bo w kodzie strony raczej tego nie znajdziesz.

Opublikowano

Siema, kiedy wyjdzie jakaś wersja beta czy coś? Bo to co jest do ściągnięcia z linków wcześniej nie do końca mi działa. Tzn. loguje mnie normalnie ale nie wysyła ataków, nie buduje.. czyli tylko się uruchamia i loguje (nie wiem czy to tak narazie ma być czy coś ;P).

Aha i zauważyłem, że idzie się zalogować tylko na polskich plemionach.. Da radę zrobić tak żeby ruszał też na innych? Ostatnio nie mam za dużo czasu na grę i śmigam tylko na szybkich :)

Opublikowano

yaszko Mam pytanie czy tego Bota od ciebie można używać na szybkich plemionach tzn: w tych turniejach?

Nie mam niestety konta premium i nie mam jak sprawdzić. Na 90% działa.

Opublikowano

Nie mam niestety konta premium i nie mam jak sprawdzić. Na 90% działa.

Ok rozumiem. A kiedy wstawisz nowego bota bo czekam z niecierpliwością?

Opublikowano

Przydałoby mi się jakieś konto do potestowania z wieloma wioskami. Mam konto ale z jedną i nie mam jak potestować zarządzania kilkoma wioskami. Jak ktoś ma jakieś słabe konto nawet z dwoma wioskami to proszę o kontakt.

Opublikowano

Dla tych Co nie widzą Dolnego paska ,,zaloguj mnie"

Panel Sterowania >> Pasek zadań i Menu Start >> Zaznaczcie (Ptaszek) Włącz Autoukrywanie Paska Zadań

^^

d0b842e1470e4711a1804eb52b64a424.0.gif

Opublikowano

Auto farmienie według mnie powinno być:

Kilka wiosek wybranych na mapce przez nas najlepiej slabsze troszke:p

i o konkretnej godzinie wysylanie duzej ilosci woja tam:p

Opublikowano

Wg. mnie wpisujemy do bota określoną ilość wojska, ustawiamy godzinę kiedy ma iść i powinno to zapamiętywać (ustawiamy kolejkę), po za tym dobre też by było jak byśmy wpisali tylko coordy wiosek (kolejka taka), wojska, które mają iść i żeby wysyłało np. o 0:00, wojsko dochodzi do wojski o 0:15, wraca następne 15 minut, czyli po 30 minutach wysyła na inną wioskę, do tamtej wioski leci, np. 1.5h to wysyła za 3h jeszcze raz, do póki nie sfarmi wszystkiego w wioskach, które podaliśmy (dokładniej koordy wiosek) ;)

W razie pytań, albo chęci testów chętnie się ich podejmę. Mam konta 6kk i 2,8kk, a więc mogę testować do woli ;)

Odezwij się na GG: 21136337

refy RMCF

Opublikowano

czekamy ;p jestem ciekawy tego bota ;)

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

cisza i cisza ... zapodaj tą betę ;) nie musi być przecież idealna ;p

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

nie znam się na tym jakoś super, ale tak na 99,(9) % nie ma na to szans, myśle że nawet na 100% jest to niewykonalne, musiałby być jakiś bdb skrypt który by wchodził głęboko w serwer plemion, bo w kodzie strony raczej tego nie znajdziesz.

Szansa jest, ale to normalnie do bazy danych trzeba było by im się włamać. Bot musiałby rozkodowywać hasła do bazy danych, co mogło by mu zajmować kilka dni, a musimy jeszcze uwzględnić to że hasło na 100% zmieniają 2-3 razy w tygodni, i są to zapewne przypadkowe kombinacje hasła. A gdyby już bot włamał się do bazy, to nie opłacało by się sprawdzać ile idzie wojska do Ciebie, tylko sobie narobić miliony, bądź miliardy jednostek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...