Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Hermiona v1.0

yaszko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostaniecie. Jest w produckii bo tocze rozmowy z jednym pro graczem i mowi mi co dodac zeby by,o wygodnie.

no spoko :) to czekamy z niecierpliwością

Opublikowano

róbcie , róbcie :) pottem zobaczymy , który lepszy ;p

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

odświeżam ;) i czekam ;) jak idą prace ?

32zug69.png

Opublikowano

Czekam z nie cierpliwością ,a co do próśb typu "Daj bete" to lepiej nie dawaj bety jak wyjdzie full to będzie większy podziw i zaskoczenie. Jak będziesz potrzebował rad od kogoś to pisz do mnie grałem przez 6 lat ,ale nic wielkiego nie osiągnąłem mam nadzieję że ten bot mi w tym pomoże :D.

Co?

Opublikowano

Bot jest gotowy na tę chwilę. Jak wspominałem będzie płatny 15zł a w cenie są wliczone updaty i przyszłe ulepszenia. Jeśli są chętni do zakupu to proszę o mail na [email protected] lub kupno przez Paypal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&business=yaszko%40gmail%2ecom&lc=PL&item_name=HermionaBOT&amount=15%2e00&currency_code=PLN&button_subtype=services&bn=PP%2dBuyNowBF%3abtn_buynowCC_LG%2egif%3aNonHosted

Opublikowano

heh miałbyć chyba bezpłatny ;p na allegro jest sprawdzony i w niższej cenie ;p

32zug69.png

Opublikowano

Jak czekałem na tego bota to myślałem że będzie bez płatny albo przynajmniej trochę tańszy ale widocznie się myliłem to już wolę przypomnieć sobie C++ samemu napisać jeszcze lepszego i udostępnić go za darmo...

Co?

Opublikowano

OHS wiesz jakiś prosty bot, taki najprostszy to mogą udostępnić, ale taki jak ten to nie ma szans, chyba że ten ktoś będzie miał chory mózg :D

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

nie nabijajcie sobie postów na byle czym -.- bota nie udostępni to trudno ;) stronka ma darmowego lecz jego bot tylko ma kolejkę do budowy

32zug69.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...