Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Hermiona v1.0

yaszko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot powinien mieć oprócz sekund powinien mieć też milisekundy, co jest bardzo przydatne

Opublikowano

Bot powinien mieć oprócz sekund powinien mieć też milisekundy, co jest bardzo przydatne

oneloser z szybkich ? ;D:D

Ma ktoś tego bota ? Przydałby się :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oneloser z szybkich ? ;D:D

Ma ktoś tego bota ? Przydałby się :)

Wiem głupio zrobiłem z tym, ze podałem nick z plemion...

Opublikowano

Jeśli by się dało to dobra była by możliwość wyboru powiadomienia o ataku. Mail, gg, z smsem ciężko zrobić będzie pewnie. Ja np. pocztę mam ciągle włączoną w telefonie jak i w komputerze więc dla mnie email będzie najlepszy.

Co do płatnego bota, czy jeśli mamy teraz darmową wersję to później po wprowadzeniu opłaty przestanie ona działać? Nie bardzo mam możliwość zapłacenia, chyba że SMSem i dlatego pytam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ xXx D I X O N

Wcześniejszy link wygasł:(

Nowy:

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/?vjsddg3bc427x9m

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f333fe362e4bd64c058b91558e5d825de4064bb634e8e5defdc223c12e530b6c-1311248761

1. Czy mógłbyś wstawić najnowszą wersję?

2. W jaki sposób uczyłeś się C# + skąd obsługi stron www.

3. Ustaw inne parametry okna programu tak żeby można było zminimalizować:) i zmienić wielkość okna

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja mam problem. Gdy wpisuje pasy i loguje sie i próbuje wybrać świat to nie moge. Poprostu klikam i nic. Co źle robie?

wejdź przez internet explorer na plemiona i sprawdź czy wyskakują jakieś okna, jeżeli tak to zrób tak aby nie wyskakiwały i będzie ok. Jeżeli później po wybraniu opcji "zaloguj mnie" będzie wyskakiwał komunikat "zły login/hasło" czy coś podobnego to zainstaluj IE 8

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wejdź przez internet explorer na plemiona i sprawdź czy wyskakują jakieś okna, jeżeli tak to zrób tak aby nie wyskakiwały i będzie ok. Jeżeli później po wybraniu opcji "zaloguj mnie" będzie wyskakiwał komunikat "zły login/hasło" czy coś podobnego to zainstaluj IE 8

Dzięki Łap + juz moge sie zalogować jeszcze internet explorer 8

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak tylko 3 budynki do rozbudowania niestety;/

Mam pytanie co do wyślij atak. Jesli w jednym wpisze dane i klikne wyślij i ustawie jakis czas to on gdzies to zapisuje i moge usunac tamte dane i wpisywać nowe np taka kolejke do wysyłania zrobic? I przy tym wysyłaniu był bład jakiś ale continue kliknąłem i ok było ale jakby na dłuższą mete to by całe farmienie np nocke rozwaliło

Pozatym zauważyłem ze nie da sie ustawić 2 farmień na raz. Ja tylko tak mam?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Halo witam :) Przepraszam za brak odzewu - nie miałem przez ten czas komputera. Już zabieram się do pracy. Biore wasze poprawki pod uwagę.

Opublikowano

no i buduje bez względu na to czy ma surowce czy nie:D

Jestem ciekaw jak rozwiąże kilka problemów związanych z wieloma wioskami;p

Na razie nie mam możliwości sprawdzenia jakie są już rozwiązania jeżeli gracz ma kilka wiosek, ale myśle że nie ma rozwiązań i bot jest prostoliniowy ale mogę się mylić...(nie mam wielu wiosek więc nie wiem czy sobie z tym poradził)

eh...

Opublikowano

Skończyłem auto budowanie - działa idealnie z wsystkimi budynkami, nazwami i czeka na surowce. Ataki też dzialają. Dam znać więcej wkrótce.

Opublikowano

A co z wioskami? Działa równolegle na wszystkich wioskach?

Przykład:

wioska 1

wioska 2

Kolejka:

wioska1

wioska1

wioska1

wioska1

wioska2

Czy sprawdza równolegle dla wszystkich wiosek? Czy może zgodnie z kolejką? Dla każdej wioski ustawia się osobną kolejkę czy może masowo?

#taka ciekawość:)

eh...

Opublikowano

Ja również czekam i czekam bo ten bocik mi jak narazie nie chodzi ;p

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Możesz umieścić wersje testową ? bo jestem ciekawy tego bota a na linku podanym wcześniej bot nie chodzi ;)

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...