Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Hermiona v1.0

yaszko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Google Chrome, ale przeglądarka chyba nie ma znaczenia bo nie mogę się zalogować w Hermionie na plemiona, tzn logować loguje ale jak wybieram świat to nic się nie dzieje. Usunąłem zapamiętane hasło w google chrome i dalej to samo

Zaloguj się w Internet Explolerzere i zobacz czy tam nic nie blokuje.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

faktycznie blokowało coś tam.

Teraz moge się zalogować, tylko jak się zaloguje na plemiona i w bocie wybieram opcje "Zaloguj mnie!" to wyskakuje komunikat "zły login/hasło"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

...

Czy da się jakoś usunąć te logi 10sec RunWork albo je zmienić żeby tak szybko nie wyskakiwały ???

Aha i rozumiem że nie pójdzie na mobilnym necie??? aha i ostatnie pytanie co trzeba mieć zainstalowane??? zainstalowałem .net frameworka 4 ale po jakichś 10 minutach wyskakuję błąd

Napisz jaki błąd wyskakuje. logi 10sec już usunąłem, na mobilnym internecie powinno działać a czemu niby nie ? :>

faktycznie blokowało coś tam.

Teraz moge się zalogować, tylko jak się zaloguje na plemiona i w bocie wybieram opcje "Zaloguj mnie!" to wyskakuje komunikat "zły login/hasło"

Wyłącz w IE gdzieś w ustawieniach na stałe blokowanie tak żeby po zalogowaniu nic nie wyskakiwało. Powinno wtedy działać w hermionie.

Opublikowano

mi działa ale mam pytanie czy da się jakoś ustawić żeby na szybkich co kilka sek ataki wychodziły jak wrócą ??

Nie rozumiem pytania :)

Nowicjusz
Opublikowano

- Mając w kolejce budynek do budowy a nie mając na niego wystarczająco dużo surowców Bot ma go pominąć czy czekać aż surowce się uzbierają?

czekac az beda surowce

- Na jakiej zasadzie ma działać auto-atak. Na jakie wioski/kiedy/jaka armia itp..

ustawiamy sobie

- Rekruatacja wojska - jak się ma odbywać (w stosunku do budowy budynków bo także wymagane są tu surowce)

mysle ze jezeli ktos buduje budynki nie robi armi, albo na odwrot. wiec niech beidze ze armia nr 1 a budowanie 2 w kolejce.

- Info o nadchodzącym ataku gry nie ma nas przy komputerze (wysyłać maila? czy może inaczej)

oczywiscie najlepszym rozwiazaniem bylo by wysylanie sms

Opublikowano

Czytając to wszystko muszę przyznać że BOT mimo wszystko teraz wygląda jak i działa wyśmienicie :)

Gram na Plemionach od 2 lat. Oczywiście użeram się bez konta premium.

Stad moje 2 pytania:

1. Czy byłaby możliwość w bocie zrobienia opcji żeby jednym kliknięciem wybić monety ze wszystkich wiosek? (z możliwością wyboru wiosek z których chcemy wybić monety)

2. Czy da radę wrzucić BOTa na inny serwer? Chciałbym go osobiście przetestować.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Wcześniejszy link wygasł:(

Nowy:

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/?vjsddg3bc427x9m

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f333fe362e4bd64c058b91558e5d825de4064bb634e8e5defdc223c12e530b6c-1311248761

1. Czy mógłbyś wstawić najnowszą wersję?

2. W jaki sposób uczyłeś się C# + skąd obsługi stron www.

3. Ustaw inne parametry okna programu tak żeby można było zminimalizować:) i zmienić wielkość okna

eh...

Opublikowano

Moje pytanka:- Mając w kolejce budynek do budowy a nie mając na niego wystarczająco dużo surowców Bot ma go pominąć czy czekać aż surowce się uzbierają?- Na jakiej zasadzie ma działać auto-atak. Na jakie wioski/kiedy/jaka armia itp..- Rekruatacja wojska - jak się ma odbywać (w stosunku do budowy budynków bo także wymagane są tu surowce)- Info o nadchodzącym ataku gry nie ma nas przy komputerze (wysyłać maila? czy może inaczej)- Wasze sugestie co dodać.

Jak nie ma surowców bot powinien poczekać.

Auto-atak może działać tak, że my ustalamy na jakie wioski ma atakować ?

Dałoby się tak zrobić, że można albo budować albo rekrutować ?

A info to może jakiś alarm ? (tzn. idzie atak to zaczyna grać jakaś muzyczka czy coś takiego)

A np. takie coś jak mamy od 2 wiosek w górę jak idzie atak na pierwszą wioskę to z 2 wioski wysyła automatycznie deffa do tej 1 wioski ?

Opublikowano

co do pytań:

1. Ma czekać aż surowce będą

2. Na tej zasadzie że atakuje ustaloną ilością wojsk o ustalonej godzinie (pasowałoby aby nie było ograniczenia co do ilości auto-ataku czyli można mieć np ustawionych 20 ataków i będzie się to działo wszystko automatycznie. Nie wiem jak jest teraz.

3. Najpierw na rekrutować potem budować:) Czyli jeżeli użytkownik ustawił do rekrutacji ileś tam wojska do bota ma się skupić najpierw na tym aby to wojsko zrekrutować.

4. Ewentualnie można by zrobić tak że jeżeli na jakąś wioske ktoś nas napada to bot z innych wiosek wysyła pomoc ale było by tu troche zamieszania... oczywiście najlepiej sms:)

Udostępnij najnowszą wersję:)

eh...

Opublikowano

Mnie z tego nowego linka od "stronka111" dalej nie chodzi.

Używam Mozilli.

Wchodzę do Hermione, loguje się tak jak na stronce wchodzi do gry i kiedy zjeżdżam na sam dół żeby kliknąć "zaloguj mnie" wyskakuje znany już komunikat "zły login/hasło"

Może ktoś mi pomóc z tym?

P.S.

Zapomniałem dodać że wtedy z Mozilli np mnie wylogowuje automatycznie z plemion a w Hermionie dalej nie chce zalogować.

Opublikowano

Spróbujcie zalogować się przez Internet Explorer i tam zobaczcie czy nie wyskakują żadne powiadomienia czy też może zółty pasek na górze o zablokowanej zawartości. Jeśli tak trzeba to wyłączyć na stałe. Wrzucę jutro najnowszą wersje bota, ostatnio do testów a potem niestety dla Was bot będzie płatny. Cena 15zł to moim zdaniem nie dużo za kawał dobrego bota i obiecać mogę że będzie ulepszany i aktualizowany.

Opublikowano

mi dalej nie działa ;/

juz działa :)

o co chodzi w budowie? main, wood i stone?

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

mi dalej nie działa ;/

main to Ratusz, wood to Wydobycie drewna itp. Tymczasowe nazwy, będą oczywiście spolszczone.

Opublikowano

mi dalej nie działa ;/

Jak to zrobiłeś w końcu?

Tak jak radzili?

Ja mam ten problem, że IE mi nie działa...

Wyskakuje jakiś tam błąd "Runtime" czy coś takiego.

Przeinstalowałem go ale dalej nic.

Tak mi się wydaje, że musiałbym zrobić reinstalke systemu, a na to póki co nie mam czasu.

EDIT:

Zrobiłem IE i zalogowałem się na plemionach.

Nie wyskakują żadne powiadomienia o czymś blokowanym.

Żaden żółty pasek nigdzie nie wyskakuje. Trochę nie wiem o co chodzi z tym paskiem, ale nigdzie owego nie widzę.

Da się może jakoś inaczej to obejść...

Opublikowano

a jaka masz wersje ie, mi na 8 poszlo ;]

ok, dzięki. Wystarczyło przeinstalować IE7 na 8 :)

Opublikowano

Hmm przydało by się na E mail albo Gadu Gadu bardziej GG i E mail bo oby dwie rzeczy każdy ma

Chciałbym przetestować jest download? jeśli nie można prosić na PW?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

najlepiej na gg email to przeżytek dużo ludzi nie chce się wchodzić na email jeszcze jedno rozwiązanie na mpc forum po prostu by mógł wysyłać powiadomienia w komentarzach xD

graphic.png

76561198162331360.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...