Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorszy serwer jaki mógł wyjść! 370 osób z max lvlem ... Po 15 minutach odechciało mi się na nim grać.. Czemu nie mógł Adam zrobić czegoś w stylu dawnego Elandosa! Tam przynajmniej szło jakoś grać.. (przed zwiększeniem expa )... NIE POLECAM!

Opublikowano

Ja wbiłem 250 lev, rozdałem eq i podziękowałem za grę, jak mówili poprzednicy, serw góra na 5 dni, aż dziw, że ludzie kasę na IS wywalili...

Opublikowano

A mi się serwer podoba , możecie minusować neosy , walić na mnie jakieś obelgi ale i tak mam to gdzieś <;

pozdro dla kumatych

80607038.png
Opublikowano

To jak pomoze ktos? Nadal nie moge uruchomic klienta. Pojawia sie tylko okienko od launchera/patchera klikam 'start' a tu wyskakuje notatnik z milionem znaczkow.

Mam to samo.

Pomoze ktoś ?

Opublikowano

only client dziekuje juz za gre , po co mam pobierc ciagle jakiegos clienta , juz pelno ich mam nielepiej zrobic lunchera

sygn1.png
Weteran
Opublikowano

@ shanell ja tylko sie spytałem czy da radę ponieważ na początkowych postach pisali że shinnso może wejść od 1 lvl dlatego się spytałem i next razem czytaj ze zrozumieniem

jak można wbić na 75 lvl na mapkę zombie ??

Nie można jest to karalne Banem...

No to sobie nie pogram.. -_-

i jak widzisz ja nie pisałem "no to sobie nie pogram " tylko blackninja a ty odrazu na mnie wyjechałeś

sorka ze tak późno odpisuje ale byłem na wakacjach

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

myhym. . .A teraz jest jedno pytanie które zajmuje boją głowę. . .CZY JEST KTOŚ KTO KURWA NIEMA 250LVL DO CHUJA TWOJEGO PANA?Przez 30 stron rankingu(nie wiem jak dalej)Wszyscy mają 250lv kurwa niema szans na topke. . .Połowa pewnie full is wykupiła na 3 lata do przodu.

plusik-albo-wpierdol
Opublikowano

to kurwa za przeproszeniem server na 2 dni wbiłem 2 postaciami w 5 dni 250 i full eq zrobiłem nicki : po08 i Mroczny! co to za zjeb*** serv!

Miedziano - biało - Zielone się mieni , To Zagłębia Lubin znak , Jego kibice są niezwyciężeni , Boi się nas cały świat , Boją się nas kibice Górnika , Boi się nas cała pierwsza Liga , Hej Zagłębie , Zagłębie, Zagłębie , Ty najlepszych kibiców w Polsce masz !!!

ichigovssasuke.pngDaj-(Zakład z kolegą muszę wygrać proszę)

87016652.png

ilovempc.png

Opublikowano

no troche zjeb*** a mam pytanie kto da jakies eq dla woja ?? mam 1 lv ale grałem 200 w 1 dzien i zjeba**** server plx kto da albo konto ??

Opublikowano

według mnie serwer super tylko że gra na nim za mało osób ;d

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Nie Ma żadnej Ikonki Do Odpalenia to znaczy że ściągło wam clienta z błędami i musicie jeszcze raz ...

Czasami antywirus coś sobie ubzdura i usunie plik metin2.exe.

Można wtedy spróbować to naprawić poradnik znajduje się na forum serwera.

cavcav.png

Opublikowano

w dzien mozna lajtowo wbic max lvl a w 2 dzien EQ i pozniej nuda na serwie !!!

Hmm Gralem na serwie i powiem tak to nie stary Cavalos starego Cavalosa juz nic i nikt nie przywroci !!!

A ten Cavalos zwykly 4fun nic wiecej serwer na kilka dni

34941.png

34246.jpg

34855.png

34613.png

34703.png

34667.jpg

33301.png

33626.png

32239.jpg

31998.png

22080699.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...