Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe gdzie ci wszyscy z topki wbili 90+ jak na atla za spota nic prawie nie leci a typka sie pytałem to mówił ze av2...

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe gdzie ci wszyscy z topki wbili 90+ jak na atla za spota nic prawie nie leci a typka sie pytałem to mówił ze av2...

Bo umieja grac...?

Opublikowano

o ile wiem to gdzieś są mumie, mówił mi tak jeden koleś. Ale nie wiem gdzie, i tam szybko leci exp.

Jasio90.png
Opublikowano
Bo umieja grac...?

Tym to mnie koleś rozwaliłeś gram w metina około 4 lat a ty mnie uczyć nie będziesz ^^

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Opublikowano

Tym to mnie koleś rozwaliłeś gram w metina około 4 lat a ty mnie uczyć nie będziesz ^^

Jakos nie widac skoro nie umiesz expic.

I to, ze grasz 4 lata to nie znaczy ogarniasz jak nalezy.

Opublikowano

No coz powiem, jakas lipa teraz powstala kiedys bylo o wiele lepiej. Zreszta sam NiePodexpie mowil ze mial po 20tysiakow na miesiac z isu. Ale jakzesz mi przykro tym razem juz tak latwo nie bedzie mimo ze jak zawsze nawaliles wszystko do is co sie tylko dalo to i tak nie bedziesz juz tak szalal za pieniadze graczy. Nie lubie serwerow gdzie oficjalnie jest podane ze liczy sie tylko stan konta.

Drodzy gracze, przemyslcie zanim tam zagracie.

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

@Upy popieram Was w każdym stopniu-serwer to lipa. Jak zobaczyłem reaktywacja Cavalos to myślałem że coś tego serwera zostało a nie zostało prawie nic ;x

h65xnex.png

Opublikowano

Witam nie często się udzielam na forum (wole czytać ) ,ale tym razem jednak włożę swoje 3 grosze wspominając starego Cavalosa myślałem pobawię się , pośmieje , po ulepszam, powspominam .Nic z tego szanowna Administracja serva popsuła go kompletnie piszecie o bonach .......a reszta misje zwalone ,biolog ulepszanie (system ulepszeń ) pokazany na ich forum z błędem jak na razie 1 bo nie dokopałem się głębiej i ten sposób3x2 perełki od + 7 żart ??.O godzinie 11 dzisiaj robią restart ,może naprawia to i owo .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Cavalos wlasnie podobno byl fajny, kumpel sie nim tak jaral (jeszcze starym na ktorym nie mialem okazji pograc). A tutaj widze ze clienta nawet nie warto pobierac...

Zadalem pytanie odnosnie tych "punktów nowości" to GA / GM / kurna nikt z teamu nie potrafil odpowiedziec? W dupie maja server. Ale tak noeski ladujcie mu w IS, wkoncu za cos chlopak musi zyc...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przerwa techniczna, za pare minut powinni włączyć, a bony normalnie wchodzą ;]

Wchodzcie na serwer, lecz stary Cavalos był lepszy ;]

Opublikowano

Jak ktoś grał na starym Cavalos to niech nawet tu nie wchodzi bo się zawiedzie, to już Extrememt2 bardziej cavalos przypomina .;x

h65xnex.png

Opublikowano

Client na innym hostingu jeśli komuś wolno pobiera z tamtego.

http://www.multiupload.com/ZJHTB1PMQR

Mi sie pobieral z predkoscia 500-600 takze to raczej zalezy od neta jaki ktos posiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...