Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server juz w topce ma 247 lol,juz nie zagram ;/

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zagrałem z ciekawości i mam pytanie: dlaczego serwer, jak już ma to coś, co skłania ku dłuższej grze ma też takie dziwne niedoróbki, które już na starcie zniechecają: potek nie można wywalić ani sprzedać u handlary, jakieś dwie czy trzy kratki w eq, w które nie można nic włożyc, bo na czerwono się robią - niby nic a jednak wk... duperele...

Opublikowano

KURWA TUMANY ! od 80lvla sie expi na metkach w V1 Grocie jest 4 respy metka, metek tam sie respi co 25minut... wiec x3 chanele masz 3 metki... 3x4=12.. 12 metków reasumując 12 metków to jest około 9lvli nawet wiecej na tym lvlu..

A powie ktoś gdzie te metki można znalesc bo ja szukam i jeszcze ani jednego nie znalazłem...?

Opublikowano

SERWER PIEKNY !!! + , zaraz sciagam clienta i wbijam do Jinno

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

zobaczylem post z osobami ktore dostaly po 2k perel ;(

i to niestety prawda...

Odechciewa mi sie tutaj grac, coraz bardziej i dlatego

chyba pozegnam sie z serwerem..

stary cavalos byl fajny, a ten to zenada

dziwie sie ze gra tu 400 osob...

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Dramatyzujecie... Nie ma kompromisowego wyjścia błąd HA, że tego nie zauważył, ale większa wina leży po stronie graczy ponieważ, wykorzystywanie bugów jest karalne na każdym serwerze... Mi się podoba. Jedyne co mnie wkurza to te bony :| po uja w broni regeneracja PZ i PE oraz +500PE?!

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Patrzyłem na pare z tych postów, i stwierdzam że 3/4 uzytkownikow mpc forum ma neta max 1mb/s. Ja tego clienta w 20-15 min sciagam bez problemy ;] Czasami jak gry waża po 1gb to w 20 min sciagam ;>

ps. Zobaczymy co to za server;>

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Ja wbiłem bo ciekawie się zapowiadał ale na pewno dla tych, co wbili 80 lev 4fun na tym serwie na jakiś czas się kończy: wyexpienie siędo 95 lev w atlantydzie graniczy z cudem i na pewno do przyjemności nie należy, exp leci marnie a w tym czasie koxy wbijają swoje 200+ levele łatwo i przyjemnie. Nie pierd... też, że na metki w av1 mogę isc bo tam ciagle ktoś waruje, pełno sępów z lev 90+, pod świątynią to samo, wysoko levelowcy stoją z buffami i czekają a my możemy tylko popatrzeć kur... pierd... tu gręa tak fajnie się zapowiadało...

Opublikowano

Wystarczyło przeczytać mój post- to nie jest Cavalos ! Jak się robi reaktywacje to się daje wszystko tak samo, jedynie wiekszy lvl (150) i po 2 nowe epiki na każda klasę i chuj... a nie jakieś pierdoły co się psu na bude nie zdadzą .;x

h65xnex.png

Opublikowano

Przejrzałem własnie Is na stronie Cavalosa i wszystko jasne - kolejny typowy isowiec, wystarczy przelew za 20 zł i ma się pro epiki czy zbrojki... Do tego część topki na farcie wbiła wczesniej do zombie i nie musiałą się meczyc w grocie, znany już bug na perły i moga teraz panowie kozaczyć... a my kur... od zera musimy tyrać...

Opublikowano

Gdyby nie te ceny stalek (bo osiągniecie 200 pereł red w eQ na samą stalkę Szamana, czyli najtańszą na 80lvlu graniczy z cudem...) i te jeb. bony... Po uj w broni regeneracja i +PE?! Lub w naszyjniku i kolcach staty?! Gdyby naprawili same bony i zamiast wchodzić po 3,6,10% wchodziłoby 10-15% to już by się przyjemniej grało + wywalić te KU z szkatułek bo lagują nooby miasto...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Serwer może i super ale co jest ze stroną?

Właśnie pobrałem clienta i chce konto założyc a tu strona nie działa.

Opublikowano

Zrobiłem sobie dniową przerwę od cavalosa bo grillowalismy all day z sąsiadami i chyba nie wrócę już tu, przypomniałem sobie, ze trzeba tyle czasu, zeby wymęczyc ten 95 lev do zombiaków i ch... wam w d...., nie mam zamiaru się pierd... z klerykami w av2 przez 15 leveli....

Opublikowano

serwer spoko pobieram ale jednego nie ogarniam na szybkości mojego internetu pisze 54,0 Mb/s mam komputer z netem i pod tego neta podłączonego laptopa z którego korzystam i pobiera mi po 120 kb/s czy tak powinno być??? nie wiem też o co chodzi ale na speedtest.net pisze że mam prędkość pobierania 0,69Mb/s

codu.png

AMASygna.jpg

Opublikowano

Ku... środek nocy, człowiek ma szansę pod swiatynią wbić kilka leveli ale jak, gdy pro elo poj ebancy z 240+ levelami ksują metki, żeby was ch... strzelił no - lify.... w av1 to samo, kut asy jeb ane wszedzie i wszystko zepsują...

Opublikowano

Raczej długo bedziesz wbijał przy tych je bancach z 250 lev co wszedzie cie sksują, ubiją i ukradna drop, nie dasz rady po prostu wbic 95 lev, żeby potem juz szybko lecieć z expem. Ch... są bezkarni, walą wszystkie metki pod swiatynią, nawet te na 75-90 dla samej przyjemności uprzykrzenia niskim levelom życia, jednym słowem poprańcy rządzą tym popapranym serwerem, ja odradzam każdemu nowemu grę tam....

Opublikowano

To server dla osob lubiących Pvp..

w 3 dni masz 250 lvl

robisz eq pvp i jazda..

To nie server do expa..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...