Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niema żadnej przyszłości...

Powinni zrobić reset kont ,zmniejszyć trochę raty i ogarnąć te szkatułki ,bo tak ludzie grają tydzień i odchodzą .

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

raty 200 to nie 4fun ^^ ale git ja na 50 lvl mam 180 sztab (ok 300 kk ) i kolo świątyni są porozrzucane metki królestw ja dropnolem trute +6 2k pz i +150 do ataku sr 34 i do tego 2 luki na 110 lvl i mistyczną +9 z 2k pz i kd defa i uchylki +5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer pojebany:) Wszystko dzięki graczom. 5metków na chanell to dużo ? w dodatku resp co ponad 30minut. Wbicie 95lvla zajmuje sporo czasu dzięki botkom. Sytuacja z przedwczoraj czekam na metka razem z buffem ok. 25minut. Wpada sura rozejrzał się i poszedł dalej. Sura miał 86level taka piczka. Nic mu nie robiłem. Przyjechał z kolegą 250level ninja. Padałem na chmurkę. 25minut czekania poszło się jebać :> Proponuje albo zwiększenie ch, albo zwiększenie respu i zmniejszenie czasu oczekiwania na metka. Bez tego zwykłe wbicie 95lvla graniczy z cudem przez tych osłów które kozaczą na każdym kroku, takie jest moje zdanie -,-

Opublikowano

Nie polecam serwera w 4 dni wbiłem 250lvl ninja i szamanka swoim buffem i przy okazji full eq w epikach nie ma co dalej robić NIE POLECAM!

Idę Już szukać nowego dedyka ^^

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Opublikowano

Nie ma sensu grac tu dłużej, dodam jeszcze, że niby tyle map jest: hydry,trolle,mumie inne ale co z tego, jak wiekszosc expi do 250 lev na zombie bo tylko tam normalnie weżmiesz spoty, na hydrach czy trollach ja surą wp z dobrym eq i buffem padam od kilku grupek, widziałem niejednego surę z 200+ jak padał, nawet szamana, po ch... takie mapki robić z mission impossible a na zombie potem tłok...

Opublikowano

server lipa nie godny polecenia.

dlaczego? 250 lv w jeden dzien, duza ilosc epikow , podobal mi sie pomysl z dropieniem perel ale dodanie szkatulek to byla przesada.

Opublikowano

godzina 15.08

Ilosc graczy online: 363

Nie jest źle... No ten exp jest przesadzony... Na Zombie leci lepiej exp niż na Minotaurach, Hydrach czy też Mumiach... To jest jak na razie jedyny - tego serwa... exp od 80 do 95 jest strasznie zmulony, a od 95 przesadzony...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

No to sobie nie pogram.. -_-

Podałbym ci . Ale usunąłem tego clienta w chuj - Nie opłaca sie zaraz bedzie np 1k graczy a 999 będzie miało 250lv.To nie jest stary cavalos! Oddawać cavalosa! Oddawać cavalosa!

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Dramatyzujecie. Mi się podoba. Nie pograsz sobie bo? Bo nie potrafisz grać... Pomęcz się na atalntydzie, a nie wchodzisz na mapki od 95lvl na 70...

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

Nie do Cb tylko do tego nupa, który chciał na Zoombie wchodzić przed 95lvl... Czytaj ze zrozumieniem...

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

Wy lepiej naprawcie wojny gildi, a nie tylko pieniądze z IS liczycie.

Jeden dzień wbicie 250 lvl, drugi dzień zrobienie eq, i po zabawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...