Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli ktoś ma problemy z plikiem patch.bin

wystarczy pobrac ten plik włozyc do clienta cavalosa i grac przez ten plik w cavalosa

http://www.wupload.com/file/52222997

scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=229ee39e06912e3ce5afbb06aab531e9e886728abaa88b42f890966747cdd5b6-1310402785

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o Wrzucenie Clienta na HOsting Multiupload albo mega upload bo słabo się ściąga...

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Nie wchodzą maxy a ze starego Cavalos zostało tylko to że są metki dookoła świątyni normalnie wow ...

h65xnex.png

Opublikowano

Jak to włączyć ? Klikam tą ikonke w folderze gdzie zainstalowałem, aktualizowałem i odpaliłem ale wywala mnie do Power Archiver (Program podobny do WinRARa)

Opublikowano

Co myślicie o tym serwie warto zagrać??? Poprawili już te bony i czy jest jakiś launcher czy trzeba clienta ściągać??

Z tego co wyczytałem se 2-3 strony wcześniej to już zmienili. Tylko Client.

Opublikowano

Mam wielką prośbę... nie tylko ja. Kilka osób już wbiło ponad 90 lvle i tu pojawia się problem bo expa nie ma wcale. Od 100 lvla jest wstęp do jednej z nowych map, ale jak mamy dobić ten lvl, kiedy za cały spot w V2 Atlantydy dostaję expa prawie tyle co nic? Proszę o zwiększenie expa lub chociaż zmniejszyć próg wstępu do Wyspy Zombi...

Jeśli nie zwiekszycie expa w atlantydzie to ludzie przestaną grać na serwerze :/

Mam nadzieje, że któryś z administratorów gry czyta to forum jeszcze : o

Opublikowano

Mi tam jakos serwer nie zaimponowal... Bony wchodza male. + jest to ze sztabek to leci tyle ze hoho ale ten exp...

Za maly troche. Jak narazie nie wbije na dluzej. Moze jak cos sie zmieni;P

Opublikowano

@Cons656

Noo. To ja na 65 w lesie na 700 x 100 (koniec redlasu) dostawałem 3 % ; /

W atlantydzie v2 też gówno leci.

Zmniejszcie próg lvl do nowych mapek, albo zwiększcie exp w atlantydzie.

Opublikowano

Witam, grałem na starym Cavlos'ie z kuzynem (pozdrawiam), grało sie zajebiście (sory za przekleństwa), serwer był superowy. Teraz instaluje klienta i nie rozumiem waszych problemów z klientem (mam viste). Mi ze strony na necie 6MB, ściąga po 800kb/s więc nie wiem o co chodzi(ściągam przez IDM). Myślę że dzisiaj nabije z 50 lvl czas pokaże. To moja wypowiedź. Pozdrawiam forumowiczów.

sygnaturkaxx.th.png
Opublikowano

Kignht i reszta-nie napalajcie się bo ten serwer nie ma prawie nic z Cavalosa starego ./

h65xnex.png

Opublikowano

Dawaj jakieś dowody bo takie rzeczy bez dowodów to sobie możesz w każdej prezce pisać .

h65xnex.png

Opublikowano

Czytajac wypowiedzi nie zagram na 100 % , podziekuje za takiego privka . Nawet nie bede sprawdzal wole pograc na sprawdzonych i dobrych privach

Opublikowano

10 zl krolewski hwang 20 zl najlepsze bronie to nie dla mnie . I jak tu rozpoznac pro od latwizny .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Więc tak mam tylko w folderze 2 pliki .bin i powstaje pytanie czym to otworzyć. Nie mam żadnego Cavalos.exe czy coś w tym stylu proszę o pomoc daje limit plusów. Cyqs może ze starego nic nie ma ale i tak zagram bo trzeba opanować nudyy. A jak coś o napiszcie serwer lepszy od Cavalos'a . Pozdrawiam

sygnaturkaxx.th.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...