Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]CavalosMT2 [PL] [Dedyk]

NiePodxpiie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niby dobrze zrobiony i wgl. mój kumpel tam gra z 2-3 dni 240 lv. za dużo tych nowości i pewnie serwer easy czyli dużo dzieci ksucie i wgl " zal pociarz darz cos " "e darz ? okradli mnje" "e dojdziesz do gildji" ;x tak trochę lipa ;x zastaowie się nad graniem ;x

Combat 18.

Opublikowano

Po 1: Co jest ??? niby 200 osób ON a u mnie pisze ze Przerwa techniczna Po 2 : Gram tam 2 dni i mam MAX LV Eq na 240 ZBROJA / BROŃ Szkoda ze Cavalos jest teraz za przeproszeniem Zje**** Fajnie by bylo jak by znow zrobili Takiego jak kiedys Moze byc 6/7 silny/odpo ale nie po 15/15

tylko Np. Silny 8 odpo 5/4

Opublikowano

Miałeś doby tytuł, nie wykorzystałeś tego, postawiłeś serwer który jest w 100% gówno wart.

serwer na 1-2 dni, wbijesz lv i świecisz sie w mieście... DNO!

serwer 2/10

ODRADZAM

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

Ehh czy ja bym mógł prosić (jeśli jest taka możliwość) o pong Locale oraz root tego servera?

Ślicznie dziękuję i pozdrawiam;)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serweru. Gram bo gram ale z tego co widze gm daja eq navi. Gdyz majac full abs woj bije mi po 40k+ w 3 stronnym z 1 ciecia. Ss dodam editem.

asd

Opublikowano

Ehh Czy ja sie doczekam wkońcu tego IP serwera??

A może ktos upnie pliki locaLE oraz root na hosting bede wdzieczny...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Cytat z forum serwera .

Dziś ,czyli 31-08-2011 od godziny 22:00 do 01-09-2011 do godziny 7:00 serwer będzie niedostępny z powodu przenoszenia plików na nową maszynę serwerową, prosimy o cierpliwość.

Pozdrawiamy, Team Cavalos!

Opublikowano

Serwer miał zostać przeniesiony na nową maszynę, i bez żadnych komplikacji mieliśmy sobie grac dalej,

a tu wchodzę rano zobaczyc czy działa a tu nie ma mojego eq ani ok. 450 pereł.

Zajebisty serwer a GA jeszcze lepszy zapewniał że żadnej cofki ani nic a tu CHUJ nie ma niczego...

Opublikowano

Nie polecam serwa . GA robi z nas jaja dropiemy eq meczymy sie a tu nie mam eq nie mam nic.Ktoś napisał temat właśnie w tej sprawie ale GA wywalił temat do kosza ... Pozdro dla teamu !!

ronaldob.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...