Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. Da ktoś launchera ;> dam Plusika !! :] szybkooo ;P

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka. Da ktoś launchera ;> dam Plusika !! :] szybkooo ;P

Nie będziesz widział 3/4 itemków albo więcej, nowe tekstury.

Pozdrawiam.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Nie Polecam - Taki hard ze wole grac juz na PL GLOBALU . W 3h wbilem 15 lvl Powodzenia nastepnie BIolog zbugowany wyskoczyly mi misje na 90lvl , Brak ku , zwoji egzo , rad pustelnika, pelerynek . Dodania oraz zmiany bonow w Item Shopie - Parodia. Ocena 1/10

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Nie Polecam - Taki hard ze wole grac juz na PL GLOBALU . W 3h wbilem 15 lvl Powodzenia nastepnie BIolog zbugowany wyskoczyly mi misje na 90lvl , Brak ku , zwoji egzo , rad pustelnika, pelerynek . Dodania oraz zmiany bonow w Item Shopie - Parodia. Ocena 1/10

Te wszystkie itemy lecą z magicznych szkat, które dropią ze wszystkich mobów !

sygna21.png

Opublikowano

Przepraszam za moją pomyłkę, rzeczywiście była 23:10, a nie 23:30 (Ludzie w grze wiedzą o co chodzi)

Tworzenie kopii zapasowej potrwa jednak około 5 minut (Baza danych + Pliki serwerowe)

Proszę o wytrwałość i cierpliwość.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Zrobiłem jeden błąd, próbowałem zrobić kopię zapasową przy włączonym serwerze i ludzie dostali na małych poziomach wszystkie misje naraz. Muszę więc zrestartować wszystkie misje, to raczej pierwszy i ostatni taki błąd. Dla was to raczej +, bo nagrody od nowa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mało ludzi bo to hard który dzisiaj wystartował, z czasem przybędzie graczy i będzie 400-500 online.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Hahaha. Znalazlem 1 !

24988983417585316533.jpg

A tak w ogole to ktore pliki odpowiadaja za widzenie mostow i budynkow ? bo ten plik mam uszkodzony i nie widze ;/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

to poda ktoś ip serwera ?? =.-

W większości dedyków się nie podaje IP serwera, tylko HOST'a, ip jest w 100% zbędne. Nawet w naszym serverinfo.py w roocie jest podany host (czyli wyraj.com)

Na naszym serwerze gra bez klienta jest nie możliwa, gdyż nie widziałbyś nawet broni na 1 poziom (gdyż ma inne modele i 3D)

Nie widziałbyś także przedmiotów nowych co ludzie noszą, nowych lokacji ani nic innego.

Nakładka by ważyła minimum 550Mb jeśli chcielibyśmy ją wykonać, co mija się z celem gdyż cały klient waży 666MB.

Apropo, mamy zabezpieczenia klienta, chodź zrobisz spolszczenie to i tak nie zalogujesz się.

A jeśli chcesz IP serwera, wejdź w CMD, URUCHOM (jeśli XP) i wpisz cmd.exe, a następnie ping wyraj.com a pokaże ci IP (sam nie pamiętam ip)

Pozdrawiam.

Opublikowano

serwer bardzo fajnie zrobiony lecz już nie będe grał przez system ulepszeń ;p

dropiłem 2h ulepszacze i kazak zbroja poszła się no ten tego.

aż się odechciewa dropić jak na PLu;p.J

ak dla mnie serwer aż za bardzo hard.

Ale jak ktoś lubi to polecam,naprawde warty polecenia.Cya

2240284055.png
Opublikowano

Teraz przejrzałem na oczy że Vaziemu neveria s3 się nie udała cały ten wasz Weles to Vazi który postąpił metodą gore-texa zmienił nick i myślał że coś osiągnie a tu nic z tego

!

Minusy się pewnie posypią

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

kurde a ja nie moge odpalić klienta klikam na ikonkę world i dupa nic się nie odpala help!!!!!!!!

@edit czyżby kolejny hard którego avast blokuje??;/

Opublikowano

mógłby ktoś w końcu chociaż easy zrobić, a nie ciągle Medium albo Hard

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Serwer baaaardzo mi sie podoba lubie takie serwery. Prezka dokładna świetny GP. Zasysam clienta i wbijam +++

Opublikowano

czy ktos to potwierdzi ze piaty bon mozna tylko z is dostac????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

nie wiem czego bądź czyja to wina, ale są lagi, i to niekiedy spore... i z tego co wiem, nie tylko ja to odczuwam. Gdyby nie to serwer byłby idealny.

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

serwer naprawde PRO tylko trzeba wiecej graczy bo handel wymienny to troche za malo...yang jest slaby wiec trudno zarobic kase na ulepszanie a ulepszacze tez nie dropia zawsze wiec...naprawde zachecam wszystkich co lubia HARDY. nie ma lepszego hard serwera.jak bedzie nas wiecej bedzie o wiele przyjemniej .zaznacze ze nie w srod tych 50 okolo osob dzieci , wiec atmosfera na serwie bardzo mila i to wielki + , bo przeciez to ludzie tworza serwer a nie jakies raty czy tym podobne....

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...