Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o 6/7 bony to dropią ze Sakwy Szczęścia , sakiewki można otrzymac z metinów 120 lvl oraz za misje polegające na zabijaniu bosów.

Dnia 7 pazdziernika będzie Event gdzie będzie sporo 67 do wygrania.Serwer Polecam i zachęcam do gry.

http://gometin.pl/forum/index.php?/calendar/event/8-event-poszukiwanie-gma/

Zostały dodane nowe bronie na 120 lvl dla wojownika ( Miecz Zin , Ostrze Mist.Smoka) , niebawem zostanie dodana reszta broni dla wszystkich klas postaci. Jednym z planów jest również dodanie mapy na 130 lvl.

Opublikowano

Witam moze zachecajac do gry, powiem ze jest rekrutacja na posade kobiety GO:D wiec dziewczyny zapraszam na serwa, bo naprawde nas jest tam mało... Polecam

szczególnie ze serwer jest stabilny, trzeba sie troche pomeczyc, ale wtedy masz pewnosc ze nie poznasz nowych ciekawych ludzi, na serwie, na 2dni gry. ; )

Pozdrawiam...Agnieszka...

Ps. zapraszam takze grajacych na teamspeak3 ; )

-Buu ; )

-I'm princess ; *
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich i zapraszam na server gram na nim dobiłem 122lvl i nie zamierzam kończyć server fajny jednym słowem ujmując.

Opublikowano

Dokładnie serwer cały czas brnie do przodu. Cały czas są dodawane rózne ciekawe rzeczy , wiele pomysłów jest realizowanych . Graczy przybywa co raz więcej , a atutem są równiez częste Eventy oraz miła Atmosfera.

Opublikowano

Witam.

Rewelacja! Ciągłe nowe pomysły są wprowadzane, stały kontakt z Administracją, różnego rodzaju eventy, super atmosfera, liczne konkursy z nagrodami, cały czas wzrasta liczba graczy!

Was też zapraszam!

Opublikowano

Siemka ; )

Na początku dziękuje dziecią neo ^^ że omijają ten serwer z daleka ; DD

Super atmosfera i miło się gra.. Administracja ciągle coś nowego dodaje i fajne eventy ; )

Może exp nie jest za wielki i potrzeba ulepszacze ale to szczegół .. Bo serwer jest jeden z lepszych.

Niby serwer medium a po 16 godzinach gry mam już stal +9 brzegowy + 3 i 83 lvl ; )

Każdy kto lubi fajny serwer bez dzieci neo powinien tu zagrac..

Nawet osoby które maja po 90 / 100 plus lvl z miłą chęcią pomagają nowym a to na innych serwerach nie występuje tylko tutaj ; ))

pozdro i zapraszam do gry ; ))

Edit :

Hmm ktoś wie może ile się wbija lvl np 92 na 93 ?

Oraz gdzie dropi tutaj zatruty ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na chwile obecną jest 2gm [GA]Vibrio oraz [MGA]Czarny wiem że to ludzie mądrzy i rozsądni a więc jeżeli coś robią to robią to z głową i myślą o serwerze

85197413233265459027.png
Opublikowano

wlasnie widzialem jak z glowa debilizm powiedziec cos takiego " jak wam niepasuje to wypierdalac na inny serwer" to jest cos z glowa....Po tym tekscie widac ze administracja ma co najwyzej 15 lat......

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest super Polecam wszystkim.

Vibro ? wpada na serwer raz na rok

Na mapę czekamy od 2-3 miesięcy

tylko obiecują guzik robią

Mapa ma być przed lub po Świętach.

Proszę tu Linki do Filmików jak wygląda serwer. Zapraszam

1.

2.

e58c3ebdf5ea.gif
Opublikowano

" Mapa ma być przed lub po Świętach. " my już to słyszeliśmy dawno temu że ma być dodana... a do tej pory nie ma .. i topka kończy gre z nódów...

Dokładnie ja już czekam na mapę trzeci miesiąc i umieram z nudów cała topka skończyła grę a ja nie mam co robić!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...