Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że Administracja cały czas eksperymentuje żeby serwer był przyjazny dla graczy. Co ważne słucha naszej opinii. Uważam że serwer ciekawy do prawdziwego grania a nie żeby w 2 dni osiągnąć wszystko. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer, ta prezentacja jest poprawna, tą starą można usunac...

Gra się idealnie, 0 lagów, 0 freezów nic... Żadnych smieci, zero dzieci (haha ten rym).

Zapraszam do shinsoo!

Gates

Opublikowano

Serwer nowy, cały czas sie rozwija, co tydzien trwa tygodniowy ewent za który do wygrania sa rzeczy z IS, oraz Hwangi. Team dodał wlasnie mapy powyżej 100 levela, tarcze powyżej 100 levela. Polecam gra się miło.

Pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba zatrudnic GM oni się zajmą grą a ty cała resztą. A Serwer polecam na razie kameralnie ale widze żę szybko ludzi przybywa.

Opublikowano

Gmów nie brakuje ponieważ są na urlopie , a wiadomo Gm też czlowiek , odpoczą trzeba , tylko modków brakuje : / Zapraszam Serdecznie i POLECAM . Zastanawiasz sie ? Nie ma nad czym . ! ZAJRZYJ ! :>

Opublikowano

Gmów nie brakuje ponieważ są na urlopie , a wiadomo Gm też czlowiek , odpoczą trzeba , tylko modków brakuje : / Zapraszam Serdecznie i POLECAM . Zastanawiasz sie ? Nie ma nad czym . ! ZAJRZYJ ! :>

Raszid to zatrudnaj i goń ich do roboty. A serwer godny polecenia.

Opublikowano

Wczoraj w nocy były robione próby nowego DT oraz Nowyej mapy, w tym tygodniu zapraszamy na testy informacje będą na forum i w grze.

także w tym tygodniu dodajemy nowe bronie i metiny.

Opublikowano

W miare czasu bedzie coraz wiecej ludzi tendencja jest zwyżkowa wiec przybywa graczy z dnia na dzien, nie licze i nawet chyba by nie bylo fajnie gdyby byly tysiace ludzi ale z 200/300 osob stale grajacych bedzie juz rozsadnie wiec zapraszam do zabawy.

Dzis dodane nowe DT do testów.

Opublikowano

Hmm LONDOWY? To nie ulomnosc administracji bo team jest dobry, blad im sie wkradl poprostu ^^

Ja pier*ole... po co ten client wam co? Sciagnalem clineta, nie dosc za launcher pobieral pliki wczoraj jeszcze z pol godziny po pobraniu clienta to dzisiaj odpalam launchera i znowu te same pliki sie pobieraja. Tak za kazdym razem bedzie? To ja pierdole taka zabawe ;/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie pobierają się wszystkie pliki tylko robią się aktualizacje. Prawdopodobnie pobral ci sie plik PC 90 mb bo naprawiony zostal efekt 6 skila i kilka drobiazgów.

Nie rozumiem o co chodzi z tym agentem Londowym ?

Opublikowano

Nic nic.

Zrezygnowalem z servera.

To nie jest medium. Exp przyjemny i latwy a ceny odwrotnie proporcjonalne do dropu yang, drogo wszystko...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm rozumiem ze podwazasz moje umiejetnosci gry? Jest tyle serverów konkurencyhnych do Waszego niestety, no ale jesli byscie nic nie zmieniali i bylby to HARD (tak jak na poczatku) to sadze ze byloby o wiele llepiej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak na chwilę obecną jesteś jedyny który uważa (tak wnioskuję z wypowiedzi) że server jest łatwy, Więc nie bardzo rozumiem tak właściwie o co chodzi ? Bo exp jest jaki jest a to że jest drogo zrobić jakieś eq to właśnie sprawia że jest medium, nie wiele jest dobrego EQ na serverze (takiego pro) więc nie wydaje mi się aby to był easy server. Co do konkurencji owszem serverów jest sporo, ale tak było i będzie ja z nikim nie konkuruję, nie śledzę konkurencji i nie chcę nikogo wygryźć po prostu robię serwer bo jest to dla mnie fajna zabawa i wiele się przy tym uczę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie easy, nei do konca. Exp jest latwy natomiast kasa i ceny w shopach nie sa dopasowane do EXP'a , o to mi chodzi...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Stały "event" to nagroda za wbicie 92 lvl nagroda 1000 SM

To jest wielkie oszustwo... z kolegą już tydzień temu wbiliśmy 92 lv a teraz nam odpowiadają że już nie aktualny ten event. Wielu ludzi się zawiodło a reklamują tak tylko żeby jak najwięcej ludzi grało...

Do tego mają nasze wypowiedzi w dupie bo pierwsze osoby wbiły 92 lv i to znaczy że są jacyś lepsi? czy kumple gm-a którzy pierwsi dowiedzieli się o serwerze? Powiedzieli że nie otrzymamy już sm no to powodzenia z takimi oszustwami.

Opublikowano

UP

Ma całkowita racje

Dodatkowo "0" kultury ze strony przedstawiciela teamu niejakiego "Vannabe" - prowodyra zaistniałej sytuacji na serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...