Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do IS postaram się go ogarnąć tak aby wszystkim było dobrze, a wszelkie ulepszenia serwera bede robil na podstawie propozycji graczy, mamy naet specjalny dzial na forum do tego.

Bodzio112 Piękne zachowanie ! Gratuluję braku umiejętności racjonalnego myślenia, lub też wrodzonego idiotyznu.

Opublikowano

Jak zwykle nic nowego na serwerze.

Serwer do dupy. ;/

Metk/ bossy/ mapy - prawie w każdym dedyku są takie same...

Czy wy nie umiecie sami czegoś zrobić tylko kopiuuj / wklej do serwera.

Dział Tutoriale i download bardzo się przydaje co nie?

Mam w dupie wasze +/- wyrażam swoje zdanie.

Dziękuję, do widzenia.

Opublikowano

jaki jest max lv?

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Opublikowano

ja pierdole cwelu zamknij dupe, nie zauwazylem. A ze pisze to moja sprawa. Pisze sensowne rzeczy wiec huj cie to pantoflarzu jebany obchodzi . kryj ryj i wyloguj sie

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Opublikowano

No tak Savarko goscisz u nas juz troche, wiec twoja wypowiedz jak dla mnie jest najbardziej rzetelna dotychczas ... dziękuję

Opublikowano

No na serwer zapraszam wszystki, naprawde serwer nie mija sie z celem dla ludzi ktorzy chca pograc troche dluzej i dla ludzi ktorzy nie nawidza mocnych hardow, doslownie serwer dla kazdego. jesli ktos woli sobie pograc hard to niech wybiera postanie trudne do expa a jak ktos z szybkim expem i nie lubi serwerow hard to postacie typu body, wp bedzie idealnym wyborem dla nich. po prostu zapraszam.

PS Teraz tylko jedno pytanie jak dlugo off? bo przyszedlem do domu i chcialbym sobie troche pograc na tym serwerku.

Dziwki & KOKS !

Opublikowano

[quote][/quote]

No EndoMan piszesz ze wszystko okej a mi przez kilienta nie chce wejsc przed woczraj bylo wszytsko dobrze wczoraj byla lipa, dzisiaj tez nie mgoe wejsc w ogole do gry przy ladowaniu patchu mnie wyrzuca z gry i wyskakuje ze program przestał działać wiec troche lipa.

Mam napał teraz pograc a jest off troche mnie to, aby denerwuje, bo przed wczoraj sprawdzilem serwer i bardzo dobry, z checia bym pograł.

Dziwki & KOKS !

Opublikowano

UP

Wczoraj faktycznie byl blad i z patcherem i z serverem, glupia sprawa jeden niewielki bledzik a szukania kilka godzin, ale wszystko wrocilo do normy patcher OK gra OK server OK .. enjoy !

Opublikowano

Moze sie gdzies minimalizuje ?

Pierwszy tego typu problem, podaj wiecej szczegolow, czy masz naszego klienta czy patchujesz na metin2 z 2011 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...