Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
gm ci musi te smocze zaladowac jak bedzie nnapisz mu ;D

GM uznał że event jest nieważny. Ten event trwał tylko jakiś miesiąc od rozpoczęcia a tutaj zareklamowali że ten event będzie stały.

Najlepsze jest to że niektóre osoby tylko dostały sm i to osoby które pewnie są znajomi gm-a lub dowiedzieli się pierwsi o serwerze.

Skoro event miał być stały nie spieszyło mi się z levelem bo pracuje i nie mam tyle czasu ale nie musieli w ch*ja robić że ten event będzie stały.

Opublikowano

hubi7 a nie lepiej zapytac wprost mnie o ten 92lvl i nagrody ?

Nie działa to tak jak sądzisz ... że wbijesz 92 lvl i z automatu dostajesz SM co jakiś czas sprawdzam i dodaję nagrodę, po co piszesz że kłamstwo ? Może najpierw napisał byś do mnie, każdy kto się upomni dostaje od ręki.

Dziś będę dodawał tą nagrodę więc zapewne nie zostaniesz pominięty.

Co do Vannabe ? O co koledze wyżej chodziło z prowodyrowaniem czy brakiem szacunku do graczy ? Proszę o jakieś konkretne wyjaśnienia najlepiej na PW co zaszło ? Ponieważ w moim teamie nie będę tolerował złego zachowania w stosunku do graczy i sprawa musi zostać wyjaśniona.

Opublikowano

Polecam polecam , serwer elegancko rozprowadzony, zero bugow , niedociagniec , powstaja nowe mapy bronie zbroje , wszystko dla dobrej zabawy , istnieja eventy co tygodniowe wspaniale nagrody nic tylko lupac ^^. Dajesz minusa ? Gon sie na iMetin i zrob eq w godzine ( :

Opublikowano

Nowa mapa ukończona moby i metki dodane. Jeszcze tylko dopasuję drop i startujemy prawdopodobnie mapa zostanie oddana do użytku na przełomie piątku/soboty.

DT z bosami zombie w trakcie testów prawdopodobnie jak i nowa mapa zostanie oddane piatek/sobota.

Nowe bronie 99% ukończone, będą dropiły ze szkat bosa zombie.

CZekam na wasze propozycje czy to tu czy na naszym forum odnosnie dropu metkow 120 lvl.

Nie ma co krytykowac iMetina bo jest zrobiony dobrze i przez ogarniętego człowieka, nawet nie ma co porównywać imetek to 4fun GoMetek to Medium inne zasady inne ceny etc... w kazdym razie na GO trzeba się trochę wysilić.

Opublikowano

Zapraszam na ten serwer GoMetin - to znaczy Dobra Zabawa i poczucie humoru

GoMetin to najlepszy serwer dostarczających emocji Polecam serwer

Opublikowano

Server zadziabysty Polecam w 100% !!! Zachecam do zagrania w Chunjo . Troszeczke wiecej ludzi i server jest top1 !! ZAPRASZAM ;P

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

łzy i obsydiany lecą od 92lv w atla v1/v2 i na zombie , (w atla v1 na zwykłych mobach od 80lv lecą obsydiany) oraz z szkat bossów :] oo i oczywiście metiny 120lv które niedawno zostały dodane:)

85197413233265459027.png
Opublikowano

z metinow 120 lvl leci sakwa szcescia a z niej mozna wylosowac:

- Zwój Błogosławieństwa najwiekszy % zeby nie bylo za latwo

- 5 bon

- 6/7 bon

- reset 6/7 bon

Opublikowano

Dodane dodane , nie jest łatwo ale na tym to wszystko polega , gracze musza przysiasc na dluzej z ambitnym nastawieniem wtedy mozna sie wychylic sposrod innych graczy , zapraszam i polecam.

Opublikowano

Jesteście żałośni, zostawiam minus i życzę, żeby Wam ten serwer upadł jak najszybciej. Niedość, że używacie tej bardziewnej strony to jeszcze łamiecie prawo - usuwając autora skryptów pod rejestracją oraz ze stopki. Ale to nie moja sprawa, to nie ja się po mydło będę bał schylać..

Opublikowano

zapraszamy, jak coś wam się nie podoba to nie trzeba od razu rezygnować, na forum można dawać własne opinie a admini przemyślą i nie które propozycje realizują.

Opublikowano

Jest 6/7b ??

@edit

6/7b. psuje cala gre ;] stracone 15min. pobierania clienta.

Nie polecam dla Anfyfanow 6/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...