Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyszliście sobie pospamic ? Nudzi wam się bo imetin nie działa ? Przecież nawet nie pozwiedzaliście dobrze servera, jak już wspomniałem najpierw coś poznaj później sraj na to !

Opublikowano

Przyszliście sobie pospamic ? Nudzi wam się bo imetin nie działa ? Przecież nawet nie pozwiedzaliście dobrze servera, jak już wspomniałem najpierw coś poznaj później sraj na to !

Mi wystarczy 90 sek i juz wiem ze serwer syf nie polecam... nawet jak ktos lubi hardy ..

moje bity elo

Opublikowano

Co prawda to są testy jeszcze tego DT jak wszystko się wyklaruje dodany bedzie drop szkaty z króla zombie a w niej bronie na 120 lvl gdy odpalimy finalnie DT zombie zostanie oddane dt na 150 lvl do testów.

Opublikowano

Handlarze porażka a tak to fajny ; )

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Wady:

1. Graczy online 15-50

2. Mało dostępna administracja.

3. Dzieci które rozdają eq i kończą grę.

4. Zero wojen gildi oraz pvp.

5. Strona strasznie nie dopracowana.

Życzę powodzenia !!!

wakow9.png
Opublikowano

zgadzam sie w pelni Z Up. Tylko nie pomyslalem moglem rozdac eq potrzebujacym heh ale juz client w kosz poszedl. macie u mnie minus za 6 i7 bony ktorych nie trawie. Ja raczej tez nie polece tego servera

Opublikowano

zgadzam sie w pelni Z Up. Tylko nie pomyslalem moglem rozdac eq potrzebujacym heh ale juz client w kosz poszedl. macie u mnie minus za 6 i7 bony ktorych nie trawie. Ja raczej tez nie polece tego servera

Fascynujące... tylko nie wiem jak byś dał rade w niektórych sytuacjach bez 6/7 w pvp może przesada ale do exp jak najbardziej się przydaje

85197413233265459027.png
Opublikowano

Nie zgadzam się F4k3r ani z maasamune no chyba że ktoś lubi serwer 4fun to ok. Administracja prawie cały czas jest na grze ale nie 24 na dobę bo każdy musi spać. Niedopracowane ciekawe co ?? Ale jak to się mówi nie każdemu da się dogodzić

Opublikowano

Zapraszam do gry właśnie zostało aktywowane dt od 105lv (żeby wejść +7 pietro 120lv) na końcu jest Bezlitosny generał Zombie drop: 5lez/10obsydianów/talizman zombie

85197413233265459027.png
Opublikowano

Serwer jest hard dla tego powoli się rozwija bo tylko prawdziwi gracze graja a nie ci co pograją 3 godz i chcą mieć all eg +9 i 90 lvl. no proszę was to nie serwer 4fun a jeśli każdy będzie miał takie podejście jak Retro0 to nigdy nie będzie 500+

Opublikowano

Witam chciałem was zachęcić do gry serwer jest medium nie Hard!!!. Poza tym mało ludzi gra dlaczego bo polowa neo kidow nie gra bo ciężko się expi itp .Prawdziwy gracz potrafi siedzieć i grac jeśli potrafisz to server właśnie dla ciebie zachęcam do gry to ze w topce jest sporo high lvli nie oznacza ze łatwo się nie dostać .Mnóstwo misji na serwie i ciekawe nagrody naprawdę watro zagrać Jeśli ktoś pamięta Serwer Hybrids To polecam ten serwer naprawdę godny uwagi dla prawdziwych graczy.Polecam gorąco serwer w prawie pomocy pisać pod nick Gokkie zawsze służę pomocą pozdrawiam!!!!!!!

Opublikowano

Wczoraj w nocy został dodany zapomniany wachlarz na 100 lvl z racji iż będzie potrzebny do robienia wachlarza na 120lvl

W tym tygodniu trochę zmian ... zapraszamy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...