Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin[PL][DEDYK]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytajac prezentacje tak jakos pojawił sie usmiech na mojej twarzy a to sie rzadko zdarza . Nawet nic nie sciagnolem ale zagram bo napewno warto .

Opublikowano

chyba zgodne z regulaminem będzie jak odświeżę temat opłynęło więcej niż 24h

Nowa mapa została włączona a właściwie uruchomione wejście na nią. Zapraszam

Opublikowano

Hmm fajny server ale nie chce mi sie z tym net.framework bawic ... szkoda ze nie ma normalnego launchera ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ja mam pytanie... wkleilem launchera do metka 2011 spatchowanego ,juz okolo 45min mi launcher patchuje a ledwo polowa ;| Czy to pobiera calego clienta czy jak? :|

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

UP

Jak widać nie potrafisz grac i nie masz pojęcia o Pierścieniu TP więc po co w ogóle wypisujesz takie rzeczy ? Od admina nikt nic nie dostał to że ktoś gra i sobie zrobił a ty nie potrafisz nie oznacza ze admin rozdaje itemy.

Kpina to twoja wypowiedź oskarżając kogoś bezpodstawnie ... nie umiesz grać chcesz mieć full eq i wysoki lvl w 5 min to leć na imetina tam ci będzie dobrze, ale nie sraj na kogoś jak nie masz o niczym pojęcia !

Server jest medium i jak ktoś nie ma ochoty się męczyć żeby coś osiągnąć w grze to po prostu niech nie gra, nikogo na siłę nie zapraszam...

Pozdrawiam

Opublikowano

Bronie są dodawane adekwatnie z rozwojem lvli na serverze, w IS są 4 gdyż is miał służyć do podglądu co znajduje się nowego, niestety w chwili obecnej nie jestem w stanie czasowo dodawać nowych broni do IS a nawet nie chcę będę odchodził od tego i wszystkie nowinki będą pojawiały się na forum a właściwie to staram się opisywać czynności które wykonałem na bieżąco, niestety nie zawsze jest czas musze pogodzić pracę z serwerem i życiem prywatnym, ale na bieżąco robię aktualizację itp ...

Pozdrawiam

Opublikowano

ja sie ustosunkuje do wypowiedzi loczka. OGARNIJ SIE CZLOWIEKU NIE WIEM MOZE PRZYDAL BY CI SIE POZADNY BARANEK W SCIANE ! rozdawanie itemiow przez dmina no nie moge buahahha ! z tego co mi wiadomo to Gm'owie maja do dyspozycji tylko komendy typu /go /warp i /transfer

Opublikowano

Jako iż niektórzy niewierni twierdzą, że na serwerze nic się nie dzieje, ogólny 'rzal i bul i weźcie to ode mnie', mogę w pełni świadomie stwierdzić, iż jest to plotka, pomówienie i ogólnie nieprawdziwa nieprawdziwość, iż/gdyż/ponieważ na serwerze się dzieje, a dokładniej to dzieją się różne fajne rzeczy(: D). m. in. nowe itemy (nie tylko bronie i zboje), nowa mapa/moobki, eventy etc. A Ci, co twierdzą inaczej niech się wstydzą, Mikołaj do Was nie przyjdzie!

Opublikowano

i kolejny juz 3 event tygodniowy rudszyl wiec nie mowicie mi ze jest nudno jeden event sie konczu odrazu drugi sie zaczyna a nagrody za eventy sa naprawde fajne z tego co czytalem na forum dzis za ten obecny event sa hwangi nowe zbroje beonie 75lv i itemy z is do wygrania

Opublikowano

polecam server gra się "miodzio" a ga porostu super jest:p cały czas trwają jakieś zabawy typu event z skarpetami/butelkami wina , obecnie trwa z przepisami:) zapraszam na serva!

85197413233265459027.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...