Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentor - chcesz nim zostać? Do dzieła!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry pomysł z tą rangą ale jestem za wulgarny i konfliktowy, powodzenia tym którzy się starają :D

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dokładnie. Co to za niedorzeczna "dożywotniość"? Pomaga - ma rangę, przestaje - niech wypierdala.

I to jest dobry pomysł ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

I to jest dobry pomysł ;)

Tez mi sie to widzi

Opublikowano

Moje zdanie: Ciekawy pomysł, ale prawdopodobnie rangę dostanie kilka osób lubianych przez Administrację a ci co na prawdę pomagają jak zwykle pozostaną bezinteresowni i będą pomagać na swój sposób mając gdzieś rangę i reputację. Ja też tak zrobię.

Życzę wszystkim powodzenia, może zasłużycie na "Mentora".

Opublikowano

Jakbyś przeczytał blog Mounthainsa, to byś nie pisał tego posta... Ja nie będę się jakoś bardziej starał, bycie mentorem to tylko więcej obowiązków.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

@up

Właśnie mi to uświadomiłeś dzięki. Nie czuję się jakoś zbytnio aktywny na forum więc bym się nie wyrobił.

Ale czy ta posada Mentora to nie przypadkiem taki "wyścig szczurów"?? Raczej wychodzi to na to iż kto szybszy ten lepszy lecz czy wolniejszy może być jeszcze lepszy? (Nie, nie mówię tu o moim mega ekstra zapłonie)

76561197995014005.png

Opublikowano

@up

Właśnie mi to uświadomiłeś dzięki. Nie czuję się jakoś zbytnio aktywny na forum więc bym się nie wyrobił.

Ale czy ta posada Mentora to nie przypadkiem taki "wyścig szczurów"?? Raczej wychodzi to na to iż kto szybszy ten lepszy lecz czy wolniejszy może być jeszcze lepszy? (Nie, nie mówię tu o moim mega ekstra zapłonie)

Kto nie ma co robić w wakacje jak tylko siedzieć i odpisywać w większości 11-latkom (bez urazy dla ogarniętych) to dostanie rangę. Ale każda ranga to też obowiązek.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

@Up Phoenix hihi bez przesady 12 :) nie mam tyle od razu mówię

@Topic MMT tylko ktoś poruszy przywileje MMT i tracimy dany przywilej masakra

@Topic nie startuje jako mentor za dużo roboty jak ja już nie wyrabiam ;p

spam na spamie tutaj

Opublikowano

@Up Phoenix hihi bez przesady 12 :) nie mam tyle od razu mówię

@Topic MMT tylko ktoś poruszy przywileje MMT i tracimy dany przywilej masakra

@Topic nie startuje jako mentor za dużo roboty jak ja już nie wyrabiam ;p

spam na spamie tutaj

Jeśli masz jakiś problem ze swoimi przywilejami zapraszam na gg.

Sam ten spam robisz.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Często jestem na forum, pomagam i jestem kulturalny więc czemu by nie spróbować. Teraz będę się starał jeszcze bardziej. Obym dostał Mentora.

@Down możesz napisać o co ci chodzi, bo nie zrozumiałem co napisałeś.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Często jestem na forum, pomagam i jestem kulturalny więc czemu by nie spróbować. Teraz będę się starał jeszcze bardziej. Obym dostał Mentora.

A nie pisałem...

Powodzenia wszystkim szczerym osobom :>

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano
MMT tylko ktoś poruszy przywileje MMT i tracimy dany przywilej masakra

Mówisz, że tutaj jest spam na spamie. Ty go robisz jecząc, żę straciliście uprawnienia :).

Legenda
Opublikowano

Zapewne większość chciała by zostać takim mentorem, ale pisanie, że wy to nic nie da. Tutaj trzeba się wykazać taką aktywnością, pomocą innym a co najważniejsze chęcią i cierpliwością.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dopiero teraz bedzie spamu pelno ^^ tylko nie pomysleliscie o userach co zbieraja minusy

Nikt im nie kazał zbierać minusów .

Opublikowano

Ehh, a co mamy począć my, ludzie z działów typu DarkOrbit, w których prawie nic się nie dzieje.

Pomagaj w innych ?

11hbhnt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...