Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentor - chcesz nim zostać? Do dzieła!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, a to jest może jakiś bug?

bugyq.png

Znalazłem to przy poście

http://www.mpcforum.pl/topic/391172-mentor-chcesz-nim-zostac-do-dziela/page__view__findpost__p__2785049

A teraz ten uzytkownik dostał "-" i ma -1 xD

@EDIT

Odświeżyłem strone i juz jest OK xD Ale to było dziwne

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe, sęk w tym, że ja właśnie nie mogę na to kliknąć. Najeżdżam na to, klikam i nic, pojawia się tylko napis "Reputacja"

reputacjaq.png

Też tak mam.

a może reset reputacji?

Przydało by się.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

a może reset reputacji?

Głowa Cie boli ?

Wiele osób pracowało żeby mieć trochę punktów reputacji kilka lat :)

Było dbać bardziej o to lub nie zbierać minusów

Oczywiście goldmemberzy już zawiedzeni... my to mamy przecież

(no może i media nie - ale mmt ma więcej funkcji a mniej zrobiły poszczególne osoby

np. tło w profilu mogą albo wydarzenia do kalendarza)

Co prawda to prawda.Moim zdaniem za dużo Oni tego mają.Ale co zrobić...

Opublikowano

(no może i media nie - ale mmt ma więcej funkcji a mniej zrobiły poszczególne osoby

Pozatym mam pytanie co do repki - jak ktoś zbiera minusy - i da mu się minusa - to jest to taktowane pozytywnie czy negatywnie okiem administracji?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Pozatym mam pytanie co do repki - jak ktoś zbiera minusy - i da mu się minusa - to jest to taktowane pozytywnie czy negatywnie okiem administracji?

Nic prostszego złożyć podanie i mieć takie same bajery jak członkowie MMT, wystarczy trochę chęci i ambicji do pracy.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mam 3 pytania:

1. Po jakim czasie pomagania nowym dostanie się tą rangę ?

2. Jak będziecie w ogóle wybierać tych Mentorów?

3. Mentor ma się udzielać we wszystkich działach? Czy ma pod swoją opieką jakiś jeden?

y5r5.png

Opublikowano

Ja pracuje na dobrą opinię od samego początku także myślę że mam szanse na tego mentora :)

DOWN: Już to zrobiłem xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak to będzie wyglądać.

Jak ktoś zbiera plusy to będą go minusować i na odwrót.

Ale z chęcią sam postaram się o tą rangę ;)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

MMT cały czas cos robi, a Goldy pierdzą w stołek ; )

Admini też biorą w tym udział? :D

Dlaczego nie? Przecież Admini najwięcej nam pomogli nie? :)

Opublikowano

Czy admini biorą udział?

Powinniśmy być Waszymi mentorami i przewodnikami po forum tak, czy siak, więc podejrzewam, że zarówno mnie jaki chłopakom ta ranga byłaby zbędna, aby służyć Wam tak, czy w jakkolwiek inny sposób pomocą.

Po jakim czasie pomagania nowym dostanie się tą rangę ?

Ranga zostaje przyznana, kiedy ktoś rzuca nam się w oczy swoją pracą. Nie ma określonego czasu. Staraj się cały czas, a może się uda ; )

Jak będziecie w ogóle wybierać tych Mentorów?

Na podstawie obserwacji użytkowników przez GM/Adminów. Ich zaangażowania i pomocy userom. Nie będzie podań, uderzymy rangą jak grom z jasnego nieba.

Mentor ma się udzielać we wszystkich działach? Czy ma pod swoją opieką jakiś jeden?

Całe forum czeka na pomoc, więc nie sugerowałabym się pracowaniem w jednym dziale - swoim ulubionym.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ale niektórzy admini pomagają niesamowicie cały czas swoimi tutorialami i można ich uznać za mentorów w różnych dziedzinach więc jak dla mnie to ci pomagający w różnych dziedzinach admini też powinni otrzymać Mentora. Osobiście uważam, że mentor to powinna być osoba która może nas zawsze czego nauczyć, osoba która już do czegoś doszła i chce nam swoją wiedzę i umiejętności przekazać, osoba która jest pewnym wzorem zachowań. Więc mentor dla adminów jest 100% trafny.

.

Opublikowano

Mimo że jestem na wakacjach ale jak zobaczyłem ten temat to aż muszę dodać pare słów.

Liczymy na Was . Macie kontakt z GM'ami a my z nimi będziemy podejmować decyzje co do konkretnych osób. Po to mamy największy zespół moderacyjny w Polsce na forum aby wyłapywać perełki :)

:O Dobree, tego jeszcze nie widziałem.

Co do samej rangi ass licker Mentor.

To będzie największe lizanie dupy w Polsce na forum. Jest to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać :)

Ale niestety taka prawda, osoba które chce być mentorem musi się podlizywać innym jak pierun, a tym bardziej administracji.

Co ma na celu ta ranga? Nie wiem, kolor. Za góra 2 miesiące nikt już taki chętny do pomocy nie będzie z tą rangą.

edit# up@ >_<

Niektórzy będą wchodzić w dupę bez wazeliny.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dodajcie -5% co miesiąc a może i będę chętny do mentora :)

Narazie jakoś ta ranga mnie nie przyciąga :P

jedyny "+" to więcej mediów i plakietka

- na plakietki mało kto zwraca uwagę

- bardzo żadko dodaję media

resztę posiadam xD

@Ktoś napisał że goldy pierdzą w stołki..

Goldmember musiał się w jakiś sposób napracować na tą rangę - nie sądzisz?

aby posiadać korzyści z MMT wystarczy napisać porządną aplikację i raz kiedyś im pomóc...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

... z doświadczenia wiem że skrzynka się przydaje.

Mam już 290 samych nieprzeczytanych wiadomości i liczba ta często rośnie.

Duds, zapytam oficjalnie bo nie chce mi się wchodzić na gadu - czy pogaduszki też się liczą ?

Mam kila osób na oku

f.png

Opublikowano
Wiele osób pracowało żeby mieć trochę punktów reputacji kilka lat :)

Aż tak ci zależy na tej pierdolonej repie ? Kilka jebanych plusów nie sprawi że będziesz fajniejszy.

Goldmember musiał się w jakiś sposób napracować na tą rangę - nie sądzisz?

Szczególnie ty się napracowałeś. Wystarczyło podlizać się jackraymundowi jak był jeszcze globcem i dostać golda za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...