Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiasu Bot V.2 - Mu Online Season 4

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powie mi ktos jak to ustawic i włączyc aby działało .... wszystko po kolei ;/

nie zalezy mi na skomplikowanych ustawieniach aby poprostu bilo lvl autobuf i zbieralo to co wypadnie

aha czy dziala to pod summonera? i na jakich mapach dziala?

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam mam takie pytanie czy ejst mozliwosc bicia z ts, zbierania items jak ejst mu zminimalizowane[mam w windows mode] bez zadnych minimalizerow itp prosze o dobra odpowiedz ;] pozdrawiam

możesz użyć któregoś z tych dwoch:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=49179

na screnie jest pokazane jak ustawić bota by można było grać w "window mode" (bez zewnętrznego minamlizera), ale po "zejsciu do paska" ani ten ani tamte boty nie będą działać.

Opublikowano

fajny bot tylko ja gram postacia EE i problem tkwi w tym ze bot ma zle ustawione X Y .... Chodzi o to gdy odpalam bota elf rzuca aure zaczynajac od 2 osoby. Dla pierwszej daje tylko jedna aure z 3.

Opublikowano

bot smiga jak nalezy. problem tylko jest w tym ze po kilku pauzowaniach i wznowieniach klawiatura zaczyna wariowac (np przycisk E wylacza mi mu ^^). ogolnie jest ok tylko przydalaby sie opcja repotu i soldier buffa. gz dla tworcy

Opublikowano

to klasyczny bug jezyka autoita.

należy kolejno klinąc klawisze <ALT> <>CTRL> <ShIFT>

w zasadzie to wszystkie tego typu boty powinny robić to automatycznie, niestety ten nie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Przeczytałem całe forum Mu i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Po prostu nie umiem odpalić bota, Nie wiem jak ustawić pod SM ani jak włączyć.

Otóż włączam bota ( czyli plik tablet) a potem Mu przez webzeowska stronę. Wchodzę na serva i wlączam chara i F5 bo tak pisze . I nic sie nie dzieje ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za hacka ale mam pytania :

1.wpierw włączyć hacka zaznaczyć opcje i włączyć MU ?

2.Jakie opcje zaznaczyć dla DW ? (btw. gdzie expic 90 DW i jakie opcje tam zaznaczyć )

I to chyba wszystko ;)

Pzdr.

Opublikowano

Może ktoś mi dać jakaś instrukcje do tego bota

mam 70 DW

i chce np ustawić auto atak evil spiritem co 4sekundy oprucz tego leczenie się chodzenie po bufa i do sklepu po suczki jest to możliwe ? wszystko.

Prosze o jakaś instrukcję ;)

Pzdr.:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh nich ktos zalaczy jeszcze raz tego Bota, bo ani link od postera ani ten co jest tutaj nie dziala - wiec moze ktos doda taki z prawdziwego zdarzenia ? + instrukcje dla DK

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

kozacki bot :). gram elfem bufferem (energy) i spisuje się świetnie. dzięki za UPLOADA :]

..::: I <<- ( `v´ ) ->> TRANCE :::..

><((((*> ----- <*))))><

sigmarycha4jy.jpg

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

mam taki problem otóż gram na viscie i bot dziala normalnie ale dosc czesto dostaje tak jakby dc. tylko to jest takie cos ze nie wyskakuje mi komunikat you are disconect tylko tak jak by zamykalo sie okno muonline gdy sie gra na minimalizerze. Prosze o szybką pomoc dziekuje serdecznie

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań odnośnie bota:

1. Czy jest ryzyko (ban) związane z używaniem?

2. Czy ten bot nadal działa poprawnie na Valhalli?

3. Jakie polecacie miejsca do ustawienia postaci? (dk lv 90+)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań odnośnie bota:

1. Czy jest ryzyko (ban) związane z używaniem?

2. Czy ten bot nadal działa poprawnie na Valhalli?

3. Jakie polecacie miejsca do ustawienia postaci? (dk lv 90+)

pozdrawiam

1. Zawsze jest ryzyko.

2. Tak.

3. LT1/LT3 ( w zaleznosci od seta ) .

Peace. ;)

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Witam

Bot faktycznie działa, wielkie dzięki :)

Jednak funkcja repot chyba nie :P

funkcja repot nie działa jak na autoall'u, czyli nie chodzi sam repot. po prostu jak jesteś przy npc wciskasz f9(repot) i klika Ci sam bot lewym przyciskiem myszy, czyli nie musisz klikać sam xx razy

/ btw - mi bot nie łapie buffem jednej osoby w party...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...