Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiasu Bot V.2 - Mu Online Season 4

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
przeciez to nie dziala!! i gdzie jest ta instrukcja?

mam Viste 32, laptopa i bot wogole nie reaguje... OCB!?

Testowane na win xp, niech sie wypowiedza userzy visty.

Opublikowano

Kiedyś miałem starsza wersje tego bota i była tam taka opcja co mogło się wyprać speed czyszczenia plecaka :P mógł byś takie coś dopisać ?:P

pozdrawiam

Opublikowano

auto repot w tym bocie juz naprawiony?

bo widze zablokowałeś, błądził strasznie po mapie ale widze ktoś sie wziło za jego naprawe :)

ktory teraz przycisk na klawiaturze odpowiada za pilnowanie czerwonego kółka z hp bo przestało mi to też działać?

ccbf50d2a7465fac059dc0b123f4425a,5,1.jpg
Opublikowano
auto repot w tym bocie juz naprawiony?

bo widze zablokowałeś, błądził strasznie po mapie ale widze ktoś sie wziło za jego naprawe :)

ktory teraz przycisk na klawiaturze odpowiada za pilnowanie czerwonego kółka z hp bo przestało mi to też działać?

gdzie ty masz tam taka funkcje jak "autorepot"?

2006-2010

Opublikowano

Też czekam na coś fajnego, kiasu fajny ma podstawy jednak żeby z niego korzystać trzeba mieć już przypakowaną postać troszeczkę.

Mu pożera mi całą pamięć RAM CPU oraz Pamięć wirtualną spotkaliście się z czymś takim ?

Optymalizacja wątkowa we Właściwościach Grafiki wyłączona.

Opublikowano

nie spotkalismy

ktoś juz ustalił czemu tego bota wykrywa jako trojan?

i ze swej strony chciałem jeszcze raz podziekowac kokoszowi za napisanie kilometrów kodu i nową lokalizacje

liczba zmian do podstawowej wersji 1.4 jest wprost impomnująca

wstawiony : Global $ProgTitle = "Kiasu v.2 for MPCFORUM.PL feat. by Kokosz - MU Season4"
usuniety  : Global $ProgTitle = "+++ Kiasu Mouse Version 1.4, Made in Singapore +++"

wstawiony : $LabelCopyright = GuiCtrlCreateLabel("www.mpcforum.pl", 428, 535, 450, 20)
usuniety  : $LabelCopyright = GuiCtrlCreateLabel("Version 1.4, All rights reserved © 2007", 428, 535, 450, 20)

wstawiony :  MouseMove ($XPos, 75+ ((($MemberPos-1) * 35)+$YPos),1)
usuniety  :  MouseMove ($XPos,50 + (($MemberPos-1) * (25+$YPos)),1)

70% zmienionego kodu to 2 nazwy

juz wiem czamu nie dziają guziki, napraw lepiej pełną wersje tego bota 1.4. (Z KROPKA!!!) bo w s4 zdechła a nie jakiś badziew okrojony.

Opublikowano

@up

Jak jesteś taki mądry to czemu sam nie napiszesz bota tylko komentujesz kogoś który pofatygował się i udostępnił tego bota dla tych co nie mają i szukają ...

Ponawiam moje pytanie czy dało by się dodać speed czyszczenia inva. Jak co mam starsza wersje tego bota gdzie ta funkcja jest lecz bot nie chodzi na nowej wersji mu :(

Opublikowano

wżuciłbym lepszego ale po co i dlaczego mam coś dawac za darmo jak tu sie za wszyko płaci? od tego jest tu aministaracja, namoje podanie o modaratora dostalem tu warma i mam starus pijawka. ^_^

wypowaiam sie tu bo to juz kturas z wersji bota kiasu 1,4 na tym forum rużniąca sie tylko nazwą od orgniłu, a dokładniej dwoma nazwami (tą na górze i tą na dole) , starczy poszukać w arhiwum napszykład bot : "BlueBot" lub jeszcze lepiej "Kiasu v 3.2.4.9" :D

Opublikowano

mam prośbę mógłby ktoś pokazać screena jak trzeba go dobrze skonfigurować aby działało auto atak ? oraz pickup gram DK . Proszę o szybką pomoc bez spamu

Opublikowano
wżuciłbym lepszego ale po co i dlaczego mam coś dawac za darmo jak tu sie za wszyko płaci? od tego jest tu aministaracja, namoje podanie o modaratora dostalem tu warma i mam starus pijawka. ^_^

wypowaiam sie tu bo to juz kturas z wersji bota kiasu 1,4 na tym forum rużniąca sie tylko nazwą od orgniłu, a dokładniej dwoma nazwami (tą na górze i tą na dole) , starczy poszukać w arhiwum napszykład bot : "BlueBot" lub jeszcze lepiej "Kiasu v 3.2.4.9" :D

Podeślij w takim razie lepszą wersję bota. Ta mała poprawka w tym bociku poprawia buffowanie na energy elfie, które nie działa na żadnym znanym mi na dzisiaj darmowym bocie. Nie wiem skąd ten bulwers o to, że trzeba płacić za coś... żaden administrator nic nie sprzedaje... a jeśli jakiś bot jest sprzedawany na forum to administracja nic z tego nie ma.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bot działa. Kokosz wielka prośba dopisz no tam kilka linijek żeby można było używać 3 skili w różnych odstępach czasu, najlepiej żeby można to było ustawiać co do 0.1s

Opublikowano

w bócie pipena była przeciesz opcja bicia wszyki skilami po kolei, z tego co pamietantam ustawiało sie tam liczbe skili, troche tandetny był bo ap i inne bajery nie działały a jak działay to juz nie działają na 100% ale jak stajesz sooolo i chesz zmieniac skile to jest okas

bump

ff005887f7b78e40f0fd7aa3b6b0108a,34,29,55-2-358-217-0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...