Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiasu Bot V.2 - Mu Online Season 4

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

taki offtop maly... bocik dziala ale do tego przydal by się jakis minimalizer albo launcher dzięki któremu moglbym w oknie gre miec :)

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reupload:

Rapidshare

Hotfile

Mógłby ktoś (kokosz?) upnąć źródełko starszej wersji bota? Chętnie nad nim popracuję, może wyjdzie coś fajnego z tego.

W jaki sposób rozwiązany dawny problem aktywności okna (w starych botach za oknem Mu wyskakiwało okno Notepada), jak to wygląda dziś? - wybaczcie naiwne pytanie, ale nie grałem w Mu ~4 lata :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoze mi ktos ustawic tego bota na dk 50lvl zeby expil z skilla z broni? Prosze o ss jak to ustawic, lub o kontakt na gg 3411401

Z gory dziekuje za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ten bot jeszcze działa na globie? bo mi coś niechce, dołanczam sie do próżb kolegów z góry, niech ktoś wytlumaczy jak ustawic zeby samo expiło, mam DK 20 lvl ale coś niechce działać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Stary ten temat jest. Szkoda, że tak nie dawno na forum przyszedłem :( To taki expbot tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...