Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiasu Bot V.2 - Mu Online Season 4

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CHODZI, ALE.... NIEBUFFUJE 1 OSOBY W PARTY JAK SOBIE DAM FULL SCREEN... MOZE MI KTOS TO WYTLUMACZYC? ALBO JESLI SIE DA TO ZMIENIC... DZIEKUJE Z GORY. POZDRAWIAM//SHIN

Opublikowano

bo to bot optymalizowany pod mini, nie da sie zmienić na full scren, kokosz pewnie coś w nim popierniczył :P

jak chcecie sam autobuff to na webzenowym forum globala jest w subforum pl

Opublikowano

@kafafa

bot nie jest autorstwa Kokosza aczkolwiek on poprawił tylko jego działanie które było wadliwe przez zmiane inferejsu gry, tak więc 1:0 dla Kokosza bo on robi coś pomocnego a ty wyłącznie mądrujesz sie.

2006-2010

Opublikowano

CZY MOGLBY KTOS POPRAWIC TO, CZY WOGOLE BD TO POPRAWIANE? TZN CHODZI MI O TO ZE WPT NIEBUFFUJE 1 OSOBY... BO TA TABELKA W PRAWYM GOWNYM ROGU INACZEJ TERAZ WYGLADA I JEST PROBLEMZ BUFFOWANIEM.. POZDRAWIAM

Opublikowano
CZY MOGLBY KTOS POPRAWIC TO, CZY WOGOLE BD TO POPRAWIANE? TZN CHODZI MI O TO ZE WPT NIEBUFFUJE 1 OSOBY... BO TA TABELKA W PRAWYM GOWNYM ROGU INACZEJ TERAZ WYGLADA I JEST PROBLEMZ BUFFOWANIEM.. POZDRAWIAM

nie bufa bo nie jest pod mini, za dwa - trzy dni jak znajdę czas to może sam wrzucę swoją starą wersje poprawioną, wpierw chce go jednak przetestować i pousuwać zbędne rzeczy.

Opublikowano
w s4 picker mi nie dziala

kiedys wystarczylo zmienic nazwe

zna ktos aktualna??

aktualna nazwa to pewnie tablet

a ja mam pytanie co do instrukcji która podobno jest zamieszczona z botem

ktoś mi powie gdzie to jest bo ślepy jestem

Opublikowano
aktualna nazwa to pewnie tablet

a ja mam pytanie co do instrukcji która podobno jest zamieszczona z botem

ktoś mi powie gdzie to jest bo ślepy jestem

d08333b0.gif

2006-2010

Opublikowano

mogą uczestniczyć w forum, mam wątpliwości???

i dlaczego nie usuwać mojego posta???

nie z szacunkiem, lub kogoś obrazić???

którego intencją jest forum, by zadawać pytania, dzielić się wiedzą???

Jestem brazylijskiej i jestem stara się uczestniczyć w większości, jeśli nie mile widziane, usunąć moje konto ...

Dzięki

Opublikowano

Hmm witam gdzie mozna uzyskac instrukcje od tego bota :]? mam pewne problemy tutaj wyczytalem ze bot na 800x600 windowed nie dziala cyz to prawda bo na tkaim trybie gram i w 16 bitach :]? probowalem cos tam zrobic ale jak np ustawic aby atakowal mobka z broni ;] lub skilla?

Opublikowano

Próbowałem odpalić to na viscie... i nie wiem.. Albo ja nie umiem się tym obsługiwć, albo on po prostu nie działa na visce..

Ma ktoś, może jakiegoś klikacza (spacja + prawy myszy) który by działał pod ta nieszczesna viste? Wogóle zna ktoś kogoś z tym systemem operacyjnym komu by działał bot jakis? :P

Sorry, że juz w tym temacie, ale nie widzialem potrzeby tworzenia nowego tematu.

Opublikowano
Hmm witam gdzie mozna uzyskac instrukcje od tego bota :]? mam pewne problemy tutaj wyczytalem ze bot na 800x600 windowed nie dziala cyz to prawda bo na tkaim trybie gram i w 16 bitach :]? probowalem cos tam zrobic ale jak np ustawic aby atakowal mobka z broni ;] lub skilla?

odpal jako administrator...

na milosc boska tak krzycza ludzie na viste a nie umieja sie nia poslugiwac poprawnie

Opublikowano

Mam problem bo mnie ten programik nie dziala na globalu . Moze mi ktos podesle sreena co powinienem miec pozaznaczane jak chce zeby mi sam bil lvl. Z gory wielkie dzieki

Opublikowano
jak chce zeby mi sam bil lvl

Musisz pomylsec mocno o tym zeby bil sam i wyrzucic monitor przez okno wtedy, zyczenie sie spelni i bedzie sam bil lvl, nawet gdy komputer bedzie wylaczony :)

@TOPIC,UP

Zainstaluj loopbacka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...