Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiasu Bot V.2 - Mu Online Season 4

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Man tego bocika i wszystko w nim dziala ale nie do konca tak jak powinno. Chodzi mi o CLEAR INVENTORY. Łapka zabiera z inventory krapy ale nie upuszcza ich bo trafia w dolnym pasku tuz nad barem z postepem xp. Z prawej strony w poziom AG z lewej w SD. Co jest nie tak? Czy da sie cos z tym zrobic ?

To sa moje ustawienia bota.

[settings]

Resolution=1280x1024

Loot=1

Repair=1

Helm=1

Wing=1

Partyother=0

Acceptparty=0

Partyinterval=.5

Clearinventory=0

Cols=5

Rows=5

Clearinterval=15

Dropon=Right

Primaryskill=1

Primaryskillno=2

Secondaryskill=1

Secondaryskillno=5

Skillinterval=1

Manasavingmode=0

Requestoff=1

Membersinparty=5

Delaysetting=5

Buffspeed=0.2

Feature=1

TradeMacroCount=1

AFKAngle=N

Monitor tez w roadzielczosci 1280x1024.

Z góry dzieki.

Znalazlem sposob na moj problem.

Otwieram gre w window mode i przesuwam caly obraz z gra tak zeby łapka wywalala krapy tuz nad barem xp ale pojawil sie inny problem NAPRAWA ale to jest do przezycia bo postac noc wytrzyma bez naprawy ^^^ powodzonka

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Czy jeszcze ten bot jest rozwijany do funkcji opisanych w pierwszym poście? Chodzi mi głownie o repot, powrót na spot, rebuff.

Ten bot nigdy nie mial takich opcji :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema

ma może ktoś kod zrodłowy z autoit bo bym go sobie przeanalizował bo zaczolem sam pisac swojego autobufera ale nie wiem jak wyslac mousclick-a do okna zminimalizowanego/nieaktywnego a na tym mi zalezy ;p bo co mi z autobufa+autopota+zamulacz(co jakis czas pisze jakis text typu walic gm ) jak musze miec aktywne okienko z mu...

Jesli ktos nie chce dac full kodu niech da mi kawalki jak oni rozwiazali klikanie myszka czy na wysylaniu pakietow czy przez wyslanie klikniec myszkiw nieaktywnym oknie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Mam ogromna prosbe i pytanie! Czy jezeli jest mozliwosc ustawienia, zeby ten bot zbieral sam kase, tylko kase... Jezeli tak, to jak go ustawic?? Pozdrawiam Evil

Opublikowano
oczywiście ze jest taka opcja, starczy zrobić full repot

tak, tylko ja bym chciał to uzywać na prywatnym serwerze, gdzie zeny grają główna role..

Opublikowano

Zaden bot nie ma takiej opcji, bo to jest ingerencja w pliki serwerowe i wysylanie pakietow, a boty tylko odtwarzaja ruchy myszka i klikaja odpowiednie przyciski na klawiaturze.

Opublikowano
Witam

Man tego bocika i wszystko w nim dziala ale nie do konca tak jak powinno. Chodzi mi o CLEAR INVENTORY. Łapka zabiera z inventory krapy ale nie upuszcza ich bo trafia w dolnym pasku tuz nad barem z postepem xp. Z prawej strony w poziom AG z lewej w SD. Co jest nie tak? Czy da sie cos z tym zrobic ?

To sa moje ustawienia bota.

[settings]

Resolution=1280x1024

Loot=1

Repair=1

Helm=1

Wing=1

Partyother=0

Acceptparty=0

Partyinterval=.5

Clearinventory=0

Cols=5

Rows=5

Clearinterval=15

Dropon=Right

Primaryskill=1

Primaryskillno=2

Secondaryskill=1

Secondaryskillno=5

Skillinterval=1

Manasavingmode=0

Requestoff=1

Membersinparty=5

Delaysetting=5

Buffspeed=0.2

Feature=1

TradeMacroCount=1

AFKAngle=N

Monitor tez w roadzielczosci 1280x1024.

Z góry dzieki.

mam ten sam problem;p

Opublikowano
umiemy

wiesz takimi odpowiedziami wcale nie pomagasz a forum jest od pomagania a juz 2 uzytkowników nie umie sobie dac z ty rady wiec jak wiesz(w co wątpie)to pomóż pliss!!

Opublikowano

nie trudno sie domysleć ze to jest ustawione pod s2 + minimalizer. mozna na siłe zrobić inne miejsce dropinienia ale nie ma to większego sensu bo jak bot trafi kursorem w puste pole w inventory to zluruje ci postać na drogi koniec mapy. jedyna alternatywa to dopisanie funkci do bota zeby porównywał pixele lub pakiety. co do pakietów to nie wiem jak to działa, ale z pixelami (w autoit) w obecnej sytuacaji strasznie zamula, jest mało efetywne i sprawia wiecej problemów niż pożytku. podsumowując: clear inventory = martwe.

ff005887f7b78e40f0fd7aa3b6b0108a,34,29,55-2-358-217-0.jpg
Opublikowano

jak ustawic bot dla ae zeby krecil sie dookoloa?

bo jak ustawilem to ruszal sie tak jakby w jednej cwiartce a nie dokoloa siebie takjakby byl niedokladnie ustawiony;/

Opublikowano

witam, bocik hula ok ale mam takie pytanie. Jak atakuje z skilla z broni to jak z moba zjade myszka to przestaje go atakowac ... czy da sie to zmienic jakos w ustawieniach czy poprostu ten bot tak dziala ? z góry dziekuję za odpowiedź. Aha jeszcze jedno jak dziala repot ? bo wciskam F9 i nic sie nie dizeje. Dziękuje za odpowiedź.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam taki problem z tym botem ze jak jestem w party moim EE to nie daje wszystkim buffy na poczatek daje tylko 3 osoba jak sobie ustawie okno zeby trafial w ogole na te kwadraciki z nickami z pt a potem za daleko najezdza;/ jak tego sie pozbyc ?

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy ejst mozliwosc bicia z ts, zbierania items jak ejst mu zminimalizowane[mam w windows mode] bez zadnych minimalizerow itp prosze o dobra odpowiedz ;] pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...