Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Link powyżej jest nieaktywny przez ACTA prosze dodaje nowy link działa zero wirusów sprawdzałem ..

Jedna uwaga radze nie dodawać za dużo odznak jednoczśnie proponuje jak ja 100 odznak co 2 godziny :)

http://gib.me/sam/

Pomogłem daj +sika to nie boli a mi pomoże ; D

1337878273-U378523.png
Opublikowano

Znacie może jakieś achievmenty na czapki?

Bo chce jakąś zrobić, ale no.. Nie znam ani jednego takiego.

(jeszcze poczytam komentarze, bo możliwe że ktoś o tym już wspomniał)

Opublikowano

Super ! W prawdzie miałem już większość osiągnięć (346) Ale i tak się przydało :D Pozdrawiam !

Wchodze do gry , a tu co !?!?!!?!?!!?!?!?!!? Ku****** 4 czapki , jedna poziom 90 . Pozdrawiam , i kochjam was !!!! :*********************************

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dostał ktoś za to bana ? :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialem zrobic sobie osiagniecia do Spiral Knights i wyskoczyl taki komunikat:

"Sorry, but this a protected achievement and cannot be managed with Steam Achievement Manager"

O co kaman? Pomoże ktoś?

Opublikowano

Chcialem zrobic sobie osiagniecia do Spiral Knights i wyskoczyl taki komunikat:

"Sorry, but this a protected achievement and cannot be managed with Steam Achievement Manager"

O co kaman? Pomoże ktoś?

Spiral Knights ma jakie zabezpieczenia i nie da się zrobić osiągnięć przez SAM'a w tej grze, musisz je zrobić grając.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

ja dostałem czapki z hallowen i 3 inne czapki i kilkanaście broni

a bana za to się nie dostanie na stronie autora pisze że co najwyżej zresetują wam osiągnięcia .

mam premium i gram już z tym z 1 miech :)

damjian.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmmm 3 w nocy prawie a serwer caly czas full

@@ edit no wtf nie patrzyłem na datę jak pisałem posta lol i za to od razu 5 % nie można ostrzeżenia bez warna wtf , sypią warnami jak cukierkami może jakies najpierw ostrzezenie ,..

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

OK dzięki własnie usunąłem wszystkie osiągnięcia i jak narazie jest super. Bana nie dostane za tylko usunięcie osiągniec potem program usunę tylko chce usunąc osiągnięcia i nie dostane bana na 100%???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...