Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co ja mam zrobić? mam tf2 za free ze steam, i programem sobie wiąłem wszystkie osiągnięcia. Lecz po pewnym czasie wszystko zresetowałem, i usunąłem all eq... co teraz mam robić? bo nie dostaję nic do eq...

ktoś pomoże?

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no nie kapuje wpisuje w say'u !givemeall !milestones !aa give sniper all i nic siedzie na tym serverze 2 dzień wpisuje non stop i nic mi nie leci ;/ jedyne co mi dziala to !foo ale to nic nie daje ;(.Pomoże ktoś bo nie wiem co mam dokładnie zrobić;/

Opublikowano

Witam,

Ja zrobiłem sobie trochę itemków na tym serwerze, wszystko ładnie, gra mi się spodobała i po tygodniu kupiłem sobie premium, niestety nie wiem co jest tego przyczyną ale nie dostaję itemków losowych, ostatni raz dostałem w środę. Z moich źródeł wynika że itemki "odnawiają się" w czwartek o 16, a każdy item dostaje się losowo co 15-72 minuty gry, a ja od tamtej środy grałem z 7 godzin. Może ma to coś wspólnego z patchem który wprowadził z sobą nową snajperkę i inne duperele, albo z zakupem premiuma.

Nie przesłałem również nikomu czapki którą można przesłać przy zakupie premium. Nie wiem, proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co jeśli, np. odblokowałem wszystkie achivy i usunąłem je żeby iść od nowa. Nie zczają, że mam przedmioty za osiągnięcia których nie mam?

Opublikowano

Ja mam problem. Wyłączyłem Steam i klikam na SAM.Picker.exe i nic się nie dzieje po czym dana ikona znika. Co mam robić? Mam Windows 7

Wróciłem ;]

Opublikowano

Zostaną bo zrobiłem tak na próbę ale później włączyłem je jeszcze raz bo trochę się boję, że wykryją bo miałbym przedmioty za osiągnięcia, których nie mam. Ogólnie jak mam wszystkie nie mają podstaw żeby się przyczepić

Opublikowano

Używam tego nie ma się o co bać jest to absolutnie niewykrywalne... : )

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Niewykrywalne, dla testów stworzyłem konto. Dałem wszystkie osiągnięcia z TF2, do tego czasu nic z nim się nie działo. Jeśli ktoś chciałby dostać broń z kamieni milowych to nie ma szansy, takową broń można tylko raz z osiągnięć dostać, nawet jeśli będziemy usuwać osiągnięcie i włączać od nowa.

Opublikowano

Niewykrywalne, dla testów stworzyłem konto. Dałem wszystkie osiągnięcia z TF2, do tego czasu nic z nim się nie działo. Jeśli ktoś chciałby dostać broń z kamieni milowych to nie ma szansy, takową broń można tylko raz z osiągnięć dostać, nawet jeśli będziemy usuwać osiągnięcie i włączać od nowa.

Eee to trochę kich, bo chciałem już ten sposób wypróbować.Ale ciekawi ,mnie czy jak wszystko odblokuje to dostane broń za te same osiągniecie bo czasami zdarza się tak ze mam w przedmiotach 3 shotguny dla inżyniera lub dwa toporki :)

;=)

Opublikowano

Może i masz podwójne przedmioty ale zobacz, że tylko przy jednym z nich pisze: "Przedmiot za osiągnięcie, nie podlega wymianie" czy coś w tym stylu ;)

Reszta itemków po prostu dropi podczas gry.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi to nie działa pisze STEAM ACHEVEMENT MANAGER PICKER HAS ENCOUNTERED A PROBLEM NEEDS TO CLOSE.WE ARE SORRY FOR THE INCONVENIENCE.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Czy może mi ktoś podać Ip do server typu 188.40.66.150:27015, na którym działają komendy na kamienie milowe i achievmenty ? Tamten server już nie działa. Przynajmniej mi nie ...

ryuw.png

Opublikowano

ogólem niewykrywalny ... a mam takie pytanie... oni nie kapną sie np po statach ze nby tylko godzina dany a klasa albo nawet nie ma minuty a tu ma itemki za achwimenty?

dalem i usunelem all z achwimentow

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...