Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo spiral ma osiągnięcia na swoim serwerze zapisywane dlatego także dla tych co nie grają przez Steam są osiągnięcia.

Opublikowano

Przez ten program nie dropi mi itemow czy to mozliwe czy tylko poprostu mi nie dropi odp. Plz!!!

Ten program nie ma wpływu na drop itemów...pewnie po prostu masz już limit na ten tydzień...poczekaj do czwartku do 16:00 ..zresetuje się.

Opublikowano

W jakich grach mozna jeszcze odblokowac osiagniecia tym programem? U mnie pisze ze tych gier jest razem 22 i chcialbym wiedziec jakie sa to gry :)

Opublikowano

W jakich grach mozna jeszcze odblokowac osiagniecia tym programem? U mnie pisze ze tych gier jest razem 22 i chcialbym wiedziec jakie sa to gry :)

Zdaje się, że we wszystkich...bynajmniej sprawdzałem tf2,l4d2, footbaal manager 2010, portal.

Opublikowano

Cześć, ogólnie dziękuję za poradnik lecz mam dwa pytania , czy jest jakaś komenda aby zdobywać kilka itemków (różnych) oraz co zrobić jak skończyło mi się miejsce w plecaku (co robić jakieś sposoby itp )

Opublikowano

Cześć, ogólnie dziękuję za poradnik lecz mam dwa pytania , czy jest jakaś komenda aby zdobywać kilka itemków (różnych) oraz co zrobić jak skończyło mi się miejsce w plecaku (co robić jakieś sposoby itp )

Kupić premium.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

@up

Hahahaha , widać że nie znasz w całości gry Team Fortess 2 ;) testowałem (chyba) kogoś do nowego forum o tf2 , jest taki item co ,,powiększa,, ci miejsce w plecaku <_<

Opublikowano

@up

Hahahaha , widać że nie znasz w całości gry Team Fortess 2 ;) testowałem (chyba) kogoś do nowego forum o tf2 , jest taki item co ,,powiększa,, ci miejsce w plecaku <_<

Oj nie ma więc nie gadaj głupot : )

Opublikowano

Program działa, ale robiłem to na noob koncie, bo na swoim mam kilka oryginalnych gier i nie chciałem ich stracić. Program, jak i serwer z komendami działa, ale ta czapka to chyba tylko kawał ;)

Nie polecam używać osobom, które wolą wszystko zdobywać same. Mi to nie potrzebne, bo odblokowałem prawie wszystkie kamienie milowe tradycyjnie. Metodą prób i błędów.

Opublikowano

Niektórzy wolą mieć od razu wszystko odblokowane. Ja wole samemu zdobyć, ale poradnik się przyda.

Opublikowano

Mam pewien problem. Ustawiłem sobie tą dynie tego jeźdźca jako czapkę, lecz w grze jej nie widać, to samo z tą torbą jako czapka. Można to jakoś naprawić?

Opublikowano

a co ja mam zrobić? mam tf2 za free ze steam, i programem sobie wiąłem wszystkie osiągnięcia. Lecz po pewnym czasie wszystko zresetowałem, i usunąłem all eq... co teraz mam robić? bo nie dostaję nic do eq...

Opublikowano

Szukam pomocy.Wchodze na ten server wpisuje no !pyro i pokazuje mi sie Give 1000 i jakas nazwa wtedy zaczyna sie odliczanie do 0 np od 200(200/200 199/200 198/200 itp.) komendy !givemeall i !milestones nie działąja w ogole ;/

Opublikowano
Mam pewien problem. Ustawiłem sobie tą dynie tego jeźdźca jako czapkę, lecz w grze jej nie widać, to samo z tą torbą jako czapka. Można to jakoś naprawić?

One działają tylko w Haloween.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...