Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a moge sobie dodac od razu do paru gier? wszystko na maxa czy nie bardzo? aha i bede mogl grac na serwerach chronionych vac ? chce po prostu dodac usunac i po problemie ;p

Opublikowano

dobra sposobu uzylem mam all osiagniecia mam nadzieje ze sie nie doczepi vac bo bedzie syf niezly szkoda mi konta. a dla tych sie boja dodac w sensie bo ich znajomy podwali mam sposob dajcie sobie profil prywatny i np po miesiacu grania zmiencie na widoczny to sobie pomysli ze mogliscie wbic i nie bedzie nikt sapac tez tak zrobilem mimo tego ze ja nieznajomych nie dodaje

edit; a co zrobic z ekwipunkiem nie idzie go zamknac ;/ a nie wiem co usunac a jak chce druga karte to zaplacic trzeba co zrobicv??

Opublikowano

dobra sposobu uzylem mam all osiagniecia mam nadzieje ze sie nie doczepi vac bo bedzie syf niezly szkoda mi konta. a dla tych sie boja dodac w sensie bo ich znajomy podwali mam sposob dajcie sobie profil prywatny i np po miesiacu grania zmiencie na widoczny to sobie pomysli ze mogliscie wbic i nie bedzie nikt sapac tez tak zrobilem mimo tego ze ja nieznajomych nie dodaje

edit; a co zrobic z ekwipunkiem nie idzie go zamknac ;/ a nie wiem co usunac a jak chce druga karte to zaplacic trzeba co zrobicv??

Nikt chyba za to nie dostał bana na VAC.

Ale jak zamknąć ekwipunek?

Druga karta - Premium, przy czym dostajesz pięć, więc masz sześć. Potem można do 2000 slotów powiększyć.

Opublikowano

ale jaka karta co ? co trzeba wziac zeby utworzyc

mam takie sobie cos

http://iv.pl/images/28721247093497710702.png

gdy daje ulepsz to nic musze kupic a zeby cos kupic to musze miec w portfelu steam a nie mam nic a ten premium niby tam pokazuje. moge dawac ulepsz ok i nie moge wylaczyc ekwipunku musze gre wylaczyc menadzerem ;/

to co pomoze ktos? lajki beda ;).

Opublikowano

Musisz kupić premium. Doładowujesz konto steam, albo jak masz karty kolekcjonerskie, to sprzedajesz i kupujesz najtańszy przedmiot w sklepie mann. co.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co się stanie jak dodam osiągnięcie do gry której nie mam xD?

Opublikowano

Co się stanie jak dodam osiągnięcie do gry której nie mam xD?

Jeśli gra jest f2p to prawdopodobnie pojawi ci się na koncie, a jeśli nie to program ci na to nie pozwoli.

0eab14ddf550.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1 sposób już nie działa. A co do pradnika może się on przydać niektórym lecz wg. Mnie to psuje grę tak samo jak cheaty.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aplikacja działa także w Cs GO aby można było w jakiś sposób odblokować bronie?

To są jakieś bronie do odblokowania w GO?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Może i ten program jest dobry ale polecam taki server gdzie się dostaje achimenty.

A jest taki serwer który działa? Bo ten z 2 sposobu nie działa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja używałem normalnie Managera i nie dostałem bana mimo iż niechcący to zrobiłem zalogowany na serwa i nikt nie podkablował. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...