Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeszcze jedno,kolega wyżej mówił że jeśli graj jest płatna,to nie odblokuje osiągnięć...
ale jakoś serious sam hd :the second encouter koszutje a można

jest jakaś możliwość odblokowania z innej gry?? bo zależy mi na poker night

Opublikowano

Grę z której chcesz odblokować osiągnięcia musisz mieć na swoim koncie Steam.

Opublikowano

[Problem] Chcialem zdobyc wszystkie achievementy z TF2 ale juz troche ich mialem. Po dodaniu sobie achievementow nie dostalem przedmiotow z nim zwiazanych. Prosze o pomoc!!!

Opublikowano

Mam pytanko, czy jak dodam sobie te osiągi, to czy będzie to widoczne w społeczność >> aktywność znajomych ??? Bo tam widać, jak ktoś zdobywa osiągi, a gdy mi dojdzie 200 w jeden dzień, przy przegranych 4h, to będzie dziwne... A jeśli mi ponownie doda te co mam, to 400 będzie już zdecydowanie przesadą...

Opublikowano

To nic, po odznaczam te co mam i będę dziennie dodawał z 20... Bo części znajomych tak baardzo ni znam więc lepiej ni ryzykować :)

/EDIT dodałem sobie chyba z 50 osiągnięć i mi wywaliło te, co już miałem....

Czyli można dodawać tylko wszystkie na raz ???

Opublikowano

Z jakich gier jeszcze są jakieś nagrody za osiągnięcia?

I miałem taki metal czy coś takiego z nagrody takie fioletowe i jak oczyściłem miejsce to mi się to i tak nie pokazało ;/ co jest?

Opublikowano

Spiral Knights (nie da się samem odblokować), Poker NIght at the Inventory (gra platna), CrimeCraft Gang Wars, Alliance of Valiant Arms, Alien Swarm, SpaceChem (płatna i nie jestem pewien, czy da się to zczitować), super Monday Night Combat. 2 pytania nie rozumiem.

0eab14ddf550.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jakoś miesiąc temu użyłem tego programu i do dzisiaj moje konto nie zostało zablokowane.

Więc myślę, że nie ma co się bać.

/edit

Zapomniałem dodać.

Przed użyciem tego programu miałem już odblokowane ponad połowę achivmentów

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ym, tutek no nawet nawet nie mam zastrzeżeń.

Jebnełem sobie all osiągi, obym nie dostał bana za to bo mam powyżej 15 gier tam.

Heh Like

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ym, tutek no nawet nawet nie mam zastrzeżeń.

Jebnełem sobie all osiągi, obym nie dostał bana za to bo mam powyżej 15 gier tam.

Heh Like

Nie dostaniesz za to bana bo to nie jest cheat, tymbardziej nie laczy sie on z zadnym serwerem zabezpieczonym przez Valve.

Dobry tutek

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć dlaczego na niektórych grach występuje jakiś tam error że nie mogę dostać tego osiągnięcia?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...