Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Steam Achievement Manager

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawaliste :F teraz jest tf2 F2P można robić nowe konta ;f ale ja chce mieć ten toporek ale premium musze mieć, robie teraz nowe konto odblokuje troche osiągnięc a w poniedziałek kupie PSC za 20zł i doładuje, mam nadzieję ze bana nie będzie jak będzie to trudno zaloze new konto tylko ze juz bez tej broni,

szkoda ze pokazuje kiedy osiągi odblokowane

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Nie popełnij tego samego błędu jak jak :)

Nie kupuj PSC za 20 zł, najmniej można doładować 5euro ja kupiłem PSC za 20zł i do 5 euro brakuje 0,21euro i nie da się doładować...

PSC jest bezużyteczne ;( Musze kupić albo kolejne PSC albo nie wiem ;p

Opublikowano

@Up

Nie popełnij tego samego błędu jak jak :)

Nie kupuj PSC za 20 zł, najmniej można doładować 5euro ja kupiłem PSC za 20zł i do 5 euro brakuje 0,21euro i nie da się doładować...

PSC jest bezużyteczne ;( Musze kupić albo kolejne PSC albo nie wiem ;p

mam karte na 10zl ;) taka zapasówka :) jak chcesz moge dac kod, ale dopiero jak sam wykorzystam

Opublikowano

Byłbym bardzo wdzięczy, teraz brakuje mi 0,42 bo pożyczyłem koledze bo musiał sobie załadować na premiuma ;)

Opublikowano

A jakiś sposób na zdobywanie metalu jest? :D Bo achievmentów dodałem sobie tylko kamienie milowe, więcej chyba nie chcę, a chciałbym metal :(

hollssygna.png

Opublikowano

Możesz przerobić przedmioty z kamieni milowych ale wtedy nie będziesz mógł handlować metalem.

Najlepiej uzbierać dużo broni, a potem przerabiać na metale, żeby w razie czego można było sprzedać ;)

Opublikowano

Działa, ale zrobiłem to na takim noobskim koncie tylko żeby zobaczyć. +

Swojego nie chcę psuć :D

Opublikowano

Co to za radość z dodawania sobie osiągnięć ? Nie lepiej samemu odblokować je? :rolleyes:

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Co to za radość z dodawania sobie osiągnięć ? Nie lepiej samemu odblokować je? :rolleyes:

Dokładnie...o to chyba chodzi w tej grze żeby mieć radość ze zdobywania osiągnięć .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale panowie.. to jest dział TF2, a nie Spiral Knights.

@TOPIC

Program działa jedynie do gry Team Fortress 2 w innych osiągnięć nie odblokowuje.

Radzę - jako że TF2 jest teraz darmowy na Steam - robić to na noob kontach.

Opublikowano

@UP

a Spirals Knights to co? Nie działa. W Black Opsie, jak był do pobrania za darmo też próbowałem i nic.'

@TOP

No nie wiem. Mi działa jedynie w TF2. Nie wiem jak innym.

Opublikowano

Do tego bezpieczniejszego dodaj: !thefrenchsuck | To dodaje inne osiągnięcia czyli: Jeździec Bez Głowy , Zamaskowany Mann , Sakston Hale i Ale Urwał! (Chyba że inne też są lub się pomyliłem)

18706.png

18590.png Również korea ;)

32266.png

15808.jpg Kto mi daje Minusy to ma kiepski dzień.

5407.jpg P.S: Zbieram Plusiki ;)

Opublikowano

Jak wy na tym serwie robicie bronie tym bezpieczniejszym sposobem? Ja wyprobowalem wszystkie komendy i dostalem tylko jakas badziewna czapke...

Opublikowano

@UP

Wpisz !aa get pyro all i ylko zmieniaj nazwę klasy.

albo !givemeall

Opublikowano

Ale to do konsoli wpisać?... czy "y".

Wgl dlaczego po kliknięciu tyldy consola się nie włącza? :unsure:

Opublikowano

@UP

Ma ustawioną, ponieważ mam to samo :D

TMM na normal say'u [y]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...