Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze mi dac ktos sam folder /var/db/mysql z cala jego zawartoscia ?

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

to ja mam pytanie, czemu jak skonfiugowałem wszystko ok, zalogowałem się do FreeBSD , wpisałem /etc/rc.d/...... i chce wejść do FTP to nei chce połączyć ?..cały czas jakieś "Networking..." i nie chce wejść , a serwa nie mogę włączyć bo mam ten błąd localhost.

Opublikowano

Proszę o pomoc gdy chce się zalogować do clienta pisze mi zostałeś połączony cały czas mam twojego launchera i root ustawiłem na swoje ip zewnetrzne

mam router i przekierowane porty

@ już sobie poradziłem a wie ktoś może czemu ch2 pisze bład połaczenia jak ch1 działa,port map odblokowany port 16000

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość PayAndPlay
Opublikowano
Wklej ją do /libexec/ i nadaj chmod 777

wklej je do :

/var/db/mysql/mysql/

nadaj chmody 777

Nie rozumiem tego.. pisałem na gg ale nie dostałem odpowiedzi.

Gdzie mam to wkleić do libexec, gdzie to jest ??

Gdzie mam nadać ten chmod777 ?

@edit

Żeby się dostać do tych folderów i plików muszę połączyć się przez FTP ? Np. Total Comanderem?

Mam problem z połączeniem się FTP, wpisuje IP to które jest configure -> networking --> interfaces i IPv4 adress.

Wpisuje tamto IP, login badar, haslo badar123 i nie mogę się połączyć. Jaka jest przyczyna ?

Opublikowano

to ja mam pytanie, czemu jak skonfiugowałem wszystko ok, zalogowałem się do FreeBSD , wpisałem /etc/rc.d/...... i chce wejść do FTP to nei chce połączyć ?..cały czas jakieś "Networking..." i nie chce wejść , a serwa nie mogę włączyć bo mam ten błąd localhost.

Opublikowano

Sprawdź, czy masz odblokowane porty.

@Topic -- Chyba wam mały patch z update zrobię na pliczki, nim wyjdą SF By Badar II ; p

Opublikowano

@UP

do połączenia z NAvi będą mi porty potrzebne ? na zwykłych sf2010 mogę bez portmapa odpalać . a chyba już nawet odpalałem z portmapem, zaraz jeszcze sprawdzę.

Gość PayAndPlay
Opublikowano

Tez mam blad z localhost, na FTP nie moge sie wgl połączyć. IP mam zewnetrzne i porty w routerze oblokowane. W jaki sposób mam to naprawic ??

Badar pisałem do Ciebie na gg i powiedziałeś, że pomożesz za 6 limitów plusów, jak ci opisałem sprawe to na niedostępny się przerzuciłeś. Więc ktoś może mi tutaj pomoze ?

Opublikowano

mam takie pytanie wgralem na tych plikach questy i bronie jak je zrestartowac bo nie ma

cd /usr/serverfiles/game/quest/ && ./make.py

Gość PayAndPlay
Opublikowano

A mi badar byś wkońcu pomógł ?

TotalError

Nie stawiam na hamachi, bo robię według poradnika NO - HAMACHI na routerze.

Ale mam błąd localhost jak ucruchmiam chanel a do FTP się nie da polączyć

PORTY MAM ODBLOKOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...