Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam.

Mam woja 147lvl i surkę 145lvl.

Super sie gra, lagi są żadko i to bardzo (chyba, że ktoś gra na lodówce).

Ogarnięty Team - HeadAdmin Pawel cały czas dodaję nam jakieś nowości.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

@Up,

zakończyłem swoją grę na tym żałośnym serverze przez lagi..

Gram na lodówce, ehe. Procek i7, karta graficzna 1GB GTX GeForca, 8GB RAMu, net 20mb/s - ale spoko! Lodówa, to lodówa.

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

Zapraszam do Jinno, gram pod nickiem GaduGadu a co do teamu to przyznam że ogarnięci bardzo, od Pawemola można się dużo dowiedzieć bo co jakiś czas podaje nowe informacje.

Jak zwiększą do 1 GB / s to będzie super ;>

Polecam jak najbardziej !

Opublikowano

Hmm nie cały team jest ogarnięty... Paweł nareszcie się wziął za robotę bo jakiś tydzień - dwa tygodnie temu była totalna olewka z jego strony... W końcu zrozumiał że słowa graczy też są coś warte... Obyś tylko znów nie zwalił serwa zmieniając bony czy coś...

Opublikowano

(chyba, że ktoś gra na lodówce).

Masz coś do lodówek.. ? Ja siedzę na lodówce, aby klima mi po dupie leciała :x

Ps. Serwer fajny.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam.

Mam woja 147lvl i surkę 145lvl.

Super sie gra, lagi są żadko i to bardzo (chyba, że ktoś gra na lodówce).

Ogarnięty Team - HeadAdmin Pawel cały czas dodaję nam jakieś nowości.

kurwa...raportujcie sobie jak chcecie...ale nie pozwolę tak tutaj kłamać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gram na serwqie i jest na prawdę w porządku, ale nie okłamujcie ludzi bo lagi są i to nie do zniesienia czasem!!!!!!!!!!!!!!!liczę na to że po przeniesieniu na new dedyka to się zmieni, a narazie jest kupa;/

Opublikowano

Hmm nie cały team jest ogarnięty... Paweł nareszcie się wziął za robotę bo jakiś tydzień - dwa tygodnie temu była totalna olewka z jego strony... W końcu zrozumiał że słowa graczy też są coś warte... Obyś tylko znów nie zwalił serwa zmieniając bony czy coś...

2 tygodnie temu olewa była? Jaja sobie robisz? 2 tygodnie temu to on zaczynał pracę nad nowym patchem [nowe bronie, zbroje, biżuteria, misje, wierzchowce, mapy, moby, poprawa skilli, etc] i nadal nad nim siedzi dzień w dzień, a Ty mu zarzucasz że olewa serwer? Myśl co piszesz...

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Kurde... A reje jak nie działało, tak nie działa... Na stronie lagi jak ****, eh..

Nie potrzebnie sciągałem klienta.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Chłopie nie mów mi czy myślę bo gram od kwietnia na tym serwie i widzę co się tam dzieje... patche mnie nie obchodzą bo jak zwykle są nie udane... Na tym serwie było już wiele afer... nawet na forum serwera ... jak nie wiesz to proszę nie pisz nic w moim kierunku ok? Pozdrawiam

Opublikowano

Chłopie nie mów mi czy myślę bo gram od kwietnia na tym serwie i widzę co się tam dzieje... patche mnie nie obchodzą bo jak zwykle są nie udane... Na tym serwie było już wiele afer... nawet na forum serwera ... jak nie wiesz to proszę nie pisz nic w moim kierunku ok? Pozdrawiam

Wiem co się dzieje. Mam do czynienia z kolejną osobą płaczącą z powodu bonów z 20 na 10? Jeśli tą zmianę uważasz za taką tragedię i przez to każdego kolejnego patcha będziesz uważać za nie udanego to pozdrawiam...

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Kurna... te dwa patche to były nie wypały a to nie jest miejsce na kłótnie więc się odczep jak chcesz pogadać pisz mi w grze jeśli mnie znasz.. jeśli nie to dajmy sobie spokój.. w końcu każdy ma prawo na krytykowanie i wypowiedzenie swojego zdania...

Opublikowano

Nie moge się zalogować caly czas zostaniesz połączony!

@EDIT: juz zalogowalo po 10minutach!!!

@EDIT2:wylogowuje po tp a jak sie loguje to zostales polączony i wywala do okna logowanie dlaczego tak jest?

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Opublikowano

Serw Spoko , za latwo na nim nie jest w nie ktorych sprawach (ulepszanie np.)

Wbijam na niego napewno ;-D

Dasz plusika ??

HeavenMT2

Nick:Saphir

Lvl:87+

Klasa :Ninja/Dagger

Krolestwo:Jinno Forever <33

Gildia:Elektras

Ci najj... :MicroIce and Anonymous <3

Zapraszam na Heavena . Byee ;*

Opublikowano

serwerek fajny , juz zassysam ;]

02005634741995395998.png

Metin2 PL :

- s21 Monolit , Jinno , 70 body ON

- s18 Phobos , Jinno , 63 body OFF (Skradziony)

- s5 Astral , Jinno , 78 body OFF (Skradziony)

naamloosux.jpg

Opublikowano

Serwer fajny i to bardzo ;d urozmaicen duzo, nowe mapki, bronie, zroje itp. Jedyny - to dosyc duze lagi...bywaja i takie, ze nic nie da sie zrobic i albo wywala, albo trzeba wylaczyc w menadżerze zadan metka..., ale slyszalem, ze ma byc nowa maszyna. Jesli tak bedzie to serwer bedzie super mega elo ;d

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...