Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagajq ma racje w 100%. Tylko szkoda naprawde ze tylko my i zag mowimy prawde a reszta siedzi cicho . Vizz poprosze o ss tych twoich misji i dodatkowo moze wypowiesz sie w pozostalych kwestiach mojego poprzedniego postu . Co do mojego nicku to sadze ze oceniasz a nawet nieznadz jego historii. I teraz ostatnie moze sie pochwalisz jak nazwales cale mpcforum na stronie facemetin bodajze , skoro my to same dzieci to po co robiles tutaj reklame serwa? .serwer to jeden wielki fail . Pozdrawiam

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

No dokładnie. I jeszcze odwraca kota ogonem. Chcialas zrobic ze mnie neosa "trola" a tylko sie skompromitowałas ...

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

vizz jak cie czytam to mam ochote wyjebac w ryj i pocharac morde

robisz ludzi w chuja

nara gejku

Kurwa przydupasas Jane, jestes jej tarzanem pedrylku? HAHAHHA

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Jeszcze nie odpowiedziales. To juz odpowiadam przyszlosciowo- myj dupe

suckersp.jpg

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

"Ja slyszlem od ludzi ze [GM] Jane zrobila laske dostawcy dedyka i dla tego dostali dzierzawe" . (Slyszalem to na forum ja tylko cytuje nie obrazam )

Link or didnt happen , czegoś takiego nie było . Ty zawsze " ja tylko " . Żałosne ...

Opublikowano

Vizzz Widze ze juz serwer OFF? To bylo wiadome po tym jak ktos wam zrobil burdel w Bazie . Kazdy przewidzial ze serw nie przetrzyma miesiaca z takim "TEAM" Pozdrawiam

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Dokladnie. Na poczatku jak zaczelem grac to myslalem ze chwycilem Boga za nogi ze moglem tam zagrac ale z dnia na dzien znajdywalem bugi wmawialem sobie ze gm to naprawi i tak bylo lecz moj zapal do tego serwa doslownie umarl kiedy na ts uslyszalem ze tajfun dostal zatruciaka od jane.Jest to moj. Ostatni post w tym temacie wiec powiem tak ze gralem na duzo serwach i ten nie jest zly , team takze widzialem gorszy . 6. I 7 bon dodany bo serwer trzeba utrzymac bo za darmo go nie dostali. Polecam ten serwer ludzia tylko ktorzy wchodza na niego z kolegami zeby grac razem bo jezeli wejdzie ktos sam to daleko tam nie zajdzie. ViZzz nie napisalem w tym poscie obel na temat serwa bo zrozumialem ze niema sensu juz dalej tego walkowac. A co do mojen pisowni zazwyczaj odpisuje z iphona w ktorym poprostu niema polskich znakow oraz podkreslen bledow takz twoje uwagi byly nie trafne . Pozdrawiam i Zegnam

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Nie, pozostałam anonimowa, żeby uniknąć oskarżeń o lizanie tyłka administracji.

Serwer ruszył, forum działa, a wszystkie bugi naprawiane są na bieżąco.

Opublikowano
Nie, pozostałam anonimowa, żeby uniknąć oskarżeń o lizanie tyłka administracji.

Serwer ruszył, forum działa, a wszystkie bugi naprawiane są na bieżąco.

Zakład że to Opcja?

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano
Spekulacje , żałosne ... zły jesteś , że ktoś ma własną opinię ?

Z wzajemnością jakoś to także moja opinia?Zabronisz mi może?

Żałosny jesteś tylko ty...

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Serwer do kitu baza sie j*** i cofki robicie straciłem 50zł nic nie zrobię ,ale powiem jedno nie polecam tam grać i wypowiem się na każdym innym forum gdzie tylko zobaczę temat z asgarth polecam zmienić wam nazwe strony bo każdy od dnia dzisiejszego będzie znał ją jako WIELKIE DZIADOSTWO NIE GRAJCIE TAM STRACICIE TYLKO KASĘ I CZAS

baner460.jpg
Opublikowano

Jest to serwer do kitu zamknijcie temat bo spam sie robi a jak soport moze dzialac "

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\support.php on line 56" haha informatycy za 10zl Pozdro NIE GRAC TAM

baner460.jpg
Opublikowano

Nie do końca rozumiem tą agresje , ale co mi tam nie wszystko muszę rozumieć ;p

Ja grałam krotko i prawdę powiedziawszy mnie "cofka" nawet była na rękę ( w końcu mam kunia ) .

Wszystkie privy maja swoje wpadki , ten tez pewnie będzie jeszcze jakieś miał.

Mi się podoba , jest spokój , trolle i krzykacze poszły sobie oburzone ze nie maja tego co "tak ciężka praca zdobyli" (jakby nie można było zdobywać od nowa).

Koniec końców... Zespól coś tam dłubie , poprawia , stara się ... jak długo będzie istniał ? Bogowie jedni wiedza , priv serwery nie maja daty "przydatności" ;p

Opublikowano

Słaby serwer, nie podoba mi się. Może stronka fajna, ale mi coś nie podchodzi. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...