Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Vizz moglbys poinformowac kiedy dodacie te misjie na Konia ? bo Ci co grali od startu pobugowali pieczatke i maja 21 lv konia teraz to naprawione co jest czysto nie fair ;/ lub zrobcie 1 medal = 1 poziom .

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Awaken , cena pereł nie zostanie zmieniona , chociażby z takiego powodu , że

a) Będzie ona dropiła ( ale rzadko )

Na wysokim lvl , na prawde , nie ma najmnieszych problemów z dropem yang . A serwer nie jest zrobiony po to , zeby wszyscy na 50 lvlu biegali w +9 na wszystkim . Raczej to rozumiesz , jeśli nie to uznam , że jesteś 1 z tych , co kochają narzekać , a na takich ludzi po prostu szkoda mojego cennego czasu.

Mi chodzi o to, że to bezsensu dać na ulepszanie broni na 5lvl perły na +7 +8 +9

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Naprawcie te pieczecie

- jak zejde to znika

-nie dodaje statow

questa na boja dalej nie ma, ja tylko biologa widze

-ustawcie drop zebow, na kazdym hardzie mozna dopnac w ciagu 1-2h z calego spota, 10-30 zebow a tu w ciagu godziny zero

(przeciez nie bede siedzial dropem 5 dni na bo)

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Powiedziec Ci skad ? To moze nie wiesz ale na poczatku serwera dzialal bug z pieczecia , tzn zakladales pieczec naciskales ctrl + h i miales 21 lv konia .. Widze to ty jestes jakis przyjebany . A o moja kulture sie nie martw ;] mam +75 lv i ciagle nie mam zadnej misji .. no to ja nie wiem na jaki poziom ty to dales .. Pozdro

Ok , cool story bro . Na prawdę , żałosne jest Twoje zachowanie , no ale cóż , dzieci Neo ...

Opublikowano

Nie pojawia sie ta misji, a jak jest to gdzie? u stajennego nic nie mozna przyjac

teraz cos spatchowalo w metku to moze dodali ide luknac

A bug chyba byl, n3os czy jak mu tam w pierwszy dzien mial militara

Opublikowano
Hmmm a to ciekawa sprawa , skąd ludzie maja i jeżdżą . A może to Ty jesteś upośledzony , poza tym , nie mam czasu na ludzi takich jak Ty - totalny brak kultury . Rocznik 94 - i wszystko jasne

Pozdrawiam

Tak śledzę co ty wypisujesz i sądzę że jedynym upośledzonym człowiekiem jesteś właśnie Ty, po za tym co ci w roczniku 94 nie pasuje??

Znam wielu ludzi mających większy iloraz inteligencji (specjalnie dla cb IQ) w tym wieku niż Ty...

Misja z koniem się zbugowała dotrze to do Twojego pustego łba czy dalej zamierzasz się naśmiewać z tego że ci ktoś o bugu mówi?

Jesteś żałosny tyle ode mnie...

Opublikowano

Tak śledzę co ty wypisujesz i sądzę że jedynym upośledzonym człowiekiem jesteś właśnie Ty, po za tym co ci w roczniku 94 nie pasuje??

Znam wielu ludzi mających większy iloraz inteligencji (specjalnie dla cb IQ) w tym wieku niż Ty...

Misja z koniem się zbugowała dotrze to do Twojego pustego łba czy dalej zamierzasz się naśmiewać z tego że ci ktoś o bugu mówi?

Jesteś żałosny tyle ode mnie...

Jakoś mnie nie rusza , to co mówisz , ale łudź się dalej .

" Znam wielu ludzi mających większy iloraz inteligencji (specjalnie dla cb IQ) w tym wieku niż Ty..."

" cb " ? Ty z pewnością do takiej grupy nie należysz

Opublikowano
" cb " ? Ty z pewnością do takiej grupy nie należysz

Wiesz, cb to taki skrót nawet Ci napiszę jaki, czytaj uważnie - Ciebie

Opublikowano

ViZz możesz się wypowiedzieć co do servera ? bo chciałbym wiedzieć tylko czy działa lub czy w najbliższym czasie będzie działał.

Oraz czy server jest przewidziany na jakąś dłuższą skale czasu, bo server wydaje się idealny.. Lecz niechce grać na darmo.

@sory za te posty, net zlagował.. :<

Opublikowano

ViZz odpuść sobie komentowanie tych pojebanych wypowiedzi ^^

Postawcie serwer TS !

Polecam i zapraszam !

@ Pokryw

Serwer został utworzony na dłuższą metę o czym świadczą parametry, oryginalny wygląd strony itp.

Zachęcam do gry !

Opublikowano

server super ale upload mnie przeraża przy prędkości 20mega! pobiera sie po 35-40kb. Wiec coś jest nie tak, może ktoś upnie na inny down? Bym był bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Nie ma co robie militara to tak najpierw pisze przynies klejnot demona + oki siedze 20 min w dt droplem przychodze do stajennego chce oddac a on mowi ze mam przyniesc futro yeti + oki nastepne 20 min dropienia ale kurwa jak chcialem zaniesc i nastepna rzecz mialem dropnac to mnie huj strzelil ... naprawcie to .

Opublikowano

wrzuc ss handlarki, macie tam duzo do zaoferowania

Opublikowano

@ Music World , jak szukasz harda to wlasnei znalazles ;p

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...