Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziny nie są już zbugowane.

Drop yang z żab podobnie, więc Ty nie pierdol jak nie wiesz co się dzieje.

And taka rada ode mnie, rzuć metina i weź się za słownik panie "rzabko".

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś na tyle pierdolnięty czy palcem robiony?

Napisałeś 2 razy "rzaby" i chcesz mi wmówić że to wina jakiegoś chujowego telefonu?

Opublikowano

Czyli serv jak na poczatku + prezka na "odwal sie chłopie".

Po kilku minutach (dosłownie kilku) mam wyrąbane.

I gdzie zamówiliście dedyka?

18863.jpg

Gdy pochłonie ciemność...

Opublikowano

Wcześniej jest link z udowodnieniem już, opcja szukaj nie boli.

Jak narazie jest 120 graczy średnio i nikt na to nie narzeka, może jak z czasem wszystkie te "fajne łatwe" serwery popadają to zmienicie zdanie.

Opublikowano

OMG. Na prawdę nie wiem co wam kur.. jest ^^. Pisz dziennie 100 postow , godzina lekko po północy , ciemno w pokoju , nie chce mi sie patrzec co i jak pisze ^^. i 'przy okazji zacznij' naprawiac bugi a nie kłócić sie ze mna ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ViZz, ja zawsze za serwerem i za wami będę stał zaparcie ale też już mi się przestaję podobać Wasza olewka na wszystko.

Do Ciebie nic akurat nie mam, ale miałem robić z Jane biżuterie nową, zrobiłem swoją część a pani Jane woli sobie siedzieć na ts'ie zamiast się podjąć wykonania swojego.

Całe 3 królestwa to są 3 gildie i to dlatego że ludzie grają razem ekipami starszymi, nowego nikogo nie widać za bardzo.

Cóż jedziemy dalej, nie wchodzi nikt z administracji. Żadnego eventu, OX że już o expie na weekend nie wspomnę..

Napisałem po cichu że za questy nie ma nagród, w queście na czas nie ma czasu i dodatkowo nie zalicza questa tylko nadal po wykonaniu (za frajer) nadal masz kopertę..

Ziny kleryki dają na średnio licząc 95-97 lvl, ok. 1,1% expa, komendant 1,5% expa, łucznik 0,70% expa a żołnierz (największy resp) nie daje NIC na żadnym lvlu..

Opublikowano

Zagaj weź chwyć za słownik bo naprawdę już się ośmieszasz, nie chodzi już o Twój żal do administracji ale ja pisząc posty o 3 w nocy nie robię ortów a ty po 12 piszesz jak analfabeta?

Opublikowano

@CiebiePoyebalo - mimo to i tak polecam serwer, bo nie ma na nim ani jednego dzieciaka bez szkoły i naprawdę grają ogarnięci ludzie, co niektórzy nawet bardziej od administracji.

Serwer kryje wiele nowości itd. tylko że brakuje czegoś typu interwencja administracji w Twoją nudę, a oczywiste że nie będziesz expił 24/7 bo poprostu można pierdolca dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...